PDA

View Full Version : iphone 3gs baseband ipad in recovery mode



bebeiusha
01-20-2011, 11:15 PM
poate cineva sa ma ajute va rog...
am un 3gs pe care aveam baseband de ipad, si acum e in recovery mode... si nu il pot scoate pentru ca "cineva" l-a actulizat la 4.2...
ce ii pot face?
nu am ssh salvat, deci aceasta varianta nu imi este de folos...
am incercat tinyumbrella, irecove si nimic... nu reusesc sa il scot din recovery mode si nu pot reveni la 4.1

zaone
01-20-2011, 11:17 PM
Nu il poti scoate din Recovery Mode pe 4.2.1. Nu ai salvat SHSH deloc sau nu stii daca ai salvat?

Unregistered
01-20-2011, 11:39 PM
nu il am deloc salvat.. varianta cu redsnow nu stiti daca merge?

zaone
01-20-2011, 11:50 PM
Redsn0w nu face SHSH. AI putea eventual sa il bagi in DFU mode folosind optiunea "just enter pwned DFU right now". Dupa asta incerci sa faci restore la un custom ipsw cu iOS 4.1, daca merge esti norocos, daca nu merge nu prea ai ce face.

bebeiusha
01-20-2011, 11:53 PM
pai asta as fi vrut sa incerc.. insa, am o mare dilema.. cand selectez "just enter pwned dfu right now" si dau next imi zice ca telefonul tb sa fie inchis, si eu nu il pot inchide in reovery mode daca e conectat la telefon.
cum tb sa fac?

bebeiusha
01-21-2011, 12:07 AM
vroiam sa zic daca e conectat la calculator :) scuze... cum il pot inchide... ?

zaone
01-21-2011, 12:12 PM
Apesi simultan butoanele home + power.

bebeiusha
01-21-2011, 12:31 PM
adica le tin apasate? si dau next in acelasi timp? pentru ca el se inchide, dar apoi se deschide din nou...

zaone
01-21-2011, 12:36 PM
Nu, deci el se deschide si intra in Recovery Mode da? Dupa ce apare imaginea cu cablul pe ecran apesi simultan butoanele home + power si el se inchide. Dupa ce se inchide folosesti insctructiunile din redsn0w ca sa il bagi in DFU Mode. Poti sa te uiti si la unul dintre tutorialele mele pentru redsn0w 0.9.6 ca am explicat acolo pasii.

bebeiusha
01-21-2011, 08:35 PM
am reusit sa ii dau... dar mi se blocheaza redsnow la pasul "exploating with limera1n" daca il deconectez afecteaza cu ceva?

zaone
01-21-2011, 09:12 PM
Da, nu implementeaza exploit-ul. Ce windows ai?

bebeiusha
01-21-2011, 10:07 PM
windows 7 64bit.. deci reiau procedeul?

zaone
01-21-2011, 10:28 PM
Trebuie setata compatibilitate cu XP Sp3. Click dreapta pe redsn0w, selecteaza compatibilitate, bifeaza prima si aia cu open as admin.

bebeiusha
01-21-2011, 11:04 PM
am reusit.. trebuie dat restore la 4.2 ... la 4.1 nu merge si nici la alta varianta anterioara. am tot citit si pe alte forumuri din afara si acolo toti ziceau tot de 4.2.
acum pot modifica firmwareul?
daca nu vreau sa il mai decodez din nou ... modalitatea cu decodarea prin imei functioneaza?

zaone
01-22-2011, 10:11 AM
Intreaba aici despre decodare prin IMEI, se poate la anumiti operatori : http://idevice.ro/forum/showthread.php/17-Iphone-3Gs-4-%E2%80%93-Operatori-suportati-%E2%80%93-Plata-Feedback-Clienti?p=3816#post3816

eugenp
02-27-2011, 03:51 PM
salut. la fel ca si bebeiusha am patit si eu dar mie nu-mi mai merge cu nimik sa-l mai scot din recovery mode. ma poate ajuta cineva? pls
am un 3gs

eugenp
02-27-2011, 03:53 PM
Am incercat cu RecBoot, cu EasyiRecovery, cu TinyUmbrella dar nimic... Imi puteti spune va rog ce ii de facut in cazul asta?
Multumesc !

