PDA

View Full Version : restore from back-up



CristiTudo
12-29-2011, 05:08 PM
Am facut un update la 5.0.1 si am setat telefonul ca si nou din acel set-up de inceput. Acum observ ca oriunde l-as conecta, nu mai pot face restore from back-up din itunes. Am facut acel back-up cu un scop si acum nu il pot folosi.
Vreo solutie?

CristiTudo
12-29-2011, 06:11 PM
Device-ul caruia i-am facut update nu-l pot folosi niciunde pentru un back-up restore.
Am reinstalat iOS 5.0.1 si de data asta am ales back-up from itunes cand a trebuit sa aleg intre cele 3 variante, si tot degeaba. Tot imi pierd contactele
Mentionez ca alte device-uri imi recunoaste acel back-up si as putea face restore la el

CristiTudo
12-30-2011, 11:43 PM
nicio solutie?

Protektor
12-30-2011, 11:56 PM
Cu outloock ai īncercat sa īl sincronizezi?

CristiTudo
12-31-2011, 12:01 AM
nu prea cunosc fenomenul...sa zic asa :)

Protektor
12-31-2011, 09:48 AM
Daca e vorba doar de contacte, cum ai spus si au fost conectate cu iTunes prin outloock, atunci poți sincroniza cu iTunes.

CristiTudo
01-02-2012, 06:42 PM
nu e vorba doar de contacte. sunt si notite, setari, salvari etc
sa incerc un erase all content and settings si sa-i fac din nou un restore? ajuta la ceva?

se pierde ceva la un erase all?

Nu reusesc nicium sa-mi rezolv problema. Am incercat cu alt telefon sa-i pun backup-ul salvat la mine in pc si merge fara nicio problema. Al meu pe oriunde l-as duce nu am optiunea de a face restore from back-up.
Cand sincronizez cu itunes imi recuperez calendarul, setarile safari, salvarile aplicatiilor, cateva...
Ce vreau neaparat sa recuperez sunt mesajele.

Aveti vreo idee la ce patesc pe aici?
Mentionez ca la achizitionare am reusit sa fac restore de la backup-ul salvat de pe vechiul 3GS

h
e
l
p

mikeru
01-08-2012, 10:42 PM
nu e bifat jos acolo la Info să-ți șteargă contactele din iPhone?

CristiTudo
01-08-2012, 10:50 PM
nup

nu ma mai intereseaza contactele, cat ma intereseaza restore-ul din back-up, fie el si din 2003

bingo!
fi atent ca sunt pe aproape. am facut restore si jailbreak cu sn0wbreeze si vad ca merge. problema e ca e tethered din cate vad si nu prea inteleg de ce

mikeru
01-08-2012, 11:23 PM
instalează Corona untethered din Cydia și-ai scăpat de tethered.


care-i explicația, totuși? :)

CristiTudo
01-08-2012, 11:25 PM
deci crede-ma ca nu inteleg nimic:p
facusem si jumi-juma inainte, adica restore cu bb pres cu sn0wbreeze si JB cu redsn0w. tot nimic...
100% sn0wbreeze vad ca a fost formula castigatoare:D

mikeru
01-08-2012, 11:26 PM
a fost ceva cu redsn0w-ul tău :))

CristiTudo
01-08-2012, 11:59 PM
tot nu mi se arata:D
chiar si dupa Corona tot nu-mi porneste. Nu mai apare acel loading bar ca si cum ar fi tethered, dar nu-mi trece de mar de 5 minute

mikeru
01-09-2012, 12:09 AM
ok. ti-ai facut restore din backup?

fa jailbreak cu redsn0w 0.9.10beta3. face untethered.

CristiTudo
01-09-2012, 12:51 AM
totul a mers bine. astept sa se transfere toate aplicatiile si fac jailbreak-ul peste
mersi fain de asistenta