PDA

View Full Version : Urgent!!!



SeRgYu
12-27-2011, 12:18 AM
salut..am un 3g 16 gb...am incercat sa il uploadez si cand a terminat nu mai imi citea cartela.il pornesc si imi zice THE SIM CARD INSERTED IN THIS IPHONE DOES NOT APPEAR TO BE SUPPORTED(asta in iTunes)si in telefon imi da sa aleg reteaua si am pus cosmote si RO COSMOTE si imi zici ca nu o gaseste....ajutatima si pe mine plz!!! va rog eu mult !!!!!!!!!!

nu stie nimeni ?:(

Tyler
12-27-2011, 12:25 AM
Nu poți pune iOS 5 pe 3G.Mai verifică odată ce soft ai.

mikeru
12-27-2011, 12:26 AM
1. nu suntem la piață. 2. avem niște reguli, te invit să le citești.

problema ta e că iPhone-ul ți-e codat pe o rețea diferită de cea pe care-l folosești. deci vei avea nevoie de jailbreak și unlock la el.


acuma spune-ne ce-ai făcut de ți-ai ”uploadat” (oare nu upgradat? dar nici asta nu e pe romānească) iPhone-ul.

SeRgYu
12-27-2011, 12:31 AM
da ma scuza-ti dar sunt disperat nu stiu ce sa ii mai fac... nu stiu cum verific ce soft am pentru ca in telefon nu ma lasa sa mai intru pentru ca nu imi citeste cartela ... si nu ma lasa sa Inaintez ... pentru ca am facut un update din itunes .. nu mai stiu exact ce soft era ... si mi s-a resetat tot in el cred . si acum cand il aprind imi cere prima data limba apoi tara apoi servicii de localizare si in cele din urma ajunge la retele Wi-FI unde imi cere sa bag reteaua si am bagat Cosmote , RO COSMOTE si mai imi da optiunea aici la Retele Wi-Fi - Conectare la iTunes dar in iTunes imi zice asa " THE SIM CARD INSERTED IN THIS IPHONE DOES NOT APPEAR TO BE SUPPORTED" sper ca ati inteles

mikeru
12-27-2011, 12:37 AM
cum buna să pui numele COSMOTE cānd el īți cere un Wireless la care să te conectezi!?!?

1. iPhone-ul tău nu e 3G, ci e 3GS.
2. ai făcut o boacănă mare, dar asta e.. ai să rămāi fără funcționalitatea GPS-ului.

fă jailbreak cu asta http://www.idevice.ro/2011/11/11/tutorial-jailbreak-ios-5-0-1-folosind-redsn0w-0-9-9-beta-8-pe-iphone-ipad-ipod-touchwindows-mac/
și apoi din Cydia instalează-ți ultrasn0w

SeRgYu
12-27-2011, 12:41 AM
la ce foloseste GPS-ul asta?

mikeru
12-27-2011, 12:42 AM
dă-i pace. fă-ți telefonul să meargă.

SeRgYu
12-27-2011, 12:46 AM
Boss eu nu stiu sa fac nici jailbreak (nu le am cu iphone mai deloc sunt foarte nou) ... iti las adresa mea te rog sa ma ajuti te rog frumos ... sergiu_08_97@yahoo.com

mikeru
12-27-2011, 12:47 AM
nu mai am cu ce să te ajut. citești īn pagina pe care ți-am lăsat-o mai sus. dup-aia īți zic cum instalezi ultrasn0w ca să-ți vadă Cosmote-ul

Protektor
12-27-2011, 12:57 AM
Sistemul de Pozitionare Globala (GPS) este un sistem de radio-navigatie globala format dintr-o constelatie de 24 de sateliti si statiile lor de la sol.
GPS-ul foloseste satelitii ca puncte de referinta pentru a calcula pozitiile cu o acuratete de domeniul metrilor , dar cu variante avansate de GPS se pot face masuratori cu o acuratete mai mica de un centimetru!
Intr-un fel e ca si cum s-ar aloca o adresa unica fiecarui metru patrat al planetei.
Receptoarele GPS au fost miniaturizate pina la nivelul a citeva circuite integrate astfel devenind si foarte economice.Aceasta face tehnologia foarte accesibila practic tuturor.
La ora actuala GPS isi gaseste locul in masini , vapoare , avioane , echipamente de constructii , masini agricole , pina si computere portabile etc.

E un copy-paste, nu sunt eu asa destept :(

SeRgYu
12-27-2011, 01:00 AM
mersi frumos ... "protektor" , iar "mikeru" acum incerc sa fac acel jailbreak :) cand sunt gata postez :)

SeRgYu
12-27-2011, 01:23 AM
man care ii butonul power si care ii butonul home?

mikeru
12-27-2011, 01:26 AM
butonul rotund cu pătratul pe el e Home. că te-aduce īntotdeauna de unde ai plecat - acasă. celălalt e power. că de-acolo-i dai curent.

