PDA

View Full Version : am mare nevoie disperata



razvan1234
01-15-2012, 07:26 PM
am cumparat un iphone 4 sh codat nu stiu pe ce retea, cu soft 4.3.3 si care mergea cu gevey sim, ieri mi s-a blocat si am asteptat 2 ore sa isi revina si nimic, mai facuse inainte o data asa dar isi revenise in cateva minute, am cautat pe net ce e de facut si am inteles k trb facut restore cu itunes,am luat de pe site vers de soft 4.3.3 dar nu am putut sa o instalez si asa k am instalat 5.0.1 si am pierdut basebandu si nu mai merge gevey sim acum, ce pot sa ii fac sa revin la 4.3.3, cum si cu ce programe...va rog mult mult sa ma ajutati, sunt utilizator nou de iphone

iuliutz
01-15-2012, 07:32 PM
Nu mai ai ce sa ii faci! Chiar dacă revii la 4.3.3 ca IOS, basebandul īți va rămāne de la 5.0.1 si nu īți va merge gevey-ul.
Singura opțiune e sa īl faci neverlocked dar te costa īntre 50 si poate peste 100 de euro, in funcție de rețea sau sa speri ca vor lansa cei de la devteam o soluție de unlock sau gevey sa facă ceva pt a decoda basebandul nou!

razvan1234
01-15-2012, 07:58 PM
dar am mai citit pe net k se face downgrade de bb cu ceva bb de ipad, ai idee cum?, pentru decodat nu ai idee de nici un soft?

tiberiuboboc
01-15-2012, 08:04 PM
Ai dreptate, se poate dar ... nu la iPhone 4. BB de iPad nu se poate instala pe iPhone 4. Sorry, chiar nu ai solutii momentan.

61pry
01-15-2012, 08:06 PM
@razvan1234 cu baseband de ipad numai pentru iphone 3g si 3gs . Din cate am inteles au aparut nush ce model de gevey ce ar functiona si pt noul baseband, nu confirm, citisem pe undeva.


By 61PRY

iuliutz
01-15-2012, 08:32 PM
Pentru decodare așteaptă puțin, ca se zvoneste ca vor lansa ceva unlock. Din păcate zvonul e ca ar merge doar pe iOS 5.0 si nu ai pe 5.01
Sursa
http://mobile.twitter.com/hamzah_akram/status/158585024013279232

razvan1234
01-15-2012, 10:35 PM
cu tiny umbrella a incercat cineva?

mikeru
01-16-2012, 12:12 AM
ce să faci cu tiny umbrella? ăla era bun pentru baseband preservation. tu ai deja 4.11. nu poți face downgrade. obișnuiește-te cu ideea

razvan1234
01-16-2012, 01:08 PM
m-am obisnuit, dar am facut altceva, am reusit nu stiu cum sa ii fac downgrade la 4,3,5 dar cu acelasi bb si acum nu pot sa mai fac upgrade la 5, nici cu itunes nici cu redsnow k aici pe site, nu mai reusesc...ce pot sa fac?

oricum acum tot ce vreau e sa il fac la 5.0.1 si sa ma duc sa il decodez, k acum e tethered cu 4.3.5 , dar vreau sa il am la 5.0.1 untethered

iar acum singurul ipsw care imi merge sa il pun din itunes este 4.3.5 cum fac sa ii pun 5.0.1? daca il duc la decodat o sa scap de problema asta, il vor face cei de acolo?mi-l decodeaza si mi-l vor face si la 5.0.1 sau dupa aceea voi putea sa il fac singur fara nici un fel de problema?

mikeru
01-16-2012, 01:54 PM
dă-i restore simplu din iTunes, fără TinyUmbrella sau sn0wbreeze. nu-ți ajută la nimic.

nu mai face duble postări.

razvan1234
01-16-2012, 02:00 PM
imi cer scz, pai si daca ii dau asa la un moment dat imi da o eroare

mikeru
01-16-2012, 02:01 PM
nu Știu erorile pe de rost. dacă vrei să continuăm discuția, mai bine ne spui ce eroare īți dă.

razvan1234
01-16-2012, 02:05 PM
imi apare the iphone "iphone" could not be restored, an unknown error occurred (21) iar aseara cand l-am adus la 4.3.5 cred k aveam ceva pe la tiny umbrella deschis

mikeru
01-16-2012, 02:06 PM
folosește iREB de pe www.ih8sn0w.com ca să īți duci iPhone-ul īn DFU mode. și dă restore după aceea

razvan1234
01-16-2012, 02:15 PM
asa am facut si acum mi-a aparut o eroare nr 1602

iuliutz
01-16-2012, 03:00 PM
Īncearcă pe alt calculator

Protektor
01-16-2012, 03:10 PM
Sterge din fisierul host ultima linie si o sa mearga din iTunes cu siguranta.

razvan1234
01-16-2012, 04:48 PM
unde gasesc fisierul host?....am fost la niste centre de decodari in bz si nu am gasit nici unul care sa imi faca iphone-ul neverlocked la vers de soft 5.0.1 cik doar dak ar fi fost pe 4.3.3 dar nu vad unde ar fi neverlocked-ul aici:)

mikeru
01-16-2012, 05:55 PM
c:\windows\system32\drivers\etc

neverlock e un serviciu facut definitiv.
intreaba la cei de pe forum, in sectiunea Decodari din Spatiul Comercial. sunt de incredere

razvan1234
01-16-2012, 10:07 PM
am reusit sa instalez de pe un alt calculator, multumesc mult tuturor pentru ajutorul si timpul acordat, acum trb sa caut un loc sa il decodez:)

Alexu
01-16-2012, 10:14 PM
Pentru decodare așteaptă puțin, ca se zvoneste ca vor lansa ceva unlock. Din păcate zvonul e ca ar merge doar pe iOS 5.0 si nu ai pe 5.01
Sursa
http://mobile.twitter.com/hamzah_akram/status/158585024013279232

daca o sa mearga pe baseband-ul ala sunt sigur ca o sa-l faca sa mearga si pe ios 5.0.1... ar fi incredibil sa aud asta... sa nu mai stau cu cipul ala nenorocit in telefon...

razvan1234
01-19-2012, 09:26 PM
am aflat pe ce retea este codat, pe t-mobile austria, am fost la mai multe centre pt decodat, unii mi-au spus ca nu il pot face deocamdaa, altcineva mi-a zis k il poate aduce la softul lui initial de 4.0 cu bb 1.59.00, se poate face intr-adevar lucrul asta? sau altcineva mi-a zis k ma costa 130 de euro sa imi schimbe placa telefonului cu una neverlocked:)..deci ce sa fac?

mikeru
01-21-2012, 12:37 AM
@razvan1234: citește regulile și ține-te de ele. nu mai face double post.

@radeon011: nu mai cita ultimul post, dacă dai reply tocmai acestuia. se subīnțelege treaba asta.

mikeru
01-21-2012, 01:21 AM
razvan1234, ajunge!