PDA

View Full Version : Iphone 3gs cu ios 5.0.1 cu firmware .. detalii unlock!



M1nd
01-24-2012, 12:12 AM
Buna ziua , imi cer scuze pentru postare care banuiesc ca majoritatea intreaba acelas lucru si probabil v-ati saturat sa le raspundeti la toti,am tot cautat si am tot citit diferite posturi pe forum si am ajuns la concluzia ca fara modificare de baseband nu se poate asa e ?

Am un iphone 3gs codat in reteaua orange Romania , inca in garantie inca 6 luni (stiu ca o pierd dupa dar nu conteaza), i-am facut update la ios 5.0.1 si jailb si merge uns.Singura problema e ca eu nu mai folosesc orange si vreau sa ii fac unlock dar fara modificare de baseband deoarece nu vreau sa pierd gps-ul (nu ca l-as folosi dar asa ca fapt divers nu mi se pare normal avand in vedere ca tel are doar 18 luni vechime). Are firmware 05.16.05 cu ios 5.0.1(9A405) ,model MC131RO,imei 012156006373027 se poate face unlock fara modificare baseband (gps) ?
Daca pana la urma nu se poate si o sa ii schimb baseband o sa mai mearga ios 5.0.1 nu?Exista vreo sansa sa mai astept sa apara ceva care sa mearga?La orange nu am intrebat inca ca din ce am citit pe net ar fi foarte scump 100 E :( .
Multumesc mult si inca o data ma scuzati de post,sper sa nu deranjez/supar pe nimeni.

M1nd
01-24-2012, 12:18 AM
Sa stiu daca se merita sa ii dau banii vecinului meu pe telefon, cere 700 ron cu cele 6 luni de garantie,codat orange,cutie,casti,2 incarcatoare priza ,1 auto si o husa,daca nu macar sa nu il mai cumpar.

tiberiuboboc
01-24-2012, 06:20 AM
Pentru probla ta exista, in momentul de fata, doua variante (de care ai si pomenit in postarea ta) : decodare oficială (aproximativ 100euro) sau instalare baseband de ipad (operatie ireversibila, pierderea funcţie GPS, alte probleme legate de instalarea unui ios original).


Sent from my iPhone using Tapatalk.

M1nd
01-24-2012, 11:10 AM
instalare baseband de ipad (operatie ireversibila, pierderea funcţie GPS, alte probleme legate de instalarea unui ios original).
Or sa mai fie si alte probleme legate de instalarea unui ios original?adika nu o sa il mai pot instala? banuiesc ca pot baga 5.0.1 crack'uit inapoi dupa trecerea pe baseband de ipad nu?
multumesc mult desi stiam ca asa e , am zis sa postez in speranta unui rezultat mai pozitiv....am gasit un baiat la un service care zice ca face el gps-ul sa mearga printr-un soft modificat de el la 70 ron , akm nush ce sa zik!, cel mai probabil o sa ma apuc de luni incolo folosind tutorialele de aici sa ii bag baseband de ipad.Sper sa mearga ca in tutorialele de aici vad ca nu specifica si modelul meu de firmware ca si cum ar merge.

Protektor
01-24-2012, 12:21 PM
Nu cred ca o sa reuseasca cel cu soft modificat, poate o sa mearga pe net. Daca vrei sa pui 5.0.1 cu bb 06.15.00, atunci cand vei face jailbreack trebuie sa-i dai iar reinstalare de bb pentru iPad. Sper ca am inteles bine ce vrei sa sti.

M1nd
01-24-2012, 01:49 PM
am deja 5.0.1 si da o sa vreau sa ii pun tot 5.0.1 dupa bb, sper sa gasesc tutorial aici si sa ma descurc.

Protektor
01-24-2012, 02:06 PM
Pai cu snowbreeze, dar cum am mai spus, e important sa incarci din nou acel bb de iPad, asta am citit si eu. Nu am incercat, este undeva pe forum.

saftonel
01-26-2012, 11:53 AM
Salutare, pt un Ip3GS Modem - 05.11.07/Model MC146C/version 3.1 bootrom nou se poate face upgrade la os 5 si unlock fara baseband de ipad cu pastrarea fct de gps?
Thx

mikeru
01-26-2012, 04:43 PM
foloseste sn0wbreeze 2.9.1 si fa.ti custom ipsw.


