PDA

View Full Version : iPhone 4 ios 5.0.1



sorindoc
02-18-2012, 03:24 PM
Am facut uprgade de la 4.3.5 la ios 5.0.1 cu pastrare de baseband pt gevey sim. Am facut toate setarile pt internet, si imi lipseste Personal Hotspot, am citit pe niste forumuri de la Apple si peste tot spun sa dau Reset The Network Settings, am dat si acelasi lucru, aveti idee?

dby
02-18-2012, 06:59 PM
ai cellular data activat?

mikeru
02-18-2012, 07:11 PM
ti-a facut update-ul la Carrier Settings?
e free Personal Hotspot in Voda? nu trebuie ceruta activarea? poate aia e. da un telefon si la ei

sorindoc
02-18-2012, 10:30 PM
am cellular data activar, dar nu stiu sa fac update la carrier settings, am sa sun si la vodafone sa vorbesc si cu ei.

keytel
02-19-2012, 12:23 AM
nu vreau sa dau informatii gresite ... dar am facut update la 5.0.1 cu pastrare de baseband la 3 iphoneuri pana acum si la nici unul din ele nu am avut functia personal hotspot pana ce nu le-am decodat oficial.... dupa ce le-am decodat oficial si le-am dat restore a aparut si personal hotspot....eu unul ma gandesc ca o fii ceva gen Imessage, facetime, push notifications care nu merg asa pur si simplu daca nu activezi cu o cartela oficiala...... poate varianta aia cu SAM te-ar putea ajuta.....dar repet nu vreau sa dau informatii gresite....ia-o doar informativ :)

OXXO
02-19-2012, 09:54 AM
Eu folosesc TetherMe din Cydia de mai bine de 3 luni pentru Personal Hotspot si functioneaza la fel, ai putea sa il incerci. Il gasesti crackuit pe repo-ul lui xsellize.


Sent from my iPhone using Tapatalk

flotouran95
02-19-2012, 12:03 PM
Fa asa cum zice OXXO au tot din cydia gasesti PdaNet e si ala ok eu il follosesc

funiest
02-19-2012, 01:18 PM
Eu de cand am pus TetherMe imi papa 20% din baterie pe noapte in loc de 5% in aceleasi conditii.
Ce ii pot face? Am nevoie neaparata de Personal Hotspot dar nici sa imi consume baterie in prostie [ cu wifi, 3g, bluetooth, aplicatii inchise tot tot tot oprit, doar in standby ].

OXXO
02-19-2012, 02:17 PM
Eu nu am observat nici o diferență la baterie. Ești sigur că este de la TetherMe? Să nu iți consume de la alt tweak.


Sent from my iPhone using Tapatalk

funiest
02-20-2012, 10:30 AM
Eu nu sunt adeptul TWEAK-urilor.
In afara de Ultrasn0w [ am gevey sim si ca sa am semnal full pe ios 5.0.1 imi trebuie ultrasn0w ] si am vrut sa cumpar MiWi dar nu aveam card si am cautat tetherme si de cand l-am pus papa 20% din baterie pe noapte.
Mi-a mai facut odata asa dar si-a revenit cu un restart, acum nu isi revine.
Am nevoie de personal hotspot mult muuuult!
Ce pot face va rog?

OXXO
02-20-2012, 11:38 AM
Ce baseband ai funiest?


Sent from my iPhone using Tapatalk

funiest
02-20-2012, 06:48 PM
02.10.04 de la ios 3,1 basebandul, dar inainte de tetherme nu facea asa.... Ios 5.0.1 cu gevey

OXXO
02-20-2012, 08:29 PM
Pai si ai instalat Ultrasn0w sa faca ce? Nu iti decodeaza baseband-ul ala.


Sent from my iPhone using Tapatalk

funiest
02-20-2012, 08:31 PM
Nu pentru decodare, dar sa imi apara linile de la semnal real nu tot timpul cate o linie.

mmuntean
02-21-2012, 10:21 AM
din cate stiu ultrasn0w nu are nicio legatura cu decodarea sau semnalul daca baseband-ul este mai mare de 1.59.vezi ca mai sunt si alte metode de a activa personal hotspot prin editare de .plist. nu mai stiu exact care fisier dar stiu ca se poate fara sa instalezi vreun tweak.
Ai incercat Reset Network Settings?

mikeru
02-21-2012, 10:45 AM
@mmuntean, @funiest fix asta spunea. nu Ól decodează cu ultrasn0w, dar ajută la afișarea liniilor de semnal. sunt mai mulți care confirmă treaba asta.

mmuntean
02-21-2012, 10:52 AM
am inteles, doar ca nu vedeam legatura intre ultrasn0w si liniile de semnal, e prima data cand aud asa ceva.

Bogdan19
02-21-2012, 04:45 PM
Nici eu nu am personal hotspot....

OXXO
02-21-2012, 05:13 PM
La Vodafone (abonament) trebuie sa suni la ei sa ceri activarea functiei Hotspot (se face gratuit). La cartela prepay din cate stiu nu se poate. In alte retele nu stiu cum se procedeaza.




______
Tapatalk

flotouran95
02-21-2012, 06:12 PM
LA orange pe abomanent eu o am deja activata poate depinde si ce tip de abonament ai

dby
02-25-2012, 11:30 AM
Eu am un i4 codat pe orange , proaspat facut restore la 5.0.1 si activat cu cartela de orange normal , dar nu am dat update la carrier pentru ca nu mai pot introduce setarile de internet tethering , daca fac update ar trebui sa am hotspot? nu am abonament am doar o cartela prepay pe care am cam 400 mb de internet

Man
02-25-2012, 11:42 AM
Daca nu ma insel pe cartele preplatite nu merge hotspotul....