SeRgYu
12-27-2011, 01:28 AM
daca fac acest jailbreak sper ca nu se strica de tot iphone ... adica na daca nu il fac corect....

si mai o intrebare dupa ce fac acest jailbreak se reseteaza tot ? ce ii in el?

mikeru
12-27-2011, 01:29 AM
dacă nu īl faci corect, o iei de la capăt

probabil deja s-a resetat, cānd i-ai făcut upgrade-ul la 5.0.1

nu mai face duble postări! folosește butonul Edit atāt timp cāt e valabil!

SeRgYu
12-27-2011, 01:42 AM
man nu o ia nici cum fac pasii tot dar acolo la pasul 4 dupa ce fac ce zice ... nu apare finish la sfarsit...:| dar fac bine chestia aia

Protektor
12-27-2011, 01:45 AM
@SeRgYu , daca @Mikeru reuseste sa te indrume, atunci e mare. Esti super omule, m-am distrat, imi cer scuze, nu vreau sa ma intelegi gresit dar inainte sa mai faci cate ceva la telefon, informeaza-te ca ar fi paat sa-l distrugi.

SeRgYu
12-27-2011, 01:47 AM
da stiu man sunt intradevar "P-rost" :) recunosc si daca @mikeru reuseste asa cum ai spus ii multumesc din tot sufletu'

Protektor
12-27-2011, 01:52 AM
Nu e problema, pentru asta e forumul, sa invatam si sa ajutam. Spor la treaba.
Citeste aici a te familiarizezi un pic: http://www.idevice.ro/dictionar/

http://www.idevice.ro/tutoriale/iphone-3gs/

http://www.idevice.ro/tabel-jailbreak-si-decodare/

SeRgYu
12-27-2011, 02:30 AM
man am facut toti pasii de jailbreak am trecut si de problema ce aveam inainte cu retele wi-fi am dat inainte si am dat continuati fara wifi ca altfel nu ma lasa sa continui iar acuma imi da aici Configurare si imi da sa aleg ... Configurati ca Iphone nou , Restaurati din backup ICloud , Restaurati din backup iTunes ce bifez?

Protektor
12-27-2011, 02:33 AM
Tot. Mai citeste si asta: http://www.idevice.ro/2011/12/26/ti-ai-luat-un-iphone-ipad-sau-ipod-touch-iata-tot-ce-trebuie-sa-stii-jailbreak-si-unlock/

SeRgYu
12-27-2011, 02:52 AM
man raspunzi te rog la intrebarea aceea:D?

SeRgYu
12-27-2011, 03:08 AM
nu mai este nimeni ? sa ma ajute please?

Protektor
12-27-2011, 03:22 AM
Ti-am raspuns, bifeaza tot.

SeRgYu
12-27-2011, 03:23 AM
nu man ma pune sa aleg:| din alea 3:)

Protektor
12-27-2011, 03:25 AM
iPhone nou.

SeRgYu
12-27-2011, 03:27 AM
man sigur ?:-s

mau
12-27-2011, 03:37 AM
Configurati ca Iphone nou ! Fara frica!

Mult succes!

SeRgYu
12-27-2011, 03:41 AM
Ok oricum mai rau de atat nu cred ca pot face in plus in voi am cea mai mare incredere pentru ca m-ati ajutat foarte mult si aveti rabdare multa cu mine pentru asta va multumesc:)

SeRgYu
12-27-2011, 03:44 AM
acum imi apare sa accept termeni si conditii am acceptat iar acum Diagnoza si imi da sa aleg Trimiteti automat si Nu trimiteti ce dau?

SeRgYu
12-27-2011, 03:52 AM
gata am rezolvat :) acum mai trebuie sa imi spuneti cum fac sa imi primeasca cartela din cydia mi-a spus parca mikeru dar cum ?:D

SeRgYu
12-27-2011, 04:07 AM
mai este careva care sa ma ajute please ?

flotouran95
12-27-2011, 04:08 AM
Deschizi cydia si la search scrii ultrasnow si il descarci si il ii dai instal simplu nu?


Sent from my iPhone using Tapatalk

SeRgYu
12-27-2011, 04:16 AM
intrebare trebe sa fiu connectat la internet de pe iphone ca sa il pot instalat? .. pentru ca nu sunt si am incercat asa sa scriu ultrasnow si nu imi da nimica ...:|

flotouran95
12-27-2011, 04:17 AM
Da nu ai nici o retea wifi pe aproape ca altfel nu ti se deschide cydia normal


Sent from my iPhone using Tapatalk

Tyler
12-27-2011, 04:20 AM
Sergyu, nu ți-o spun īn nume de rău dar dacă nu ști niște chesti de bază la iPhone, măcar ce-i firmware, baseband, etc fără supărare nu-i de tine telefonul.