/m.r.
Sent from my iPhone

M1nd
01-26-2012, 04:51 PM
Am descoperit un pixel negru mic vizibil doar pe ecran alb azi, luni ii dau restore din itunes si il duc in pipera la orange service garantii,din cate am inteles in mare asa cei de la apple schimba telefonul pentru asa ceva , acum ramane sa vad.
Cu decodarea o sa mai caut in continuare dupa aia pe cineva la orange poate il fac cu 100ron sa nu il schimb pe bb de ipad

mikeru
01-26-2012, 05:45 PM
la orange e 100 de euro, nu de RON

M1nd
01-26-2012, 05:46 PM
100E daca te aflii sub contract cu ei si 113 ron daca nu te mai aflii sub contract cu ei,asa scrie la ei pe site.

mikeru
01-26-2012, 05:48 PM
ok, my bad

M1nd
02-13-2012, 02:37 PM
Am rezolvat problema cu pixeli la orange,ei ziceau ca sunt bule de aer ori praf,pt cei care nu stiu recomand sa se mearga direct in serviceul din giulesti deoarece mi l-au tinut 1 saptamana la ei (cand l-am trimis printr-un magazin shop) si cand a , ajuns inapoi mi-au zis defect neconfirmat.Sunt nicte nenorociti cei de la orange.Dupa ce am mers in giulesti (unde se fac pe loc de obicei depinde ce are), imi zice ca mi-l face in 20 min,adica imi schimba displayul ca sunt in ultimul an de contract,daca erai in primul primeai altu, (nu au comentat nimic despre faptul defect neconfirmat).Dupa 20 min mi-l aduce si cand ma uit la el avea alte 2 puncte la fel ca cele anterioare si incearca sa ma prosteasca ca asa vin piesele de la apple, normal ca ma refuzat sa il iau si mi-au pus alt display tot fara folie pe el(ceea ce ma face sa cred ca nu e nou) , dar acesta este bun in sfarsit!
Mai am garantie pana pe 11.03.2012 dupa care merg sa il decodez la ei cu 113 ron.Dar poate apare ceva aici pt decodare fara modificare de baseband,am firmware 05.16.05 cu ios 5.0.1(9A405) , pana atunci il folosesc ca ipad.

catanzaro27
02-14-2012, 12:19 PM
Mai cum va place sa dati sfaturi de decodari dar nu va ganditi ca poate ii stricati telefonul la baiat. Nu pune baseband de iPad, modelele mai noi de 3GS nu suporta bb de iPad si te alegi cu o caramida frumoasa. Cel mai sanatos e sa faci decodare permanenta la Orange pe bani dupa ce expira contractul.


Sent from my iPad 2 using Tapatalk!

Protektor
02-14-2012, 12:40 PM
@catanzaro27, esti sigur ca din cauza acelui baseband de ipad sau din cauza la IOS 5.0.1? Chiar ma intereseaza.

mikeru
02-14-2012, 12:44 PM
@Protektor: să știi că e adevărat ce zice @catanzaro27.. simulează un jailbreak de 3gs, că îți zice redsn0w care-s acele 3gs-uri.

povestea e că Apple a schimbat producătorul cip-ului de baseband și nu mai rezistă la upgrade-ul la 6.15.
au mai fost câteva cazuri pe forum acum câteva săptămâni..

Protektor
02-14-2012, 12:54 PM
Vazusem postarile dar am crezut ca e de la IOS,multumesc, tocmai vroiam sa ajut pe cineva sa o faca :(.

catanzaro27
02-14-2012, 01:16 PM
Se poate afla usor care iPhone 3GS suporta baseband de ipad pentru decodare. E vorba de serial number.
Informatii aici: http://*****************/2012/01/14/tutorial-decodare-iphone-3gs/
Mda, e banat site-ul, va postez informatia necesara:
...cu acest tutorial veti putea decoda iPhone 3GS cu o singura exceptie si e foarte IMPORTANTA: daca iPhone-ul 3GS e fabricat din saptamana 36 sau mai nou a anului 2011 NU INCERCATI SA INSTALATI BB DE IPAD ca va distrugeti ireversibil telefonul. Tineti minte va rog. Daca insa iPhone -ul 3GS e fabricat din saptamana 35 sau mai vechi atunci e ok. Uitati-va la Serial Number – xx136xxxxx. Sa aveti acolo cifra 35 sau mai mica si puteti urma tutorialul in continuare...

Sent from my iPad 2 using Tapatalk!

M1nd
02-14-2012, 01:39 PM
ms mult , oricum nu ma complicam sa il decodez ca nu vroiam sa pierd gps,pentru 2 luni cat mai am garantie se merita sa astept sa il decodez dupa,pana atunci e ok si ipad :)