Tyler
02-27-2011, 05:22 PM
Nu merge scos din recovery mode cu nici un program dacă ai dat update la 4.2.1.
Soluţia este: jailbreak cu greenpoison şi dacă nu ai cartela de activare, hacktivare cu redsn0w

eugenp
02-27-2011, 06:12 PM
intradevar nu am cartela de activare,dar nici cu redsn0u nu merge. multumesc pt interesul aratat

Tyler
02-27-2011, 06:14 PM
Nu are cum sa nu mearga cu redsn0w...faci cu GP după cu redsn0w 0.9.6 b6. E testat de mine tutorialul.

eugenp
02-27-2011, 06:17 PM
k mai incerc odata
acum si-ti zic

Tyler
02-27-2011, 06:22 PM
Okay.

Tyler
02-27-2011, 06:29 PM
7. Run greenpois0n follow the dfu steps and then after this ends, you'll be stuck on ACTIVATION SCREEN
8. THIS IS IT!!!!
9. If you are in activate screen and plugged with your usb, turn it off!!!!!
10. Run RedSn0w 0.9.6rc8, choose iPhone3,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw firmware file, choose install cydia.
10.1. Delete Loader app from screen

Tutorial.

eugenp
02-27-2011, 06:30 PM
intradevar cred ca cu redsn0u nu am facut pt ca varianta asta nu o gasesc. am facut cred cu alta varianta mai veche. as putea sa-ti dau un id? pisaueugen@yahoo.com

Tyler
02-27-2011, 07:02 PM
Okay, trecem pe mess, să te ajut atunci.

bebeiusha
02-28-2011, 04:12 PM
ai reusit?

Tyler
02-28-2011, 04:13 PM
Nu a reuşit ieri, primea o eroare ce nu am mai auzit-o vreodată, aştept feedback-ul lui astăzi, poate a reuşit.

eugenp
03-01-2011, 11:09 AM
da in sfarsit am reusit.credetima ca m-am chinuit f mult. M-a najutat foarte mult si tin sa-i multumesc in mod deosebit lui Tyler. smecheria cred ca a fost sa incerc pe alt PC. deabia pe un al 4-lea am reusit. va multumesc

Protektor
03-01-2011, 11:44 AM
Tyler isi merita berea.

eugenp
03-01-2011, 11:57 AM
nu berea ci lada de bere

dchirion
03-01-2011, 01:13 PM
merge cu custom ipsw de 4.2.1 mai incearca sa il scoti din recovery modecu tinyunbrela,fa custom restore de 4.1 merge 100%

dchirion
03-01-2011, 01:14 PM
dupa aceea cu redsnow faci jailbreak

Tyler
03-01-2011, 06:13 PM
Mă bucur că te-am putat ajuta eugenp cum am putut şi că ai reuşit.Dacă mai ai vreo nelămurire, sunt dispus să te ajut.

eugenp
03-02-2011, 11:14 AM
sa va zic ce m-i s-a intamplat.A mers o zi si a crapat. Daca ii scot cartela merge.cum o bag la loc se inchide de tot. Repet: o zi a mers perfect. A mai patit cineva chestia asta? Stie cineva ce e de facut? Va multumesc.

eugenp
03-02-2011, 11:16 AM
mai vreau sa va spun ca nu stiu in ce retea este codat. eu l-am JB fara cartela dupa care i-am facut unlock.

Tyler
03-02-2011, 11:43 AM
Nu merge dacă-l pui la īncărcat sau ceva?

eugenp
03-02-2011, 12:43 PM
nu cred ca este vb de incarcat pt ca are bateria full si fara cartela merge perfect. cum o bag se stinge dar asa ciudat, in sensul ca raman niste dungi pe ecran . adica nu se inchide normal, ecran clean ,negru. iam dat si hard reset, degeaba.

eugenp
03-05-2011, 07:23 PM
l-am facut din nou si i-am facut downgrade la 4.1. A mers o zi perfect dupa care iar crapa cu cartela in el. Cum o scot merge perfect. Ma intreb daca totusi este ceva stricat in el de ce merge o zi?

Tyler
03-05-2011, 07:25 PM
E stricat ceva īn el, du-l la service, numai amāna.

Unregistered
03-09-2011, 03:22 PM
am si eu o intrebare. Am un 3gs 4.1 cu baseband de ipad. nu pot face downgrade de baseband ca sa pot rezolva problema cubateria si gps-ul? un tutorial ceva? multumesc anticipat.

