PDA

View Full Version : lipsa semnal iphone 3g



yonut1111
01-30-2012, 02:05 PM
va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.........am un iphone 3g versiune soft 4.2.1 firmware modem 06.15.00 si am o problema cu el....din 6 cartele imi accepta doar 2 si acelea 2 cand tie lumea mai draga iti pica semnalul..sta vreo 30 de secunde si apare din nou....mentionez ca si semnalul la el este fff slab...cu el am o liniuta 2 iar cu alte telefoane semnal appe full.....vreau si io cateva sugestii daca aveti.......va multumesc

mikeru
01-30-2012, 02:15 PM
i-ai făcut un restore? i-ai repus basebandul 6.15, ai reinstalat ultrasn0w, bănuiesc..

yonut1111
01-30-2012, 02:17 PM
nush cred ca da....asa am luat telefonul....il am de 2 zile

de la ce crezi ca ar putea fii????

mikeru
01-30-2012, 02:21 PM
nu mai face duble postări. folosește butonul Edit īn cele 5 minute disponibile.

hai să te mai īntreb:
ai cydia. bănuiesc! uită-te dacă ai ultrasn0w instalat. eventual dă-i modify - reinstall. și vezi cu cartelele care nu ți-au mers.

yonut1111
01-30-2012, 02:26 PM
scuza-ma am o intrebare....e normal sa nu imi poata citi unele cartele???

mikeru
01-30-2012, 02:28 PM
nu. ți-am pus o īntrebare. aștept răspuns ca să putem continua :p

yonut1111
01-30-2012, 02:33 PM
scuza-ma dar nu prea ma pricep...am iphone de 2 zile;)) am cydia pe el...dar nush unde sa caut ultrasnow

mikeru
01-30-2012, 02:34 PM
intri in Cydia, dai Search - ultimul ”buton” din dreapta și scrii ultrasn0w. cu zero. dacă are bifa lāngă el, e instalat.

ai putea să-l reinstalezi.

yonut1111
01-30-2012, 02:36 PM
e bifat ok.....adica scrie ultrasn0w si un mic vazut langa ....am versiunea 1.2.5

mikeru
01-30-2012, 02:37 PM
ok. s-ar putea să fie problemă de hardware. dacă nu cumva au cartelele tale ceva. deși mă-ndoiesc că sunt atātea cu defect..

nu cumva stai īntr-o zonă fără semnal 3G și setările din iPhone sunt cu 3G pe ON?


dacă nu e nici asta.. du-l la un service

yonut1111
01-30-2012, 02:40 PM
am debifat 3G....tot 1 2 liniute am:((...............ai habar cam cat costa reparatia??

mikeru
01-30-2012, 02:41 PM
nope. sorry. mai poți aștepta puțin, pentru alte păreri :)

yonut1111
01-30-2012, 02:43 PM
ok ms ,ult

Adis0ru
01-30-2012, 03:14 PM
Eu am avut aceeasi problema la un 3GS, numai ca a fost display-ul schimbat si dupa ce au pus cei de la service alt display nu mai sta atat de etans ca cel din fabrica, adica iti ramane display-ul putin ridicat fata de marginea telefonului. Explicatia a fost ca undeva are un contact imperfect cartela in telefon. Vezi sa nu fie si la tine acelasi lucru.

yonut1111
01-30-2012, 03:18 PM
Eu am avut aceeasi problema la un 3GS, numai ca a fost display-ul schimbat si dupa ce au pus cei de la service alt display nu mai sta atat de etans ca cel din fabrica, adica iti ramane display-ul putin ridicat fata de marginea telefonului. Explicatia a fost ca undeva are un contact imperfect cartela in telefon. Vezi sa nu fie si la tine acelasi lucru.






da...a fost schimbat displayul...asa mia spus cel de la care am cumparat telefonul....e putin ridicat marginea displayului in partea stanga sus.....asta sa fie problema???? si daca da cum o pot remedia

tiberiuboboc
01-30-2012, 03:27 PM
Nu mai cita postul imediat de deasupra! Este evident ca la ăla raspunzi. Ai īncercat ce ți-a zis @mikeru, adică ai reinstalat ultrasn0w?
Dacă tot nu merge reinstaleaza bb de iPad după care instalezi ultrasn0w si ar trebui sa meargă dacă nu este ceva hardware.


Sent from my iPhone using Tapatalk.

Adis0ru
01-30-2012, 03:29 PM
Incearca varianta care a spus-o @mikeru. Daca nu .... numai la service poti sa mai revolvi ceva.

yonut1111
02-01-2012, 01:39 AM
nu merge sa descarc nimic dupa cydia sau sa reinstalez....imi da o eroare cand incerc sa instalez......