PDA

View Full Version : Problema AirPort Express & RDS-RCS



Sebi Capatina
02-12-2012, 12:00 AM
Postez aici pentru ca problema mea nu prea se incadreaza in nici o categorie. Azi mi-am luat un router AirPort Express. In prima faza am facut configuratiea PPOE si totul a fost ok. A mers cam 1 ora dupa care netul nu a mai vrut sub nici o forma sa mearga. In AirPort Utility arata ca totul e ok dar nu merge netul :( Are cineva cro idee ce e de facut?

mau
02-12-2012, 03:20 AM
reconect rds ai incercat? Poti sa-i clonezi mac-ul? Daca da pune-i altu, poate a fost blocat de rds.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Sebi Capatina
02-12-2012, 04:02 AM
In momentul de fata nu se mai conecteaza la PPPOE nici daca bag cablu in laptop si incerc conectarea. O sa sun maine la ei :(( Cat despre reconect.... am incercat :( fara nici un efect

CalinC
02-12-2012, 04:13 AM
mai mult ca sigur e de la rds,vezi ca au un nr de serviciu care e non stop....eu i-am mai trezit la 2 noaptea ca mi-a murit "fibra"..:))...si intreaba daca ei te vad pe tine ca tot asa imi ziceau si mie ca folosesc router si ca la ei e ok ca apoi dupa jumatate de ora sa foe OK...iar inainte de aste restarturi dupa restarturi de am crezut ca a murit router-ul...

Sebi Capatina
02-16-2012, 03:24 AM
Intr-un final am rezolvat-o (provizoriu) am luat o versiune mai veche de airport utility si a mers. Acu problema e ca la 5-6 min am impresia ca isi face o reconectare si mai mult ca sigur dobitocii de la rds o sa-mi opreasca netul.

zaone
02-16-2012, 01:08 PM
E o chestie veche la RDS asta. Obliga resetarea conexiunilor ca sa blocheze unele modele de routere.

Sebi Capatina
02-16-2012, 09:16 PM
Am mai observat o chestie ciudata in Log de dimineata. Routerul s-a tot resetat cat timp a fost conectat laptopul (PC) la el. Dupa ce l-am oprit am fost conectat la net atat un i4 cat si cu i3g insa nu s-a mai deconectat. Poate a fost o intamplare. O sa reverific in seara asta cand ajung acasa :)