Protektor
03-09-2011, 05:37 PM
Nu ai ce sa faci, asteapta. Mai gasesti pe forum discutii pe tema asta.

energo
03-09-2011, 07:09 PM
da in sfarsit am reusit.credetima ca m-am chinuit f mult. M-a najutat foarte mult si tin sa-i multumesc in mod deosebit lui Tyler. smecheria cred ca a fost sa incerc pe alt PC. deabia pe un al 4-lea am reusit. va multumesc

Ca sfat celor care fac restore/jailbreak la iPhone ...
Nu va apucati de el pe un calculator cu Windows vechi si supraincarcat cu programe
Nu rulati Skype deoarece tinyumbrella nu se intelege cu el datorita Java
Nu lasati active diverse programe antivirus deoarece se poate sa va inchida programul de jailbreak
In concluzie calculatorul pe care "lucrati" pastrati'l curat fara prea multe chestii pe el si urmariti sa aveti ultima versiune de NetFramework instalata.
Multa bafta

Unregistered
03-09-2011, 09:28 PM
dar pana la urma ce are in plus 4.3 fata de 4.1 sa zicem si dak facupdate nul pot decoda nu? cu baseband de ipad pt cei ce nau citit mai sus.

Protektor
03-09-2011, 09:55 PM
Citeste aici: http://www.idevice.ro/2011/03/09/ios-4-3-disponibil-pentru-download/
sau aici: http://www.idevice.ro/

bebeiusha
03-16-2011, 02:29 PM
ce pot sa fac daca am baseband de ipad, desi e neverlocked, si am facut update la 4.3 si mi-a dat eroare 1015?
heeelp please :((

Protektor
03-16-2011, 03:07 PM
Aici gasesti mai multe explicatii despre asta:
http://www.idevice.ro/?s=eroarea+1015
Citeste si post #6 de aici: http://idevice.ro/forum/showthread.php/943-3GS-problem?highlight=eroare+1015
Citeste si postul #4 de aici: http://idevice.ro/forum/showthread.php/741-Jb-cu-Greenposion-!!-Ajutor!!?highlight=eroare+1015
Pe forum a mai fost prezentata eroarea, da un search.

bebeiusha
03-16-2011, 05:49 PM
am reusit cu greenpoison. multumesc

bebeiusha
03-19-2011, 01:29 PM
imi mai poate spune cineva daca se poate reveni la basebandul initial - cel cu care a venit din fabrica?
acum am baseband de ipad, si e decoadat prin imei, deci nu mai am nevoie de el.

Tyler
03-19-2011, 01:42 PM
Numai printr-un restore şi revii la baseband-ul din 4.3, nu din fabrică.

bebeiusha
03-19-2011, 02:59 PM
si pana la urma exista vreo varianta pentru a se instala versiunea 4.3 pe un 3gs cu baseband de ipad fara sa dea eroarea 1015?
multumesc

z3wl
03-19-2011, 03:21 PM
da. folosesti un custom fw facut cu snowbreeze/pwnagetool. pt 4.2.1 mergea asa...ar trebui si pt 4.3

bebeiusha
04-01-2011, 12:57 PM
imi poate spune cineva cum pot transfera contactele de pe telefon pe sim pe un iphone 4? multumesc

Protektor
04-01-2011, 01:27 PM
Oi fi tu bebeiusha, dar mai uita-te si unde postezi. Cu simanager, daca scriai la search gaseai sigur.

pitevd
03-27-2014, 05:13 AM
Restore iPad data from backup files, with the help of iPad Data Extractor (http://www.recovery-ipad.com/ipad-stuck-in-recovery-mode.html):
1. Settings>General>Reset>Erase all content and settings
2. You'll be asked twice to confirm
3. You'll see Apple logo and progress bar
4. You'll see a big iPad logo on screen
5. Configuration start
6. Set language
7. Set country
8. Select Network and input Password>Join
9. Enable Location Service>Next
10. You'll be given 3 options (a) Setup as New iPad (b) Restore from iCloud Backup (c)

mikeru
03-27-2014, 08:35 AM
pitevd, ești spammer sau nu te-ai uitat de cānd nu s-a mai postat aici?