PDA

View Full Version : Downgrade si jailbreak



mad1893
01-29-2012, 08:53 PM
Salut,

Am un iphone 4, iOS 4.3.5, bb 04.10.01. Vreau sa-i fac jailbreak si nu stiu daca e posibil un downgrade la 4.3.3.

Se poate? Un tutorial bun mi-ar fi de ajutor.

Adis0ru
01-29-2012, 08:57 PM
Tutoriale sunt pe tot forumul, un simplu search iti dadea multe rezultate. Important este pentru tine sa ai SHSH salvate in cydia pentru iOS 4.3.3, sau si mai bine sa le ai salvate in calculator. Daca nu le ai ..... NU poti face downgrade. Singura optiune este sa faci upgrade la 5.0.1 care poate fi jailbriken untethered si sa iti pastrezi basebandul actual in caz ca ai nevoie de unlock cu gevey.

mad1893
01-29-2012, 09:00 PM
nu am shsh salvate.
si upgrade cu prevent baseband se face folosind un custom ispw si upgrade din itunes cu shift+restore folosind acel ispw?

mikeru
01-29-2012, 09:19 PM
http://www.idevice.ro/tabel-jailbreak-si-decodare/

cāte tutoriale vrei tu.

pe tine te interesează 5.0.1 cu sn0wbreeze.

mad1893
02-04-2012, 03:13 PM
dupa ce am facut custom ispw cu snowbreeze am vrut sa dau shift restore in itunes si imi tot da eroare 3194 .. am modificat si alea in /etc si tot nu merge ..

Protektor
02-04-2012, 10:39 PM
Ai modificat sau ai sters si salvat, da un restart la pc si ar trebui sa mearga.

mad1893
02-05-2012, 10:03 AM
am modificat, in hosts am decat o linie, 74.208.105.171 gs.apple.com. trebuie cumva o versiune mai veche de itunes? eu am 10.5..
si restore cu shsh cum se face?

Adis0ru
02-05-2012, 01:05 PM
Sterge linia aia legata de apple si incearca dupa aceea.

mad1893
02-05-2012, 02:02 PM
nu merge .. ma rog .. lasa ..

downgrade cu shsh cum se face?

tiberiuboboc
02-05-2012, 02:06 PM
3194 iti poate aparea din 2 motiva: nu ai SHSH salvate pentru iOS la care vrei sa faci restore sau nu ai editat fisierul hosts. Inteleg ca ai modificat hosts, deci ramane prima varianta: ai incercat restore la un ios pentru care nu ai SHSH.
Ai intrebat de downgrade cu SHSH. Pentru ce iOS ai SHSH?

mad1893
02-05-2012, 02:07 PM
am shsh la 4.3.5. si vreau sa fac downgrade de la 5.0.1

mau
02-05-2012, 04:58 PM
De ce vrei sa faci downgrade la 4.3.5 ? pt 4.3.5 ai tethread jailbreak in schimb pt 5.0.1 ai untethread jailbreak.

Pt downgrade de la 5.0.1 la 4.x urmeaza acest tutorial:

http://www.limera1n.cc/2011/11/downgrade-501-to-433-435-iphone-4-3gs.html

Succes!

mad1893
02-06-2012, 07:24 PM
revin cu alta intrebare, ca sa nu deschid alt topic.
Am un iphone 3GS cu iOS 5.0.1, bb 05.16.05. In primu rand, e neverlocked? si jailbreak fara custom ispw se poate? adica sa-i pun cydia fara sa mai instalez soft..

tiberiuboboc
02-06-2012, 07:28 PM
Daca nu are jailbreak, incearca cel putin doua cartele de la doi operatori de telefonie mobila. Daca functioneaza amandoua inseamna ca e neverlocked.
Bineinteles ca se poate jailbreak fara sa mai faci restore, dar vezi prima data daca ai nevoie de unlock.

