PDA

View Full Version : Problema semnal?



wilhelm
01-30-2012, 11:22 PM
Salut!

Am fost la un "centru" de decodari telefoane din Bucuresti si am platit o anumita suma pt a putea debloca telefonul (iphone 4) si a-l putea utiliza in alte retele.Terminalul era blocat in T-mobile UK .Terminalul functioneaza acum doar in T-mobile UK iar cand introduc un alt sim apare mesajul " no service" dar cartela este recunoscuta de terminal(in setari la retea imi apare reteaua cartelei sim utilizate).
Ma puteti ajuta va rog frumos?

mikeru
01-30-2012, 11:28 PM
cum l-ai deblocat? ai plătit și ți l-ai făcut neverlock? sau?

wilhelm
01-30-2012, 11:30 PM
da, neverlock

mikeru
01-30-2012, 11:32 PM
trebuie să-l reactivezi. ai nevoie de un restore. ce iOS ai acum?

wilhelm
01-30-2012, 11:34 PM
5.0.1...ultimul!

mikeru
01-30-2012, 11:41 PM
atunci poți să faci liniștit restore din iTunes :)

wilhelm
01-30-2012, 11:47 PM
ms, dar sunt pe dinafara total! trebuie facut restore cu o anumita cartela sim in terminal?

Adis0ru
01-30-2012, 11:52 PM
poti sa faci restore cu orice cartela in telefon
activarea o sa se faca automat dupa ce se termina restore-ul
trebuie doar sa ai telefonul conectat la itunes :)

wilhelm
01-31-2012, 01:31 AM
am facut tot ceea ce mi-ati spus adica RESTORE. Se intampla exact acelasi lucru:"vede" reteaua dar nu are semnal...scrie "no service" :-( .Ce pot sa mai fac?

mikeru
01-31-2012, 08:37 AM
faptul că ”vede” rețeaua nu are a face cu neverlock.

poate īncă nu s-a decodat? ai primit OK-ul?

Adis0ru
01-31-2012, 11:18 AM
Ai cumva 3G activ si esti intr-o zona fara acoperire 3G ??

wilhelm
01-31-2012, 11:18 AM
da,a aparut mesajul"telefonul a fost deblocat cu succes" .Inainte de asta,cand introduceam orice alt sim afisa "sim invalid".Acum primeste orice sim dar spune retea restrictionata si no service.Functioneaza in continuare doar pe t-mobile....

marius993
01-31-2012, 02:33 PM
Salut am si eu un 3g si cand ii l-am cumparat avea pe ecran aia cu cablu si itunes adica era bulit softu , m-am chinuit nu a mers restore cu itunes si pana la urma l-am facut cu exploid si porneste dar nu am semnal , pe asta il rezolv cu ultrasn0w din cydia dar nu imi merge wi-fi zice not wi-fi si nu pot sa il accesez si cand i-am dat pe semnul intrebarii acolo mi-a dat imei - unkwon si uuic sau cum se nume ala tot la fel ! Cine ma poate ajuta raman recunoscator !

mikeru
01-31-2012, 02:51 PM
ești offtopic.
caută pe net cyder II, īnvață să-l folosești și instalează pe rānd mobile substrate și ultrasn0w, cu restart de iPhone după fiecare.

lucilucky
01-31-2012, 05:46 PM
Si eu am problema cu semnalul pe un iphone 4s de fiecare data cand sun de pe un alt telefon pe iphone imi spune ca utilizatorul nu poate fi contactat dar am semnal, si asta dupa ce sta in stand-by vreo 10 min.problema se rezolva daca intru la operator si dezactivvez automat si revin iarasi la automat( incepe sa caute din nou reteaua).dar problema este ca se intampla de foarte multe ori aceasta problema. Ce as putea face pentru a remedia aceasta problema?

Vlad12
02-01-2012, 12:42 PM
lucilucky, ce versiune de ios ai ? Incearca sa pui ultimul build de la 5.0.1 (A406) si vezi daca mai face asa.

lucilucky
02-01-2012, 07:33 PM
L-am pus pe ultimul, cel pe care ai zis si tu ( ios 5.0.1 (a406) ) si tot asa mi se intampla imi cade semnalul dupa ce il bag in stand-by si imi da esec sim.maine poate o sa ma duc la orange sa vad daca nu imi poate da o cartela de 128k.momentan am de 64k, cred.

lucilucky
02-02-2012, 11:19 PM
Problema cu semnalul continua sa imi dea mari batai de cap chiar daca am luat cartela noua. Ce pot face pentru a remedia aceasta problema?

