PDA

View Full Version : IGO,TOMTOM si Navigon probleme semnal Gps



Claudiu Laurentiu
02-10-2012, 01:50 PM
salut,

Am instalat toate cele 3 sisteme de navigatie si la nici una din ele nu-mi gaseste semnalul Gps,desi indicatorul de Gps este aprins in coltul ecranului,care sa fie problema?

Protektor
02-10-2012, 01:51 PM
Ce baseband ai?
Nu te intreb daca ai pornit serviciul de localizare.

Claudiu Laurentiu
02-10-2012, 01:56 PM
este iPad 2...am uitat sa precizez, am 5.0.1 Model MC979LL

Protektor
02-10-2012, 01:59 PM
Pai atunci adio gps, iremediabil. Nu am incercat cu gps extern.

P.S. E iPad, nu Iphone? Atunci scuze.
Sunt din Applestore?

Claudiu Laurentiu
02-10-2012, 02:01 PM
aha,deci pe Cydia nu o sa mearga nicio navigatie,ca asa google maps merge perfect.vre-o recomandare pentru altceva,care sa mearga?multumesc

Protektor
02-10-2012, 02:02 PM
Tu ai un iPad 3G sau doar wifi? In semnatura e unul wifi.
Softurile de navigatie nu ai nici o treaba cu Cydia.

Claudiu Laurentiu
02-10-2012, 02:03 PM
exact,e un ipad 2 WIFI.nu sunt din appstore...sunt din instalous.

Protektor
02-10-2012, 02:06 PM
Hai ca sa terminam:
1. Topicul deschis de tine e in alta zona, dar trec cu vederea.
2. iPad 2 wifi nu are modul gps incorporat.
3. Daca sunt aplicatii din install0us noi nu ne pricepem. Daca erau din Applesore, poate mai gaseam pe cineva sa te ajute.
4. Sorry.

Claudiu Laurentiu
02-10-2012, 02:32 PM
Multumesc,probabil ca singura solutie este sa imi cumpar gps extern.

dannics
02-22-2012, 04:52 PM
Am cateva nelamuri referitoare la IGO:
1 Am dat jos de pe net IGO primo versiunea 2.1.6 , am instalat-o pe un Iphone 4s dar cand o deschid nu merge.... mi se micsoreaza imaginea, imi zice ca nu are semnal GPS si nu pot sa ii fac nimic... stie careva de ce?
2 Am vrut sa dau jos din Installous softul IGO primo 2.1.6 dar acolo am vazut ca are doar 800 MB, eu stiu ca ar trebui sa aibe vreo 1,8 GB de ce ii asa mic ?
mersi

mikeru
02-22-2012, 04:54 PM
1. de unde ai dat jos de pe net? dacă e tot crack-uit, ca și la 2., atunci nu te putem ajuta.

dannics
02-22-2012, 05:00 PM
de pe pirate bay am dat jos...
Nu ma poti ajuta sau nu vrei?

Protektor
02-22-2012, 05:16 PM
Nu vrea pentru ca noi nu incurajam pirateria, ai citit mai sus ce am scris?

dannics
02-22-2012, 05:27 PM
si atunci de ce faceti tutoriale cum sa faci jailbreak la iphone ???! si cum sa decodez iphonul ...???

OXXO
02-22-2012, 06:03 PM
Pentru ca JB nu e ilegal, windows costa bani si daca il folosesti fara bani inseamna ca il piratezi, iOS nu costa nimic.




______
Tapatalk

mikeru
02-22-2012, 06:20 PM
auzi.. ce-are decodarea iPhone-ului cu iGO?

dacă tu faci jailbreak ca să poți pune aplicații sparte, e strict problema ta. nicidecum a forumului ăstuia.

dannics
02-23-2012, 02:11 PM
1 oxxo esti cel mai tare !!! Adica JB ii legal dupa tine ??? ;))) Atunci de ce iti pierzi garantia la telefon daca ii faci JB ?!?!?

2 mikeru - decodarea nu are nimic cu IGO , da are cu site-ul asta daca stergeti tutorialele cu JB si decodat telefoane no sa mai aveti nici jumate din vizitatorii actuali....

3 Am rezolvat problema si fara ajutorul lui idevice guru si idevice master , un pic de modestie nu v-ar strica ;)

Adio

Protektor
02-23-2012, 02:22 PM
@dannics, multumim de intelegere si te rog sa te abtii de la comentarii fara sens.

mikeru
02-23-2012, 02:51 PM
eu nu pot să mă abțin, o să-mi asum orice risc.

@dannics: dacă ți-ai lua puțin timp - și mai mult bun simț - ai afla ce īnseamnă jailbreak și ce īnseamnă unlock. dar prin instalarea de aplicații crack-uite, tu furi. poți să-mi spui de cāte ori vrei că ”toată lumea fură”, că eu tot nu te ajut să faci asta.

adio.
modestia o prezint cui o merită. iar despre Master și Guru, tratează cu PHP. īl cunoști? a ajuns la versiunea 5.3 ;)

OXXO
02-23-2012, 04:09 PM
Dannics.. cand o sa vad unul care a ajuns la un proces pentru ca a avut JB pe telefon, atunci o sa fie ilegal. Nu-mi spune mie ce abuzuri fac astia care lucreaza la garantii.




______
Tapatalk

flotouran95
02-23-2012, 06:15 PM
Mda nici eu nu pot sa ma abtin. are banii de iphone dar de aplicatii le fura ca doar e , smecher' . Foarte bine ca ai rezolvat si fara noi doar de aia este google si functia search


Sent from my iPhone using Tapatalk

Protektor
02-23-2012, 08:50 PM
Propun sa terminam discuția ca suntem offtopic.