PDA

View Full Version : Renuntare la jailbreak



Florentz
03-09-2012, 05:25 PM
Sunt posesorul unui iphone 4 neverlock si am jailbreak..daca vreau sa renunt la jailbreack care este procedura?fac pur si simplu update new verision din itunes?

mikeru
03-09-2012, 05:46 PM
faci restore, nu update.
dacă vrei să nu faci chiar la 5.1, poți descărca 5.0.1 și să apeși Shift înainte să dai Restore.

Florentz
03-10-2012, 08:45 PM
Care este diferenta intre 5.1 si 5.0.1?

CalinC
03-10-2012, 09:00 PM
in afara de imbunatatirea bateriei si aia o idee in bine pentru 5.1....niciuna

mikeru
03-10-2012, 09:47 PM
@Florentz: Între timp nu mai poți face restore la 5.0.1 :)

Florentz
03-10-2012, 10:24 PM
Merci..dar trebuie sa apas shift neaparat?ce rol are shift?

Martyneel
03-10-2012, 11:01 PM
Păi dacă nu ții apăsat shift o să dai restore la 5.1,așa îți selectezi și faci restore la 5.0.1..

Florentz
03-11-2012, 03:24 PM
Merci mult!

Mod edit : Nu mai cita postul imediat de deasupra. Se subintelege ca la acela faci referire!

mikeru
03-11-2012, 04:09 PM
Păi dacă nu ții apăsat shift o să dai restore la 5.1,așa îți selectezi și faci restore la 5.0.1..

Încă o dată: deja nu mai poți face restore la 5.0.1 vei primi eroarea 3194 în iTunes

Florentz
03-11-2012, 04:35 PM
Deci cum fac pana la urma?

Florentz
03-11-2012, 04:37 PM
Încă o dată: deja nu mai poți face restore la 5.0.

eroarea 3194 în iTuneslasa te rog un id de mes

djciupi
03-12-2012, 02:10 AM
daca ai salvat shsh-urile poti face restore daca nu,nu

Florentz
03-12-2012, 02:58 AM
daca ai salvat shsh-urile poti face restore daca nu,nu
Am intrat in ceata:))habar nu am daca am salvate shs..cum aflu?merci frumos!

Protektor
03-12-2012, 08:48 AM
Deschide Cydia si sus in home scrie cu verde 5.0.1 sau poate ai salvat cu tyniumbrella. In cazul in care nu ai facut lucrul asta, atunci nu mai poti pune 5.0.1.

Florentz
03-12-2012, 01:49 PM
[QUOTE=Protektor;41320]Deschide Cydia si sus in home scrie cu verde 5.0.1 sau poate ai salvat cu
tyniumbrella. In cazul in care nu ai facut lucrul asta, atunci nu mai poti pune 5.0.1.[/QUOTE
Sus in Cydia scrie asa:ios4.1,4.2.1,4-2-b3,4.3.3,4.3.5,5.0.1 asta inseamna ca am salvate shsh?

Protektor
03-12-2012, 01:56 PM
Da.

Florentz
03-12-2012, 02:49 PM
Da.
Merci