valisoft
02-07-2012, 10:37 AM
Salutare ca sa nu mai deschid alt topic am decis sa postez aici sper sa nu fie nici o problema :) Problema ce doresc sa o prezint consta in urmatoarele chestii: la un 3gs nu reusesc sa activez sub nici o forma sim'ul de la Digi-Mobil deci.. pun un alt sim de la un alt operator de telefonie .. dau cautare manuala retea.. vede reteaua dar.. sim'ul de Digi nu are buna placere sa se activeze... ceva idei? .
Specific ca.. sim'ul l'am testat pe un 3g si functioneaza perfect

mau
02-07-2012, 11:02 AM
@valisfot: vezi sa ai activat 3G-ul in telefon, iar la apn: internet

vezi aici: http://forum.idevice.ro/showthread.php/517-Net-pe-iphone-3gs-os-4-1-jail-si-unlock-de-la-digi-mobil%28rcs-rds%29?p=3847&viewfull=1#post3847

valisoft
02-07-2012, 11:08 AM
Am activat si 3g si serviciu de date si... am pus la apn : internet dar .. aceeasi chestie, sincer chiar nu stiu care ar fi problema :(

mau
02-07-2012, 11:11 AM
resetare config retea si incerca apoi.

valisoft
02-07-2012, 11:45 AM
Resetat config retea ... urmat din nou pasii: activare 3g, serviciul de date, si la apn:internet si la fel aceeasi chestie nu se activeaza sim'ul de la Digi. Probleme hardware referitoare la 3g sunt excluse deoarece sim'urile de la celelalte firme de telefonie se activeaza si lucreaza in 3g

valisoft
02-07-2012, 02:49 PM
@mau Gata am descoperit problema ce o am ..... nu se activeaza 3G pe nici un sim, chiar daca este activata optiunea trece automat in 2G si implitit pe EDGE ramanand bifata ca fiind 3G. Ceva ideii pentru remedierea aceste probleme?. Personal as avea o banuiala ... sa nu fie problema de la BB deoarece am 06.15.00

Adis0ru
02-07-2012, 03:02 PM
De la baseband nu este, mai degraba de la ceva setari.

valisoft
02-07-2012, 03:05 PM
Despre ce setari ar fi vorba ca sincer... daca nu pana acum mi-a facut peri albi :D

Adis0ru
02-07-2012, 03:32 PM
Intrebare: Tu ai semnal 3G in zona unde locuiesti ?

valisoft
02-07-2012, 03:59 PM
Da am semnal 3G !

lupulalb
02-26-2012, 12:02 AM
as dori sa stiu si eu daca se mai poate face ceva in privinta unui iphone 3g. am la el 4.2.1 cu baseband 06.15.00 si doresc sa stiu daca pot face downgrade. totodata am bootloader 5.9. pot sa-i fac downgrade ? chiar si la 3.1.3 daca e posibil. sau macar 4.0.1

mikeru
02-26-2012, 12:08 AM
downgrade-ul la 3.1.3 sau oriunde altundeva nu iti va modifica basebandul. ramai cu 6.15. sorry.

lupulalb
02-26-2012, 12:32 AM
macar pot sa fac downgrade la 4.01 ? se misca ca naiba. plus ca are momente cand se blocheaza si se inchide complet

mau
02-26-2012, 12:34 AM
ai nevoie de shsh sa faci downgrade de ios.

verifica cu tiny umbrella daca ai shsh disponibil ( & bifeaza la advanced : request shsh from cydia )

lupulalb
02-26-2012, 01:32 AM
din cate am citit in log-ul tiny umbrella cydia are shsh-ul meu pentru 4.1 asta inseamna ca pot sa instlez ios 4.1 dar cu basebandul de ipad,nu ?

tiberiuboboc
02-26-2012, 08:10 AM
Pentru iPhone 3G nu īți trebuie SHSH. Cel mai rapid iOS pentru un iphone 3g este 3.1.3.