PDA

View Full Version : Baseband de iPad



Innaaa
02-24-2012, 11:38 AM
Salut băieți. Am baseband 06.15.00 și vreau și eu să știu cum pot "scăpa" de el. Să îl schimb sau să îi fac ceva să mearga GPSul. Mulțam'

Protektor
02-24-2012, 11:46 AM
Nu poti, doar daca schimbi telefonul :D. Citeste pe forum si o sa gasesti destule informatii.

Innaaa
02-24-2012, 05:40 PM
HAH. Nu mai e nevoie sa citesc...m'ai lamurit de tot :|...ms :)).

djlorex2009
02-27-2012, 10:46 AM
trebuie sa apara un unlock sau ceva

mikeru
02-27-2012, 10:52 AM
djlorex, lucrezi la DevTeam? sau ai informații de la Apple?

nu crezi că tocmai basebandul de iPad e solutia de unlock? asta e..

djlorex2009
02-27-2012, 03:44 PM
nu lucrez si nu am informatia de la apple...doar am auzit si eu ..

flotouran95
02-27-2012, 03:59 PM
aha e bine totusi ca dai sfaturi ,din auzite' totusi ar fi bine sa fie verificate macad informatiile date


Sent from my iPhone using Tapatalk

djlorex2009
04-20-2012, 05:52 AM
Numai stiti nimik despre bb 6.15.00?

tiberiuboboc
04-20-2012, 07:31 AM
Ce vrei sa afli despre acest bb? Daca vrei sa scapi de el, nu exista sanse.

Giorgiel
06-29-2012, 10:59 AM
vezi ca ultimul redsnow are optiune de downgrade baseband.Ai grija sa citesti bine inainte.Sunt modele care nu suporta baseband downgrade. Asa am patit eu cu un 3gs.