PDA

View Full Version : Am luat un iPhone 4S si mi-e frica sa nu ii fac ceva rau :|



blwme
03-01-2012, 06:20 PM
Salut,
Am cumparat de la un bisnitar un 4S de 16GB Orange Spania, fara JB, are iOS 5.0, activat.
Din ce am vazut nu se poate face neverlocked momentan, o sa astept Gevey UltraS.
Intrebari :
- pot face update la 5.0.1, se pierde activarea ?
- pot face JB fara sa ramana in DFU sau mai stiu eu ce ?
- pot sa ii resetez setarile ?
- pot afla daca e furat ?
- daca e furat si declarat furat, cand bag cartela in el se poate bloca ?
Am nevoie de cateva sfaturi din partea voastra !

Va multumesc !

OXXO
03-01-2012, 06:35 PM
1. NU
2. DA, poti face dar din cate stiu eu nu il poti activa, mai ales daca e in blacklist la operator, nu mai ai semnal.
3. DA, pentru ca nu are JB, poti da reset all settings si nu se blocheaza.
4. Cred ca poti afla doar in cazul in care e bagat in blacklist la operator, daca incerci o decodare oficiala cred ca afli.
5. Eu personal n-am auzit de o blocare a unui telefon furat, nu stiu exact.

blwme
03-01-2012, 06:41 PM
La "1. NU" nu pot face update sau nu se pierde activarea ?

OXXO
03-01-2012, 07:02 PM
Nu poti face hacktivare cu absinthe, deci daca ii dai update, pierzi activarea.

tiberiuboboc
03-01-2012, 07:04 PM
Nu poti face update, pentru ca prin update rescrii sistemul de operare iar dupa aceea va trebui sa activezi telefonul.

Sorry @Oxxo, am spus cam acelasi lucru dar dupa tine :)

blwme
03-01-2012, 07:12 PM
Dar cand o sa apara pe la noi Gevey UltraS o sa ii pot face update si activare cu Gevey ? Se va putea face decodare la Orange Spania ?
Multumesc pentru raspunsuri !

OXXO
03-01-2012, 07:15 PM
Nu, Gevey nu face activare, doar iti decodeaza baseband-ul. Adica poti folosi telefonul pe orice retea dar trebuie sa fie activat ca sa faci asta.
@Tiby, nu-ti cere scuze, se intampla, probabil am postat in acelasi timp :)

blwme
03-01-2012, 07:20 PM
Mda... Deci :
"- pot sa ii resetez setarile ?
3. DA, pentru ca nu are JB, poti da reset all settings si nu se blocheaza."
A sters el tot ce era de sters si acu imi cere sa il configurez si imi cere activare !!! :mad:

OXXO
03-01-2012, 08:22 PM
Din pacate l-am indrumat gresit, l-am pus in legatura cu rares_gsm sa isi faca decodare oficiala (75 Euro). Imi cer inca o data scuze!!!

keytel
03-01-2012, 10:46 PM
E de inteles raspunsul lui OXXO ..cred ca si eu as fii raspuns la fel ...... dar asta chiar e o prostie....daca dai reset la setari sa trebuiasca sa il activezi...naspa

blwme
03-02-2012, 04:56 PM
:D Intre timp am facut rost de o cartela orange spania si l-am activat :rolleyes:
Multumesc oxxo pentru suportul oferit pe messenger. O sa il decodez la raresgsm, dar sa vina banii :D

catanzaro27
03-02-2012, 06:02 PM
Imi pare rau ca n-am vazut postul asta mai repede sa-ti fi spus ca trebuie activat si daca faci reset. Restul grija cu sfaturile.


Sent from my iPhone using Tapatalk