PDA

View Full Version : Decodare Iphone 4S iOS 5.0 si 5.0.1 cu R-SIM - baseband 1.0.11, 1.0.13 si 1.0.14



odera89
02-23-2012, 04:41 PM
CU ACEST R-SIM SE POT DECODA IPHONELE 4s cu iOS 5.0 si 5.0.1 baseband 1.0.11, 1.0.13, 1.0.14.

NU TREBUIE FACUT JAILBREAK !

Va rugam sa ne contactati pe forum daca aveti mai multe intrebare !

Va rugam seriozitate !

Pretul unui R-sim: 250 RON

Multumim !

LauR
02-23-2012, 07:57 PM
ma intereseaza. dar cum procedati. luati intai banii si pe urma "cica" imi trimiteti R-sim'ul ? eu chiar as vrea sa stiu sigur daca este adevarata treaba.daca decodeaza.

iuliutz
02-23-2012, 09:53 PM
Corect! Asteptam un semn de seriozitate!

odera89
02-23-2012, 10:19 PM
LauR ai pm. multumesc

Iuliutz tu ce semnd de seriozitate astepti?

mikeru
02-23-2012, 10:41 PM
o varianta prin care sa nu ramanem fara bani. gen colet cu verificare. sau macar ramburs si adresa valida + nr de telefon:p

odera89
02-24-2012, 06:46 PM
nu prea inteleg ce vorbesti. normal ca coletu se trimite cu verificare sa vada omu ce cumpara, fara verificare nu trimit, daca vrei dau si adresa mea si si nr. de tel. sa vorbim. Multumesc.

mikeru
02-24-2012, 07:56 PM
te ajuta la vânzare să specifici. noh :)

bogdan
02-24-2012, 11:17 PM
Rog pe oricine cumpara si probeaza sa posteze , multumesc

mau
02-24-2012, 11:30 PM
odera89 - ai pe stock ?

PaulLiviu
02-25-2012, 03:58 PM
functioneaza si daca iphoneul nu este activat?

Lotoganja
02-25-2012, 04:23 PM
Din cate am inteles , cu acest r sim nu functioneaza 3g-ul. Asta fiindca nu este specificat in anunt. In caz ca ma insel , suport consecintele.

Lotoganja
02-27-2012, 12:43 PM
Gata? A "murit" threadul ? Nu stim nici daca are pe stoc , nici daca merge 3g-ul.

mau
02-27-2012, 12:45 PM
Rebel abia pe 15.02.2012 parca a fost pus pe shipping .... stoc redus, pre-comenzile au fost onorate 1'st restul rabdare.
Eu am cunostinta ca la majoritatea service-urile mai de profil din ro, n-a ajuns nimica inca.

Protektor
02-27-2012, 12:45 PM
Poate ca nu mai are pe stoc :p.
@Lotogajna, am vrut sa spun de mult ca ip tau e putin cu "trimitere" la ierburi, dar sa fie si un lup mancat de oaie, scuze de offtopic.

dexen
03-01-2012, 06:50 PM
Rebel abia pe 15.02.2012 parca a fost pus pe shipping .... stoc redus, pre-comenzile au fost onorate 1'st restul rabdare.
Eu am cunostinta ca la majoritatea service-urile mai de profil din ro, n-a ajuns nimica inca.

Ptr pers care vor sa stie cum functioneaza R-SIM va anunt eu de maine cu un video ..am comandat eu a durat 4 zile pana a ajuns cu DHL in BUC maine ajunge la CTA si o sa ii fac proba si postez tot ce poate sa fac R SIM2 asta.

LauR
03-01-2012, 10:01 PM
de unde ai comandat ?Daca functioneaza achizitionez si eu unul :D

dexen
03-02-2012, 04:44 AM
http://www.xtcclip.com/history.php de aici am cumparat pretul acum este de 17 euro sim + taxele de trimitere DHL 19 euro 3-4 zile si 4.5 euro normal shipping 7-14 zile.

dexen
03-03-2012, 07:19 PM
ptr pers care vor sa stie cum functioneaza r-sim va anunt eu de maine cu un video ..am comandat eu a durat 4 zile pana a ajuns cu dhl in buc maine ajunge la cta si o sa ii fac proba si postez tot ce poate sa fac r sim2 asta.

sa nu faceti comanda la pentru r-sim 2 ..de fapt eu am comandat si mi-a venit in 4 zile ...totul bine si frumos ...am probat r-sim 2 si surpriza nici macar nu merge ...una la mana imi cere activare tot timpul ...iar dupa 1 zi de probe nici nu mai vrea sa il citeasca delok ..facut proba cu jailbreak nimic ...facut restore si fara jb tot nimic.nu stiu poate in alte tari functioneaza dar in romania pana acum nu am auzit sa functioneze.c-am asta este tot ....paguba 48 euro.asa ca pana nu stiti concret ca un unlock sim functioneaza la noi va sfatuiesc sa nu cumparati.

odera89
03-03-2012, 07:26 PM
Buna ziua. Anuntul se schimba. Pretul unu R-SIM este 150 RON!!!!!

De aici se poate comanda

http://www.okazii.ro/catalog/66393550/pre-comanda-pentru-decodarea-iphone-4s-ios-5-0-si-5-0-1-cu-r-sim-baseband-1-0-11-1-0-13-si-1-0-14.html

Eu am un Iphone 4S codat pe Sweden - Telia si cu acest R-SIM functioneaza foarte bine. Functioneaza si 3G - ul. Recomand. Sincer sa zic cine o zis ca nu merge nu stiu ce o cumparat si de unde a cumparat.

