PDA

View Full Version : problema touch screen



achille
01-19-2011, 03:59 AM
salut zaone am si eu ca tot romanul o problema cu un 3g :)) am facut restore la el dar se aprinde foarte greu si nu pot da de sageata aceeia SLIDE OFF UNLOCK ce as putea sa fac? scz daca mai e postat paici ceva asemanator m am uitat si nu am gasit nimic :D

zelpix
01-19-2011, 10:00 AM
ai cumva folie pe ecran?De cand se manifesta aceasta problema?

achille
01-19-2011, 02:09 PM
salut, folie nu mai are,am indepartato acu' cateva zile, initial am crezut ca este problema softului si am incercat toate variantele de firmware de la 3.0 pana la 4.2.1 dar tot asa face... orice soft as pune aceeasi problema toate bune si frumoase la la slide of unlock...tre' sa mai fac ceva dupa restore cu itunes si vestita eroare 1015?

zelpix
01-19-2011, 02:33 PM
nu mai ai ce sa sa-i faci din itunes.

achille
01-19-2011, 02:48 PM
am iesit din recovery cu iReb iese dar se blokeaza la slide acolo... nu stiu ce sa-i mai fac..poate fi problema de la touch?

zelpix
01-19-2011, 02:57 PM
problema se manifesta DOAR dupa ce ai facut restore?

achille
01-19-2011, 03:01 PM
incepuse dinainte sa ii fac restore am facut mai inainte un ipsw cu sn0wbreeze la fw 4.1 si la asta nu a mai dat eroarea aceea cu 1015 a incarcat totacum problema e ca isi da restart tot timpul :( cred ca il bag in sertar si asta e ... ms ptr. raspunsuri ma dau batut cu el :))

zelpix
01-19-2011, 03:05 PM
ai nevoie de unlock la el?

achille
01-19-2011, 03:07 PM
stiu sa i fac si unlock singura chestie care nu o pricep este de ce sta blocat unde este sageata sa intru in meniu la SLIDE OF UNLOCK si daca iphone-ul isi da restart ce i pot face?

zaone
01-19-2011, 03:41 PM
Daca dupa restore la un firmware original de la Apple(nu custom sau alte nebuneli) nu poti folosi slider-ul atunci e o problema fizica a ecranului.

achille
01-19-2011, 03:47 PM
daca fac restore dupa firmware original nu incarca banda aceea pana la capat imi da eroarea 1015 am inteles ca e ceva normal o asa eroare bun trec de eroare ramane blocat in recovery

zelpix
01-19-2011, 03:53 PM
pai iti da eroarea aia pentru ca in hosts ai intrarile de gs.Odata sterse, repornit calculator si iTunes nu-ti mai da.

Si din recovery daca scoti se blocheaza nu?

achille
01-19-2011, 03:57 PM
aolo... m am pierdut la ce ai spus ce sa sterg mai exact?

zelpix
01-19-2011, 04:01 PM
Deci, deschisi urmand calea: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts fisierul hosts.

Cauti intrarile care au in denumire gs.apple, si le stergi.Salvezi fisierul (atentie la format).Dai restart la calc si iTunes dupa asta ar trebui sa-ti faca update pana la capat.Atentie insa!!!!Acest update este unul oficial, ceea ce implica si upgrade de baseband, iar daca ai nevoie de unlock o sa fie posibil ulterior printr-o metoda complicata.

achille
01-19-2011, 04:03 PM
poi am deja 6.15.00 si merge sa faci unlock.. ;)

zelpix
01-19-2011, 04:06 PM
in cazul in care ai deja bb de iPad, nu cred ca rezolvam ceva la hosts, am inteles ca oricum iti da eroarea aia ca faci oficial ca nu.

achille
01-19-2011, 04:12 PM
corect, dar... nu are cum sa fie de la touch adik nu este spart nu este zgariat adevarat ca l am scapat de'spe mii de ori pe jos :D orice restore as face imi face la fel acum am facut restore din itunes ala original s au cum o fi el..sta pe logo cateva minute si se restarteaza... cand scap de o problema dau de alta... :( am incercat tot ce am vazut si eu pe aici..dar nimic ma dau batut mutumesc frumos pentru raspunsuri

zelpix
01-19-2011, 04:14 PM
you're welcome

dream
01-20-2011, 02:41 AM
Am avut si eu oproblema asemanatoare. Un 3G i-am facut JB si cand a pornit nu mergea slide to unlock. Nu mergea nici sa ii dau shut down prin a tine apasat home+power 10 secunde. Pana la urma i-am facut update la ultimul iOS, pe atunci 4.1 cred. Alta solutie ar fi fost sa stau pana ramanea fara baterie probabil. Cauza nu stiu care ar fi fost ca de atunci merge fara probleme la cine e acum.

achille
01-28-2011, 06:05 PM
dream la mn nu merge sa fac nici macar update se restarteaza intruna si incercat si cu iReb si cu sn0wbreeze cu tot ce am gasit pe net si nimic in unele cazuri se restarteaza dar nu pot face nimic sta logo ala de a apple si atat :-??

achille
01-28-2011, 06:07 PM
daca ai placerea sa postezi aici ce anume ai facut sa mearga sa ii pot face si eu si poate mai are si altcineva aceeasi problema :)))

Unregistered
01-28-2011, 06:16 PM
daca ai placerea sa postezi aici ce anume ai facut sa mearga sa ii pot face si eu si poate mai are si altcineva aceeasi problema :)))

Aceasi problma ca si tine ma avut si eu demult cu un 3g, aceleasi erori plus pornea foarte greu cred ca 15minute ii lua pana jungea la "slide to unlok" si acolo ramanea blocat(trebuia sa ii dau restart si povestea se repeta). Dupa zile intregi de nervi am rezolvat cu un restore de pe un mac. Incearca sa faci restore si de pe alte calculatoare wind xp/ vista / 7. Basebandul de ipad cred ca este de vina.Pana sa instalez acel bb nu am avut nici o problema cu el. Incearca sa il faci nu te da batut 1015 e nromal sa apara.
P.S. Eu am folosit 4.2.1 original.. nu costum

achille
01-28-2011, 06:20 PM
ptr chestia asta sa nu ma duc la altcineva am formatat pc-ul :)) sa i i pot face restore si tot degeaba aceeasi problema nimic schimbat

achille
01-31-2011, 03:56 AM
zaone am vazut pe un forum ca stii cum se schimba >>>>SLIDE TO UNLOCK<<<<< nu imi spui si mie de unde? e treaba cu ifunbox pacolo nu? s au este o cale mai usoara :> ms ms in avans