PDA

View Full Version : Ajutor Update



fasalex
02-16-2012, 11:17 PM
Salut.
Am un 3GS cu 4.1 de 2 zile(i-am bagat softul din nou) si bateria este "extraordinara" nu ma tine nici macar o zi cu butonat mediu :(
As vrea sa stiu cum pot face update la 4.2.1 din telefon sau nu stiu..va rog sa aveti rabdare cu mine :))

mikeru
02-16-2012, 11:44 PM
ai SHSH pentru 4.2.1? altfel nu-l poți pune.

verifică folosind TinyUmbrella sau din prima pagina din Cydia, citește pentru ce versiuni ai salvate SHSH.

doar la alea poți face restore. și la cea semnată la momentul ăsta de Apple, 5.0.1

fasalex
02-17-2012, 06:21 AM
Am pentru 4.3.5 .
Da e mai ok ca 4.2.1 ?
Da sti...

tiberiuboboc
02-17-2012, 06:50 AM
Nu te chinui sa faci restore la vreun iOS pentru care nu ai SHSH salvat pentru ca nu vei reuși. Poti in schimb sa pui 5.0.1 pentru care ai si jailbreak untethered (dacă ai nevoie de unlock trebuie sa pui un custom).

Innaaa
03-01-2012, 12:02 PM
Salut baieti! Am facut si eu update la 5.0.1. Pana acum toate bune numai ca nu imi arata toate notificarile (messenger, skype etc. ). In afara de apeluri si mesaje nu imi arata nimic. Le vad numai daca le deschid din background. Ma puteti ajuta cumva? Multam'

Protektor
03-01-2012, 12:11 PM
E decodat cu Gevey? Atunci nu merg, sa ma corecteze cineva daca gresesc.

mikeru
03-01-2012, 01:48 PM
de Gevey nu stiu..
dar daca e activat prin jailbreak si nu cu cartela originala, nu merg notificarile


/m.r.
Sent from my iPhone

Innaaa
03-01-2012, 02:11 PM
Da cu jb este activat. Ms frumos

flotouran95
03-01-2012, 04:07 PM
incearca pe forum este o metoda cu SAM


Sent from my iPhone using Tapatalk

OXXO
03-01-2012, 05:42 PM
@mike Eu saptamana trecuta am pus 5.0.1 pe un i4 blocat pe SFR, l-am hactivat prin JB (sn0wbreeze) si mi s-a activat tf, n-a mai fost nevoie sa folosesc SAM. Singurul lucru diferit la tf asta este ca i-am dat imediat dupa ce am pus ios, restore from backup si nu set up as a new phone. Ma gandesc ca daca tot tine minte setarile poate copiaza si unele fisiere care sunt necesare la activare.

flotouran95
03-02-2012, 01:42 AM
Oxxo aici e vorba de notificari nu de activare.Si sti si tu ca conteaza daca e activat cu cartela originala sau nu

OXXO
03-02-2012, 02:08 AM
Pai din cauza ca nu este activat cu sim original nu ii merg notificarile

mikeru
03-02-2012, 02:10 AM
da, despre asta era vorba.

flotouran95
03-02-2012, 03:19 AM
Innaaa fa ce scrie aici http://jaxov.com/2011/05/push-notifications-not-working-on-ios-4-3-3-after-using-sam-how-to-fix/


Sent from my iPhone using Tapatalk

WooW
03-13-2012, 09:53 PM
Am vreo sansa sa ajung de la 4.2.1 la 5.0.1 in conditiile in care in iTunes s-a lansat 5.1?

WooW
03-13-2012, 10:07 PM
Am vreo sansa sa ajung de la 4.2.1 la 5.0.1 in conditiile in care in iTunes s-a lansat 5.1? Pe scurt, am un 3GS cu iOS 4.2.1, baseband 5.12.01 decodat cu ultrasn0w. Cum as putea face update la 5.0.1 de preferat si sa-mi pastrez basebandul intact?

mikeru
03-13-2012, 10:37 PM
nu.. fără să pierzi basebandul decodabil, nu reușești. nu-ți face de lucru.. așteaptă să facă ultrasn0w compatibil cu 5.1.

explicația:
procedeul de restore (upgrade/downgrade) folosind SHSH pe 3gs implică două restore-uri: unul la ipsw original - ceea ce ție īți va modifica basebandul și pa unlock, fără 6.15 - și unul la ipsw custom, ca să pornească :)

singura șansă e să faci upgrade la 5.1 cu sn0wbreeze, dar īncă ultrasn0w nu e compatibil cu 5.1. deci mai așteaptă puțin.