Vlad12
02-02-2012, 11:37 PM
e posibil sa fie tot de la sim sau sa aibe o problema telefonul. daca iti mai da si sim failed poti incerca sa il mai schimbi odata, daca nu dute cu el pana la garantie

lucilucky
02-02-2012, 11:43 PM
Momentan l-am lasat sa vad ce imi arata si imi da: 'Niciun serviciu'. Acum nu stiu daca e de la Sim sau de la telefon.Dupa parerea mea ar putea fi de la telefon. Ce imi recomanzi sa fac?
mersi

Vlad12
02-02-2012, 11:50 PM
Au fost multe probleme si cu simurile, au fost cativa pe forum care au spus ca au scapat de eroare daca au luat un sim normal si l-au taiat. eu as mai schimb un sim pana sa il duc in service, in principal pentru ca se dau relefoane refurbished cand il schimba

lucilucky
02-02-2012, 11:53 PM
Sa stii ca am sa incerc si cu un sim normal si sa il tai pe urma...dar crezi ca ar putea rezolva problema?

Vlad12
02-03-2012, 12:01 AM
Am citit cateva posta unde asta se spunea, eu nu am incercat. Zic merci ca simul schimbat prima data nu mi-a facut probleme. Eu zic sa incerci ca nu ai nimic de pierdut

lucilucky
02-03-2012, 12:04 AM
Am sa incerc si te anunt dupa.mersi mult

Primus
06-23-2013, 07:46 PM
aceasi problema ce o are wilhelm am patit.o si eu pe un iphone 4 neverlocked..am trecut de la ios7 la 6.1.3 si pe urma am observat ca nu imi mai ia semnal "no service" am incercat si cu alta antena de semnal de la un alt iPhone si tot nimic ..am ajuns la concluzia ca e din placa ..un scurt ceva..sper sa ma insel daca ati gasit problema va rog sa ne anuntati si pe noi

apple.center
06-23-2013, 08:39 PM
@Primus, acest thread are un an. In lumea iDevice-uriilor inseamna destul de mult :)

Tutusi, sa vedem, care este problema iPhone-ului tau?


Sent from my iPad using Tapatalk HD

Primus
06-24-2013, 12:17 PM
Pai problema dupa cum am spus si in comentariul anterior am achizitionat un iphone 4 neverlocked 6.1.3 bb 04.12.06 a mers perfect am pus ios7 beta a mers perfect si pe 7 pana in cand m.am hotarat sa revin la 6.1.3 am facut downgrade pe urma mi.a zis ca nu e activat si nu mergea sa il activez. Am facut un custom ipsw cu snowbreez am reusit sa il aprind dar nu ini lua semnalul "no service" am incercat cu alta cartela tot nimic am revenit la 7 tot nimic ..am schimbat antena de semnal cu alta din alt iphone tot nimic....te rog sa ma scuzi nu am vazut anul topicului

Primus
06-24-2013, 12:32 PM
Te rog sa imi scuzi greselile gramaticale sunt pe iphone m.am grabit sa scriu

Remus325i
06-24-2013, 12:58 PM
Ai folosit varianta corecta de iOS 6.1.3 cand ai revenit?

SunSetRo
06-24-2013, 01:11 PM
Cum adica varianta corecta de ios 6.1.3?

ti-a ramas basebandul de ios 7? Ca vad ca ai zis ca ai 04.12.06?


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

Remus325i
06-24-2013, 01:13 PM
Este iOS 6.1.3 pentru mai multe modele de iPhone 4 - GSM, GSM Rev A, CDMA.. daca bine stiu. Si eu am facut revenirea de la iOS 7 beta la 6.1.3 si a trebuit sa iau versiunea de iOS 6.1.3 pentru Shift + Restore si m-am uitat sa vedem ce versiuena imi trebuie pentru ca erau mai multe de unde am downloadato.

SunSetRo
06-24-2013, 01:16 PM
Nu cred ca te lasa sa il instalezi daca nu e versiunea pentru care suporta telefonul. Era de ajuns sa pui telefonul in DFU Mode si sa apesi restore, Apple inca semneaza 6.1.3. Gata cu offtopicul.

Primus
06-24-2013, 01:30 PM
6.1.3 gsm (10B329) daca mi.a schimbat bb.ul e posibil sa nu mearga din cauza asta ?

SunSetRo
06-24-2013, 01:35 PM
zi ce bb ai acum (firmware modem), cand am avut ios 7 am facut costum ipsw cu sn0wbreze si a ramas bb de ios 7 si aveam probleme cu bateria ma tinea cu 2 ore mai putin. nu stiu in cazut tau care e problema... vezi mai intai ce bb ai si daca e cel de ios 7 ai putea incerca un restore curat din itunes si vezi dupa aceea.

Primus
06-24-2013, 01:41 PM
E cel mentionat mai sus 04.12.06. Cand ajung acasa o sa incerc sa ii fac un restore curat .

SunSetRo
06-24-2013, 01:42 PM
Te asteptam sa ne spui ce ai rezolvat.

Primus
06-24-2013, 01:43 PM
Ok va multumesc pentru sfaturi !

Primus
06-24-2013, 05:06 PM
gata baieti am rezolvat problema ...va multumesc mult . urmeaza si naveta de bere :))

SunSetRo
06-24-2013, 05:08 PM
Bine ca ai rezolvat, era de la baseband pana la urma.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2

Primus
06-24-2013, 05:10 PM
da din bb era :-s