PDA

View Full Version : salut



Bogdan19
02-16-2012, 10:30 AM
am si eu un iphone 4 cu ios 4.3.5 cu gevey...cum pot face sa ajung la ios 5 dar cu gevey ...putin mai amanuntit daca se poate ...cine vrea sa ma ajute ....ii raman profund recunoscator si dau o bere ;) multumesc

Sebi Capatina
02-16-2012, 10:37 AM
Pai in primul rand faci un custom ipsw cu snowbreez pentru a pastra basebandul vechi si il instalezi :) gasesti tutoriale pe site in categoria cu tabelul jailbreak. Tot acolo sunt linkuri si catre tutoriale. Te sfatuiesc sa iti faci update la 5.0.1 pentru a-ti putea face jailbreak untethered :)

mikeru
02-16-2012, 10:47 AM
oricum doar la 5.0.1 poți face upgrade la momentul ăsta.
apropo: fain titlu are thread-ul tău. sugestiv!

flotouran95
02-16-2012, 12:10 PM
Si il si poti inchide mikerule mai este unu sau cel putin 2 de ieri pina azi cu aceeasi intrebare

Bogdan19
02-16-2012, 07:26 PM
ok..am reusit ..sper ...sa fac un costum ipswcare sa imi pastreze basebandu de la ios 4.3.5...dar nu pot trece de eroarea 3194 !!!! scie cineva ce pot face?

mikeru
02-16-2012, 07:40 PM
cauta in /windows/system32/drivers/etc si sterge din fisierul Hosts tot ce tzine de Apple
apoi restart si restore la custom

/m.r.
Sent from my iPhone

Bogdan19
02-16-2012, 07:57 PM
aceeasi eroare.......ma gandesc sa fie de la calcu mei daca e sa iau costum ipsw pe un stica si sa il copii pe un laptop cu xp si ii dau de acolo shift+restore???e bine merge??

tiberiuboboc
02-16-2012, 08:20 PM
Ce ai de pierdut? Incearca daca ai la dispozitie si un laptop.

Bogdan19
02-16-2012, 08:43 PM
pe laptop imi da eroarea 1601.....

mikeru
02-16-2012, 08:44 PM
e īn DFU iphone-ul tău?

Bogdan19
02-16-2012, 08:50 PM
da ...

Martyneel
02-16-2012, 09:12 PM
Īncearcă să-l bagi īn DFU cu iReb.

Bogdan19
02-17-2012, 08:42 AM
am incercat si asta si... la fel face.......

Bogdan19
02-17-2012, 11:23 AM
acuma am alta belea am incercat pe un laptop mia aparut pe ecranu telefonului sigla de la sn0wbreeze dupaia aia de la apple si lunia aia care se incarca da nu ce eroare mia dat ca plecasem de la laptpt ca in itunes e normal ca si cum nu ar fi conectat si telefonu a ramas asa ....cu sigla aia si ca si cum sar incarca...iam dat hard restart ...si nimic....ce pot face??>

Bogdan19
02-17-2012, 01:19 PM
ok am rezolvat sa aprins totul e bine....numai ca nu imi ia gevey-ul ....nu imi ia simu...

tiberiuboboc
02-17-2012, 02:01 PM
Pana la urma tot iei warn. Ti s-a spus de nenumărate ori sa nu mai faci duble/triple (sau cāte or mai fi) postari. Așteaptă sa ti se răspundă!

Bogdan19
02-17-2012, 02:03 PM
ok man am inteles ajutama in thread-ul celalalt ca tiam raspuns