SAPTAMANA VIITOARE PE JOI O SA AM PE STOC MAI MULTE BUCATI !!!!
Incep sa livrez la cine o facut comanda. Multumesc pentru intelegere

OXXO
03-03-2012, 07:43 PM
odera89, ai putea sa faci un filmulet ca sa fi mai convingator ca merge si 3G-ul? Sunt convins ca te va ajuta si la vanzare.

odera89
03-03-2012, 07:47 PM
odera89, ai putea sa faci un filmulet ca sa fi mai convingator ca merge si 3G-ul? Sunt convins ca te va ajuta si la vanzare.

OK. O sa fac pe miine cam pe la dupa masa. O sa postez aici daca ma lasa. Multumesc

odera89
03-04-2012, 08:51 PM
Cum am si zis am facut un VIDEO ca sa vedeti ca functioneaza R-SIM - ul pe care vand...

http://www.youtube.com/watch?v=vv1WEiqR9ZY&feature=youtu.be

mai multe detalii pe odera89@yahoo.com

OXXO
03-04-2012, 10:03 PM
Mulțumim frumos prntru tutorial Odera ! :)

odera89
03-04-2012, 10:30 PM
Cuplacere :)

crys18
03-04-2012, 10:42 PM
Trebuie sa sunam 1 min la 112 sau nu am inteles eu bn? :O

odera89
03-05-2012, 06:18 AM
Trebuie sa sunam 1 min la 112 sau nu am inteles eu bn? :O

Sal. Nu trebuie neaparat asteptat 1 min. la 112. Dupa ce ai sunat la 112 astepti 5 - 6 secunde, scoti cartela, apare NO SIM CARD INSTALLED, bagi inapoi cartela si astepti pana se inchide. Daca nu se inchide automat deaia am asteptat eu 1 min. si Inchu
Izi. Multumesc

abpostelnicu
03-05-2012, 11:50 AM
e cea mai mare prostie cu sunatul la 112, o linie sta blocatata deaorece un individ vrea sa foloseasca iphone-ul, ar trebui cei care suna la 112 fara motiv sa fie cercetati penal! Apropo vedeti ca a aparut versiunea fara sunat la 112!

odera89
03-05-2012, 12:26 PM
e cea mai mare prostie cu sunatul la 112, o linie sta blocatata deaorece un individ vrea sa foloseasca iphone-ul, ar trebui cei care suna la 112 fara motiv sa fie cercetati penal! Apropo vedeti ca a aparut versiunea fara sunat la 112!

Da stiu ca e o prostie dar nu am ce sa fac, decat sa vand. Stiu ca a aparut dar inca nu pot sa zic nimic ca merg fara probleme sau nu. Ce vand eu recomand 100% ca functioneaza. Multumesc.

mau
03-05-2012, 04:59 PM
Vin updata-te daca ai facut comanda recent odera, chiar azi m-am uitat pe la ei prin "curte".


Sent from my iPhone using Tapatalk

odera89
03-05-2012, 05:27 PM
Da. stiu. mersii....

odera89
03-08-2012, 06:51 PM
PRETUL UNUI R-SIM 150 RON si AM PE STOC !!!

relusan
03-08-2012, 10:19 PM
buna. am un iphone 4 , 5.0.1, 04.11.08, codat pe sfr franta. imi va functiona cu R SIM? mersi

odera89
03-08-2012, 10:32 PM
Buna ziua. Din pacate R-simele astea sunt facute numai pentru iphone 4s si ultimele baseband.

PaulLiviu
03-09-2012, 10:10 AM
Buna ziua. Din pacate R-simele astea sunt facute numai pentru iphone 4s si ultimele baseband.

face si activarea iphoneului?

odera89
03-09-2012, 07:43 PM
nu, activarea nu face din pacate !

PaulLiviu
03-09-2012, 07:45 PM
si cum s-ar putea face? o activare fAra cartela retelei pe care e blocat?

odera89
03-09-2012, 07:46 PM
duci la un Service si face activarea !

PaulLiviu
03-09-2012, 07:47 PM
am fost si nu a facut nimeni nimic pana acum :| toti au spus ca nu pot :|

odera89
03-09-2012, 07:48 PM
nu poate sa faca activarea? asa ceva inca nu am auzit

PaulLiviu
03-09-2012, 07:50 PM
da am fost la zeci de serviceuri
si nu au reusit sa faca activarea :|
stii tu cumva? ai vreo idee ?

odera89
03-09-2012, 07:52 PM
hm.... sincer sa zic nu... daca ai fost si la mai multe serviceuri atunci sincer sa zic nu. din pacate :(

odera89
03-09-2012, 08:25 PM
Se schimba pretul 100 ron. Multumesc !!!!

Larry_bml
03-14-2012, 10:09 PM
da am fost la zeci de serviceuri
si nu au reusit sa faca activarea :|
stii tu cumva? ai vreo idee ?

Ce model de telefon? Si ce retea?

mau
03-15-2012, 12:14 AM
@PaulLiviu lasa omul sa-si vanda marfa linistit, problema ta e offtopic , la fel si tu @Larry_bml , sunt thread-ul deschise cu acesta "problema" inca pe acest forum

Ps. One SIM face activare !