PDA

View Full Version : Nu am semnal!



Mariuss
01-15-2012, 04:11 PM
Salut, am Iphone 3GS, am instalat 5.0.1 l-am JB cu redsn0w si am instalat cydia. Am cautat tot felul de tutoriale pe google/youtube dar nimic nu a mers, poate fac eu ceva gresit, poate cineva sa imi explice pas cu pas ce ar trebui sa fac va rog? Merci.

Protektor
01-15-2012, 04:13 PM
Reboot sau refa jb. Este activat? Cu ce?

Mariuss
01-15-2012, 04:13 PM
Cum adica activat?

tiberiuboboc
01-15-2012, 04:21 PM
Adica poti intra in meniul telefonului? Ce baseband ai?

Mariuss
01-15-2012, 04:23 PM
Momentan nu este activat, urmaresc alt filmulet, poate resusesc acum. Basebandul era 06.15.00.

tiberiuboboc
01-15-2012, 04:24 PM
Banuiam eu ... trebuie sa reinstalezi basebandul de ipad si ar trebui sa mearga.

Mariuss
01-15-2012, 05:14 PM
Nu am reusit cu ultimul film. Tiberiu dau restore din itunes si dupa resinstalez basebandul?

Protektor
01-15-2012, 05:21 PM
Pai daca tu te uiti la filme si noi vrem sa te ajuta, atunci: vizionare placuta :D.

Mariuss
01-15-2012, 05:24 PM
Scuze dar sunt disperat de dimineata tot incerc cu google/youtube dar nu merge nimic, ma las in mainile voastre!! HELP PLEASE :(!!

Protektor
01-15-2012, 05:42 PM
Ai citit posturile de mai sus, ai facut ce a zis @tiberiuboboc? Ar fi bine sa ne spui de la inceput ca sa intelegem ce se intampla.

tiberiuboboc
01-15-2012, 07:32 PM
Citeste aici http://www.idevice.ro/2011/11/11/tutorial-jailbreak-ios-5-0-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-8-beta-11/ ce ar trebui sa faci. Avand BB de ipad nu s-a intamplat nimic cu BB tau asa ca poti sa o iei de la capat ca in tutorial.

Protektor
01-15-2012, 10:45 PM
Nu uita ca trebuie sa reinstalezi acel bb.
Asteptam vesti bune.