PDA

View Full Version : probleme logare



Unregistered
01-07-2011, 01:17 PM
desi introduc username-ul si parola corect, nu pot sa ma loghez pe forum. am resetat parola si nici cu parola data de vbulletin nu am reusit sa ma loghez?

zaone
01-07-2011, 01:19 PM
Ce eroare primesti? Ce user ai?

Unregistered
01-07-2011, 01:29 PM
usser kandrrei

You have entered an invalid username or password. Please enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!

You have used 6 out of 5 login attempts. After all 5 have been used, you will be unable to login for 15 minutes.
aceasta eroare o primesc inclusiv cu parola resetata de vbulletin.

eventual, daca se poate, sa imi fie sters contul si sa-l fac din nou....poate asa merge.

zaone
01-07-2011, 01:47 PM
Vad ca e facut de pe alt IP fata de cel cu care ai postat tu. Trimite-mi un mail la zaone@zaone.ro de pe adresa de mail cu care ai facut userul asta. Spune-mi si noua parola pe care o vrei.

Unregistered
01-07-2011, 01:57 PM
da, userul l-am facut de acasa, unde am rds deci oricum se schimb aip-ul macar zilnic, si acum incercam sa postez de la munca unde am click net

Unregistered
01-07-2011, 01:59 PM
am trimis fix in clipa asta mailul

zaone
01-07-2011, 02:04 PM
Ti-am setat parola aia.

Unregistered
01-07-2011, 02:09 PM
multumesc frumos

zaone
01-07-2011, 02:16 PM
Cu placere.

CalinC
07-23-2011, 01:36 AM
salut,am si eu o problema,aseara cind mi-am facut inregistrare pe forum,au fost ceva probleme de logare,dupa ceva timp am putut sa ma log-ez,dar din pacate am 2 conturi si as vrea sa sterg unu-l dintre ele,e CalinC si CalinCalin,am rugamintea,daca am postat bine,sa imi stergeti CalinCalin.....multumesc anticipat....:))

Protektor
07-23-2011, 04:47 PM
Eu m-m uitat pe lista de useri si nu apare decat CalinC

Danmarc
03-25-2012, 10:52 PM
Salut,

La mine problema de logare apare numai la iPhone si iPad. Concret, de pa MacBookAir ma loghez fara probleme. De pe iPhone si iPad nu. Scriu userul, scriu parola si, cand dau click pe login, spune ca nu ma pot loga, invalid, etc si ca mai am 4,3,2.. incercari.
Am observat ca, in fractiunea imediat urmatoare click-ului, dispare textul din casuta cu parola.

Danmarc
03-27-2012, 05:10 PM
S-a rezolvat prin logarea cu coordonatele de facebook!