SeRgYu
12-27-2011, 04:29 AM
o sa le invat pe parcurs promit dar acum ajutati-ma va rog din suflet ca pe un copil mic ... trebe sa ma connectez la internet pentru cydia? daca da spuneti-mi cum ?

flotouran95
12-27-2011, 04:48 AM
Dar ai retea wifi acasa ca sa stim sa te indrumam ajutane si tu cu mai multe informatii
Tyler +1


Sent from my iPhone using Tapatalk

SeRgYu
12-27-2011, 04:49 AM
nu am

flotouran95
12-27-2011, 04:51 AM
Pai atunci nu poti face nimic momentan ca tre sa fii conectat la wifi pt ca cartela nu iti merge pina nu instalezi ultrasnow.


Sent from my iPhone using Tapatalk

SeRgYu
12-27-2011, 04:53 AM
bun spune-mi acuma cum ma connectez la wi-fi ca ma duc imd la alt pc si rezolv treaba trb net prin wireless nu?

Tyler
12-27-2011, 04:57 AM
Īn primul rānd, ști ce e un Wi-Fi?Că adineaori ți-a spus flotouran că trebuie să te conectezi la Wi-Fi să accesezi Cydia ca să instalezi ultrasn0w.
Ți-am postat pe wall la profil o lectură să citești, să ști și tu ce e ăla wi-fi.

SeRgYu
12-27-2011, 04:59 AM
wi-fi nu este wireless?

flotouran95
12-27-2011, 05:07 AM
Ba da e acelasi lucru


Sent from my iPhone using Tapatalk

SeRgYu
12-27-2011, 05:09 AM
na deci cum ma connectez? si cum activez si wifi pe pc ca la pc am si wifi si normal

flotouran95
12-27-2011, 05:10 AM
Iti tre router daca sti ce e ala. Pc il ai conectat la net prin cablu sau router?


Sent from my iPhone using Tapatalk

SeRgYu
12-27-2011, 05:11 AM
credema ca nu stiu exact prin ce ii conectat sa imi zici cum sa ma uit ... da am router :)

flotouran95
12-27-2011, 05:15 AM
http://img.tapatalk.com/6d348ea4-2a6c-1cb9.jpg Ok intri la configurari si ai scris acolo WI-Fi exact ca in poza intri acolo si dai on sa se conecteze iphonul la router daca ai parola si tio cere sa o sti fa asta si vb dupa


Sent from my iPhone using Tapatalk

SeRgYu
12-27-2011, 05:18 AM
wireless la pc cum il activez? sa fie internetul prin router ? ca acum cred ca este normal sau cum verific sa vad prin ce ii?

flotouran95
12-27-2011, 05:20 AM
Lasa pc tu fa ce ti-am scris acolo ca daca ai router si net wifi se conecteza la el telefonul exact cum tiam descris mai sus


Sent from my iPhone using Tapatalk

SeRgYu
12-27-2011, 05:24 AM
man am:| dar nu cred ca ii activat routeru sau connectat ca am dat cum ai zis si nu o ia spune-mi cum il activez

flotouran95
12-27-2011, 05:31 AM
Deci daca nu gaseste router cam nu ai ce sa ii faci a uma. Tre niste setari facute pt router si nu ai pe nimeni un prieten care sa iti faca asta? Sau la altcine e de anuns sa fi conectat la reteaua lui wifi sa poti instala
Ultrasn0w . Deci momentan pas . Punete la nani pina maine inaite sa mai faci ceva cu telefonul si gindeste-te la cineva cu net wifi(mall un bar orice) te las ca ma pun la somn vb maine.


Sent from my iPhone using Tapatalk

SeRgYu
12-27-2011, 05:33 AM
ok .... mersi frumos tuturor care m-au ajutat Multumesc foarte mult! ne mai auzim cat de curand :D

SeRgYu
12-27-2011, 02:50 PM
Salut am revenit sunt pe iPhone logat explicați-mi cum fac in cydia ca am dat la search si am scris ultrasn0w si nu īmi da nimica

SeRgYu
12-27-2011, 03:12 PM
este careva ?:-s

jus7_me89
12-27-2011, 04:09 PM
@Sergiu: da-mi un PM cu id-ul tau de messenger sau intra pe Palringo si te ajut eu...

SeRgYu
01-21-2012, 02:13 PM
Va rog daca este careva dupa ce instalez ultrasn0w ce fac?ca sa imi primeasca cartela sa mearga?

Protektor
01-21-2012, 02:44 PM
Ai instalat?

SeRgYu
01-21-2012, 05:17 PM
da ce fac dupa?

mikeru
01-21-2012, 05:19 PM
dai restart și gata. dar presimt că nu ai basebandul decodabil

SeRgYu
01-21-2012, 05:23 PM
am dat reboot si dupa iara tot asa mi-a facut:| tot nu mi-a pornit

Protektor
01-21-2012, 06:13 PM
Ce bb ai acum?