PDA

View Full Version : nu mai apare mesajul de la gevey unde trebuie dat Accept . Ajutati-ma va rog !!



iUser
01-30-2012, 08:02 PM
Salutare , am restartat azi telefonul si cand l/am aprins mi-a aparut mesajul Accept , dar pt c anu am reusit sa prind semnal din prima am incercat de mai multe ori si acum nu mai vrea sa mai apara . si am inchis telefonul , l-am reaprins , am scos gevey si tot asa si tot nu apare . ce as putea sa fac
???

Adis0ru
01-30-2012, 08:23 PM
Ce versiune de Gevey ai ???

Da-ne mai multe detalii te rog... !

iUser
01-30-2012, 08:24 PM
gevey ultra , pentru untethered 5.0.1

Adis0ru
01-30-2012, 08:56 PM
Ai instalat cumva FuriosMod ?

iuser2
01-30-2012, 10:02 PM
sal , nu are furicus mod , ideea e ca telefonul mergea perfect , m-a mancat undeva sa ii rau un restart azi ( pt ca nu primeam mesajele care mi le trimitea altcineva , desi ei le primeau pe ale mele ) , dupa restart evident ca nu am mai avut semnal. am incercat sa fac procedeul ala pt gevey , in acele momente aparea faza cu ACCEPT , de fiecare data dar pt ca uitasem pasii , am zis sa il las pana am ajuns acasa. cand am ajuns acasa am incercat din nou , am bagat gevey si nu imi mai apare faza aia unde sa dau ACCEPT . am dat restarturi iar , am scos , am bagat iar gevey , am dat mod avion de o gramada de ori si degeaba , efectiv nu mai vrea sa apara mesajul acela . Nu mai stiu ce sa mai fac sunt disperat .

dezeubby
01-30-2012, 10:12 PM
nu va inteleg de ce nu va luati neverlock :-j eu cu gevey am stat 1 luna si l-am dat ...sunt vreo 3 mil diferenta pana la unu neverlock ..

incearca sa schimbi cartela adica daca ai gevey + vodafone , incearca gevey+cosmote .... alta varianta ar fi sa incerci pe al tel

daca nu merge nici asa ... un restore ar fi ultima sansa

sergiu
01-30-2012, 10:15 PM
gevey pt 5.0.1 ? ce baseband ai ?

iuser2
01-30-2012, 10:17 PM
am 04.10.01 , repet azi dimineata acelasi telefon acelasi gevey mergea perfect , acum nu imi mai apare faza cu ACCEPT , doar atat

OXXO
01-30-2012, 10:19 PM
Mai mult ca sigur are BB 4.10.01. Si mie imi face figuri Gevey-ul, nu-mi da mesajul ala tot timpul.

OXXO
01-30-2012, 10:21 PM
Cred ca este posibil sa ti se defectat Gevey-ul, eu mai am un Gevey defect dar imi apare mesajul, in schimb imi da sim error. Incearca sa imprumuti un Gevey de la vreun prieten pentru o proba.

iuser2
01-30-2012, 10:23 PM
cred ca asta va fi ultima solutie ... nu vad altceva

dezeubby
01-30-2012, 10:24 PM
neverlocked e a 2 solutie ;)

iuser2
01-30-2012, 10:26 PM
lasama frate cu neverlockul tau ... ca destul sunt mahnit , nu ma mai freca si tu , cu asta ce sa fac sa il dau la remat pe 3 vouchere ?

dezeubby
01-30-2012, 10:27 PM
iti iei 13 mil pe el ? la 15 mil iti gasesti neverlocked ... asa eram si eu ca tine cu nervii la pamant cu gevey sim si pana la urma nu am mai suportat si am luat unu neverlock

iuser2
01-30-2012, 10:29 PM
o sa fac si eu asa mai mult ca sigur , dar intai sa il fac pe asta ca nu mil ia nimeni asa

sergiu
01-30-2012, 10:31 PM
dezeubby - vinzi un iphone 4/4s neverlocked sau ce tot aduci in discutie ? omu' are problema cu gevey-ul nu cred ca-l intereseaza alt telefon :))

dezeubby
01-30-2012, 10:31 PM
ai incercat sa bagi cartela fara gevey sim inauntru si dupa aceea sa ti power button + home button apasat continu pana se reseteaza si se aprinde iar ? dupa il inchizi si bagi gevey + cartela ... zic si eu :-?

iuser2
01-30-2012, 10:33 PM
daca fac faza asta cu reset plus home , nu se blocheaza pt ca am jaillbreack untethered ? sau nu e aceasi faza cu reset all ? ms

dezeubby
01-30-2012, 10:34 PM
nu , nu se blocheaza .. eu pe 4s fac asta cateodata ca na :)) ma simt eu mai bine ... butonu de sus + cel de jos le ti apasate pana porneste dinou

iuser2
01-30-2012, 10:47 PM
am dat restart cu home+power...si tot nu apare mesajul de la gevey :((

dezeubby
01-30-2012, 10:47 PM
ai bagat cartela fara gevey?

iuser2
01-30-2012, 10:52 PM
am scos sertarul , am dat restart fara nici un sertat in telefon , cand sa aprins am bagat gevey , si tot asa face .

dezeubby
01-30-2012, 10:55 PM
eu ma refeream sa bagi cartela in sertar fara gevey .... ca telefonu ti-o recunoaste ca nu e cartela pe care e codat telefonu si ma gandesc ca se reseteaza cv pe acolo :)) incearca si tu tot felul de solutii

iuser2
01-30-2012, 11:09 PM
am incercat , nu merge , nu apare si nu apare mesajul ala nenorocit cu Accept .

Oare daca incerc sa fac pasii aia fara faza cu accept gevey , oare merge ?

bogdan
01-30-2012, 11:41 PM
incearca sa refaci jailbrek ul si o sa mearga sau cel putin asa am patit eu

flotouran95
01-31-2012, 02:23 AM
Daca ai ultra gevey incearca asa.Inchide-l vreo 10 min apoi porneste-l si vezi ca tre sa mearga.SI eu patesc ca din senin dispare semnalul si fac treaba asta dupa care merge.Inceaca si asa .Dai restart de vreo 3-4 ori si ar trebui sa mearga

iuser2
01-31-2012, 12:57 PM
am probat un gevey pro , la mine in telefon si la ala apare mesajul imediat dupa ce il bag . deci are gevey asta ultra ceva . si de exemplu la mine nu apare niciodata meniul ala de selectat limba cand dau la sttings > "telefon"

iuser2
01-31-2012, 05:57 PM
am rezolvat problema cumparand un alt gevey . multumesc celor care au venit cu pareri.

dby
01-31-2012, 06:11 PM
puteai incerca si un reset la setarile de retea ( reset network settings ) daca mai ai gevey-ul incearca si asa , poate recuperezi ceva bani de pe el daca merge :)

iuser2
01-31-2012, 06:13 PM
am incercat si asa dby dar nu merge /.