PDA

View Full Version : Untheterd IOS 4.3.5 ?



sorindoc
02-15-2012, 07:25 PM
Salut, ma poate ajuta cineva, daca a aparut jailbreak untheterd pentru 4.3.5 ?

zaone
02-15-2012, 07:27 PM
Nu exista si nici nu va exista.

mau
02-15-2012, 08:43 PM
Exista insa pt 5.0.1 untethread jailbreak, de ce nu faci update?




Sent from my iPhone using Tapatalk

sorindoc
02-15-2012, 10:35 PM
este blocat pe nu stiu ce retea, trebuie sa-i fac unlock...

mikeru
02-16-2012, 12:57 AM
folosești sn0wbreeze și păstrezi basebandul

flotouran95
02-16-2012, 02:26 AM
Sorine nu era mai simplu daca aruncai un ochii aici http://www.idevice.ro/tabel-jailbreak-si-decodare/

sorindoc
02-16-2012, 03:26 AM
flotouran95, zici sa fac upgrade la ios 5.0.1, dar este blocat pe nu stiu ce retea, o sa mai mearga cu gevey sim ?

sorindoc
02-16-2012, 03:27 AM
Mikeru , nu am idee... sunt proaspat aici.. :d poti sa-mi lasi un link, as putea sa fac update la ios 5.0.1 si sa mai pot debloca telefonul cu Gevey Sim ?

flotouran95
02-16-2012, 03:41 AM
Linisitit merge asa am si eu IOS 5.0.1 s cu gevey baseband 4.01.10 si merge uite link cu ce tre sa faci...http://www.idevice.ro/2012/01/17/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-0-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-9/

Sa urmezi exact pasii si spor

sorindoc
02-16-2012, 04:10 AM
Sigur merge? Am citit aici :
sn0wbreeze 2.9 permite utilizatorilor sa faca un custom ipsw pentru urmatoarele versiuni ale iOS :

Supports iOS 3.1.3
Supports iOS 3.2.x
Supports iOS 4.0.x
Supports iOS 4.1
Supports iOS 4.2.1 – 4.2.8
Supports iOS 4.3 – 4.3.3
Supports iOS 5.0.1



iar eu am 4.3.5 :-s, mi-e sa nu fac vreo prostie si sa raman cu telefonu sa ma uit la el :-s, baseband-ul meu e 04.10.01

flotouran95
02-16-2012, 04:13 AM
Daca nu ai incredere fa cu asta ca eu cu asta am facut si merge 100% http://www.idevice.ro/2011/11/11/tutorial-jailbreak-ios-5-0-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-8-beta-11/

sorindoc
02-16-2012, 04:42 AM
Am sa incerc maine, daca nu va merge am sa-i fac unlock pana la urma, vreau sa scap de acest boot theterd...

flotouran95
02-16-2012, 01:07 PM
Pai la ios 5.0.1 e untethered jaibreakul stai linistit

Bogdan19
02-16-2012, 07:54 PM
ma poate ajuta cineva cu un costun ipsw cu firmwere care sa mearga gevey ???sau cu un numar de telefon sun eu cat sa fiu sigur de niste pasi si gata sau o adresa de mess ...ca nu stiu...si nu vreau sa fac vreo prostie

tiberiuboboc
02-16-2012, 07:58 PM
Banuiesc ca vrei sa pui 5.0.1 cu prezervare de baseband. Nu ai cum sa faci vreo prostie. Sn0wbreeze e usor de folosit. Ai citit asta (http://www.idevice.ro/2012/01/17/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-0-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-9/)?

Bogdan19
02-16-2012, 08:03 PM
tocmai asta am facut acuma doar ca la punctul 9 nu am stiu ce sa adaug si nu am bagat nimic am dat buid am facut....lam bagat in dfu ....shift + restore din itunes ...eroarea error 3194.....,ce fac??

tiberiuboboc
02-16-2012, 08:06 PM
Editezi fisierul hosts din c:/windows/system32/drivers/etc.
Il deschizi cu notepad si stergi liniile de la sfarsit care contin cuvantul apple, dupa care incerci din nou.

Bogdan19
02-16-2012, 08:11 PM
la fel .....

Bogdan19
02-16-2012, 08:12 PM
ca incerc cu tyni tss server alaa??

Bogdan19
02-16-2012, 08:19 PM
ca incerc cu tyni tss server alaa??

desi vad ca nu imi salveaza shs sunt la 4.3.5

tiberiuboboc
02-16-2012, 08:19 PM
Nu mai face duble postari. Ai facut asta la un interval de 1 minut, cand aveai 5 minute pentru edit.
Nu face restore cu tinyumbrella pornita.

Rog un @moderator sa uneasca posturile.

