PDA

View Full Version : Reteaua COSMOTE si problemele acesteia



Shadow
01-16-2012, 11:34 AM
Am facut sesizare la COSMOTE de vreo 40 de zile cam asa si nu am primit niciun raspuns. Dupa o convorbire mai aprinsa cu operatorul de la COSMOTE am ajuns la un numitor comun. Discutia o pot reda mai jos :

Operator Cosmote : Buna ziua , bla bla bla
Eu : Buna ziua , am o problema cu reteaua de vreo 2 luni in timpul convorbirii primesc CALL FAILED in timpul convorbirii.
OP : Aveti abomanet ?
EU : Da
OP : Ce telefon aveti ?
EU : iPhone 4
OP : Este luat de la Cosmote ?
EU : Nu. Dar are vreo importanta ?
OP : Pai atunci poate este o problema a telefonului.
EU : Este un telefon cumparat dintr-un Apple Store , neblocat , fara Gevey Sim si alte combinatii , in plus am un prieten cu aceleasi probleme.
OP : Dar totusi telefonul nu este luat de la noi si poate este o problema a telefonului.
EU : Dupa ce reusesc sa il conving ca am incercat si cu alt telefon si intelege revenim la discutie.
OP : Folostiti reteaua 2G sau 3G
EU : Am un abomanet de date activ si avand in vedere ca utilizez un telefon iPhone am 3G si abonamentul de date activ.
OP : Ati incercat sa inchideti datele sa le activati doar cand aveti nevoie ?
EU : Pai nu am cum sa inchid datele pentru ca am nevoie tot timpul de asta si am un abonament de date ca sa il folosesc tot timpul.
OP : Am inteles problema dumneavoastra am deschis o sesizare pe numele .... va vom informa in ceea ce priveste raspunsul nostru.

Dupa ce mi-a pus diferite intrebari de cand apare problema , in ce intervale orare (tot timpul) , in ce zone din orasul Craiova (oriunde) , i-am zis ca si in Bucuresti si Severin am patit aceeasi problema. A ajuns sa constate ca probabil este o problema de retea.

PS : in timpul discutiei i-am zis operatorului ca telefonul a fost testat intr-o retea ORANGE si nu am intampinat astfel de probleme.

mikeru
01-16-2012, 12:09 PM
ouch, aia cu Orange o fost urātă :))

da, e foarte comod să dea vina pe telefon, din moment ce nu-i de la ei. dacă ar fi fost de la ei, dar bumperul nu, era de la bumper

Shadow
01-16-2012, 12:25 PM
Nu am bumper , nu , intr-un final l-am convins ca nu are telefonul probleme ca i-am zis ca a fost testat in reteaua Orange si nu au fost probleme.