PDA

View Full Version : RoRadio



feroce
01-16-2012, 08:33 PM
Dupa ultima actualizare la Roradio, il pornesc si dispare.
Mentionez ca am 3GS, baseband de ipad, 5.01, si totul merge perfect.

Protektor
01-16-2012, 08:47 PM
Si eu o folosesc, reinstaleaza aplicatia. La mine merge.

feroce
01-16-2012, 09:35 PM
bun sfat. Merge

Protektor
01-16-2012, 09:41 PM
Cu placere!