Bogdan19
02-16-2012, 08:21 PM
ok scuze....ok nu fac... si cum fac sa ii fac restore cu ccostum ipsw??

tiberiuboboc
02-16-2012, 08:26 PM
Esti sigur ca ai sters liniile din fisierul hosts si iti tot iti da eroare 3194?
Restore dai simplu cu shift+restore la acel custom pe care l-ai creat si pe care il gasesti pe desktop si incepe cu sn0wbreeze_iPhone ....

Bogdan19
02-16-2012, 08:28 PM
da man ala e si tot asa face am ster ultimele 2 lini cu gs.apple...si am salvat dupa....cum fac???

app eu ii dau shift + restore in timp ce e in dfu e ok sau trebe cand e normal(deschis)??

tiberiuboboc
02-16-2012, 08:35 PM
Da e bine sa fie in DFU cand faci restore. Incearca sa-l bagi in DFU cu iReb sau cu redsn0w si mai incearca.

Bogdan19
02-16-2012, 08:41 PM
la fel si cu ireb....aceeasi eroare....?????

sorindoc
02-16-2012, 11:13 PM
l-am facut bb 04.10.01 ios 5.0.1 gevey sim, functioneaza perfect snowbreez 2.8 beta 11. ! ! !

flotouran95
02-17-2012, 02:13 AM
AIa e bine sorine ai facut dupa tutorialul ala???Ma bucur ca ai reusit daca mai ai nelamuri scrie ..

sorindoc
02-17-2012, 02:36 AM
da l-am facut, merge perfect ! multumesc !

Bogdan19
02-17-2012, 11:40 AM
cum ai facut man ??? eu ma impedic la restore.....

mikeru
02-17-2012, 11:48 AM
ai șters linia aia cu apple din fișierul Hosts? dă restart după.

dacă nu merge, șterge driverele hub-ului USB și dă iar restart. se-ntâmplă să se bușească driverele de Windows

flotouran95
02-17-2012, 01:11 PM
Bogdane faci prima data cum ti-a spus mikeru mai sus si apoi urmezi tutorialul asta http://www.idevice.ro/2011/11/11/tutorial-jailbreak-ios-5-0-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-8-beta-11/

Si apropo nu mai posta pe toate topicele aceeasi intrebare ...

Bogdan19
02-17-2012, 02:29 PM
ok am rezolvat pana la urma dar ....nu imi ia semnalu nu imi ia gevey-ul tre sa ii mai fac ceva??

tiberiuboboc
02-17-2012, 02:39 PM
Ce baseband ai?
Gevey are o procedura de activarea. Ai urmat-o?

Bogdan19
02-17-2012, 02:41 PM
04.10.01

tiberiuboboc
02-17-2012, 02:44 PM
Au urmat procedura cu activarea Gevey si nu ai reușit?

Bogdan19
02-17-2012, 02:59 PM
ideea e ca pun simu si gevey simu....cate o data imi da aia cu asccept si sa astept 15 sec dupaia sun la 112....etc....dar nu imi da aia de fiecare data ....cate o data imi spune ca nu am bagat sim si cate o data imi spune sim invali si cate o data imi da aia cu accept si dupa 5 sec imi da nici un sim....ce e de facut va rog eu mult de tot sa ma ajutati.

sorindoc
02-17-2012, 03:12 PM
vezi ca procedura pentru Gevey Sim la IOS 5 este schimbata, iti voi prezenta pasii

Pasul 1:

Închideți iPhone-ul, scoateți SIM-ul GEVEY, și reporniți-l eventual folosind iBooty sau RedSn0w, după caz.

Pasul 2:

Introduceți acum SIM-ul GEVEY înapoi în telefon și așteptați să apară mesajul cu “Accept”, iar dacă nu apare activați și dezactivați “Airplane Mode” pană o să apară.

Pasul 3:

Aici intervine mica diferență despre care vă spuneam mai sus pentru că nu veți mai vedea liniuța aceea de semnal (așa cum se întâmplă la iOS 4), ci va scrie “No Service”. În acest moment puteți suna la 112 și să continuați procesul de activare în mod obișnuit.

Pasul 4:

Activați apoi dezactivați imediat “Airplane Mode”, așteptați cele două mesaje de eroare, după care activați și dezactivați din nou modul avion, iar în cele ce urmează telefonul ar trebui să înceapă să primească semnal, iar voi să-l folosiți pe rețeaua dorită.


daca nu merge revino cu mesaj

Bogdan19
02-17-2012, 03:23 PM
pai in primu rand nu imi mai da sa dau accept....bag tot si imi cauta reteaua ...imi spune nicio retea...dupaia niciun sim...

sorindoc
02-17-2012, 04:45 PM
nu stiu ce sa-ti zic... imi pare rau, consulta un service GSM...

Bogdan19
02-17-2012, 05:45 PM
am rezolva....se pare ca sa facut de la sine...