PDA

View Full Version : mac-osx



hadoud
03-11-2012, 12:53 AM
buna seara,incerc de cateva zile sa instalez un mac dar imi da o eroare,,you need to restart ur computer.hold down the power buton,, multumesc

boboc
03-11-2012, 10:45 AM
Ai mac sau pc?

hadoud
03-11-2012, 05:06 PM
Ai mac sau pc?

mac

boboc
03-23-2012, 11:51 AM
Asa arata eroarea?
Daca da ai o problema hardware.

ad3lin
07-09-2012, 02:28 AM
Din spusele lui hadoud are probleme cu ram-ul mai mult ca sigur, acum incerc sa instalez windows intrun macBook si imi da eroare asemanatoare, si surpriza, am scos pe rand placutzele de ram si se pare ca una dintre ele nu mergea bine, sau nu facea bine contact, ca nu o mai pun pana nu termin de instalat.Trebuie tinut minte si de chestia asta niciodata nu stii cand te lovesti de ea.
Numai bine.

agnes james
09-14-2012, 09:14 AM
Can anybody please translate it in English. I also want to know about Mac OS (""). So please help me

tiberiuboboc
09-14-2012, 09:24 AM
@agnes james, I think you are a spammer because you posted a link in your post and this think is against of our forum rules. So I will delete your posted link. If you are not a spammer you can came back with another posts.
For translation you can use Google translate. It's so easy, isn't?

flotouran95
10-20-2012, 11:31 PM
Deci din ce am citit aici am si eu aceeasi eroare asta inseamna ca ar trebui sa il desfac si sa umblu la rami?
Din cite vad e cam full hardul ar putea fi problema sau .ce solutie am la aceasta eroare?multumesc

2684


Sent from my iPhone using Tapatalk

boboc
10-20-2012, 11:34 PM
Cat mai ai liber pe hdd din cat?


Sent from my iPhone using Tapatalk

flotouran95
10-20-2012, 11:46 PM
A fost dus la un ,,meseria" nici iphonul nu il detecteaza. Cred ca ii lipsesc driverele si la touchpad ca nu merge doar mutat nu si click. Nu ma lasa sa vad pt daca ma loghez pe guest intra si merge net daca vreau sa descarc ceva imi zice ca hdd e full. Pe adminstrator intra se logheaza si dupa nici un minut imi apare eroarea si nu mai am ce face
Acuma nici nu mai apare desktop deloc ci direct eroarea



Sent from my iPhone using Tapatalk

stilostilo
02-25-2014, 10:42 AM
Salutare ! Care ma poate ajuta si pe mine ? Am facut un usb bootabil cu lion 10.8.
Bag usb in macbook , il pornesc , apas tasta option, apare recovery si mac os x install ESD , apas mac x install ESD, pe urma dau Reinstall OS X , dau continue, agree, dau pe hard si dau install si imi cere apple id si pass, vreau sa trec peste cum pot sa fac ??
am atasat si o poza. vreau sa trec peste sa-l pot instala cum pot sa fac ?

Stima!

apple.center
02-25-2014, 11:16 AM
@stilostilo (http://forum.idevice.ro/member.php/42373-stilostilo) iti cere user si parola a contului Apple pentru a dovedi ca ai cumparat respectiva licenta.

Thread-ul este vechi, se inchide.