Dany
04-04-2012, 03:15 PM
baieti,as avea si eu nevoie de putin ajutor...si anume..am un 3gs de 32 cu 4.1 pe el acuma,insa mutalau are bootrom nou,daca i fac update la 5.1 mi-l face tethered..asa ca singurul soft cat de cat ok ar fi 5.0.1...am incercat sa i fac update din itunes si imi da eroare 3194,tin sa va anunt ca i-am ridicat si basebandu..il are de ipad..aici pe site in tabel 5.0.1 apare ok..deci ar trebui sa mearga si totusi imi da eroare.Ce ziceti?se poate face ceva?E vreo solutie?

mikeru
04-04-2012, 03:19 PM
mutalău? nu pricep cine-i de vină aici.


Dacă nu ai SHSH pentru 5.0.1, nu poți face restore la versiunea asta. uită-te īn cydia, sau folosește TinyUmbrella pentru a salva SHSH-urile. doar la versiunile la care ai SHSH poți face restore

Dany
04-04-2012, 03:31 PM
mutalau ziceam de telefon..m-i ciuda ca face figuri,mai am un 3gs de 16 si ala merge brici,nici o problema,da asta de 32 face pe erou.Infine..nu am mai lucrat cu shsh si sincer nu prea am habar..poti sa imi spui tu mai multe?in cydia nu vad nimic de genu..scrie pe prima pagina sus "this device is in the pending TSS queue." si jos detalii despre telefon..iar in umbrela iar nu prea stiu ce sa fac,ce sa caut..

SunSetRo
04-04-2012, 03:33 PM
mai asteapta in cydia, sau cum a spus mikeru instaleaza pe pc TinyUmbrella si da-i acolo save shsh si vezi ce ai salvat.

Dany
04-04-2012, 03:40 PM
poi in TinyUmbrella nu gaseste shsh salvat pt nici o versiune de soft,nici macar pt asta instalata acum..faza e ca telu il am de o saptamana..cam asa..nu i prea stiu trecutul.Faza e ca as vrea sa i pun 5.0.1 ..asta il am pe ala de 16 si arata si merge bine.Numai ca dau de eroarea aia in itunes si ma dispera.

SunSetRo
04-04-2012, 03:40 PM
eroare iti da ca nu ai shsh pentru 5.0.1, in concluzie nu poti sa pui 5.0.1 pt. ca nu ai shsh salvat.

Dany
04-04-2012, 03:42 PM
poi nu aveam shsh salvat nici pt 4.1...telefonul cand a venit la mine avea 3.1.2 pe el..cv de genu..la 4.1 cum de a mers?

SunSetRo
04-04-2012, 03:44 PM
probabil apple mai semna 4.1 atunci sau mai semneaza si acum (nu stiu sigur, daca gresesc sa ma corecteze cineva).

catalynoo
06-15-2012, 12:35 PM
Cānd deschizi cydia īți apar versiunile salvate imediat după titlu.. Eu le-m avut pe toate deși avea update la 5.0.1 cānd l-am luat .. Am salvat toate shsh cu tinyumbrella si mi-am făcut custom respectiv le-am semnat pe toate cu ifaith si am făcut toate ipsw urile pe un DVD.. Nu se știe niciodată cānd ai nevoie de ele :) ciudat era ca deși nu am avut 5.1.1 umbrella mi-a salvat shsh si pt el ...

catalynoo
06-15-2012, 04:34 PM
mutalau ziceam de telefon..m-i ciuda ca face figuri,mai am un 3gs de 16 si ala merge brici,nici o problema,da asta de 32 face pe erou.Infine..nu am mai lucrat cu shsh si sincer nu prea am habar..poti sa imi spui tu mai multe?in cydia nu vad nimic de genu..scrie pe prima pagina sus "this device is in the pending TSS queue." si jos detalii despre telefon..iar in umbrela iar nu prea stiu ce sa fac,ce sa caut..

1932
activeaza wireless-ul , deschide cydia, si vezi ce iti zice acolo...daca le ai sau ai anumite versiuni , le poti salva cu tiny umbrella