PDA

View Full Version : iOS 5.1



Adi
03-12-2012, 02:22 PM
Salut, dupa ce am instalat iOS 5.1, telefonul (iPhone 4) nu mai este vazut de catre iTunes.
Mentionez ca telefonul nu a fost niciodata deblocat/decodat, iar upgrade-ul l-am facut direct din cloud. S-ar putea sa fie o simpla setare, dar nu stiu care si de aceea va rog sa imi dati un sfat.

sergiu
03-12-2012, 05:06 PM
ai incercat sa faci update la itunes ?

Protektor
03-12-2012, 05:07 PM
Ai instalat ultima versiune de la iTunes?

Adi
03-12-2012, 07:04 PM
Sigur ca da. In prezent am instalata versiunea 10.6.0.40, pe un PC care ruleaza Vista.

mikeru
03-12-2012, 07:08 PM
vista! ~x(

șterge driverele de USB din Device Manager și dă reboot la PC

Bobo
03-12-2012, 11:44 PM
intrebare de baraj, nu m-am mai intalnit cu problema asta, poate cineva a testat update-ul asta pe pielea lui, ma jucam cu 4s-ul si mi-a aparut ca descarca IOS5.1 ceea ce vreau sa va intreb dupa descarcarea lui, banuiesc ca ma va intreba sau nu daca vreau sa instaleze noul update, corect? cum pot bloca download-ul noului ios? nu vreau sa ma trezesc ca nu voi putea debloca telefonul cu gevey sau orice alta cartela!

Va multumesc tuturor!

mikeru
03-12-2012, 11:47 PM
opreste.ti netul acum pe iphone. cine te.a pus sa.i faci automatic install?:))

nu mai stiu unde e optiunea aia. pe iphone sau in itunes...


/m.r.
Sent from my iPhone

Bobo
03-12-2012, 11:56 PM
am oprit netul .... dar nu am dat eu sa faca automatic install .. :| pur si simplu l-am vazut ca pleaca singur, am avut noroc si am fost inspirat ca l-am oprit repede.... acum ramane sa vad ce naiba fac si cum fac sa-l opresc, ideea e ca daca ma conectez la WIFI instant porneste , i-am dat un fresh instal(sters tot din telefon) la fel a pornit automat update-ul ....


deci stie cineva dupa ce e downloadat ios`ul se va instala automat sau ma va intreba prima data daca doresc sa-l instaleze sau nu ?
........
deci nimeni nimic?
imi sta pe creier si nici nu gasesc cum sa-l opresc din Itunes....
'.........
am rezolvat .. sper eu :)
am dat reset all settiings si erase all content andd settings .... pffff a fost cat pe ce...

mau
03-13-2012, 12:29 AM
update i-ai dat din TELEFON sau din PC via iTunes ?

Pt telefon nu exista din cate stiu automatic update, iar la iTunes teoretic ar fi trebuit sa te intrebe, vrei sau nu vrei, iar acum ar trebui sa faca la fel. NO la tot si gata. daca vrei sa debifezi optiunea de automatic check for update cu iTunes deschis apesi Ctrl + , ( virgula ) si ai jos deasupra la Language "Check for new software updates auto.." debifezi acolo si Ok

Bobo
03-13-2012, 12:41 AM
probabil la activare s-a intamplat ceva, de obicei activam telefonul via wifi, acum nu stiu de ce m-a mancat sa-l activez prin itunes. am facut si urmatoarele: itunes->preferences->general-> deselectat -> check for new software updates automatically

sper sa nu mai am suprize pe viitor, am fost cat pe ce... caci acum ma uitam scria ceva de genul : descarcati si instalati... deci am fost pe aproape :mad:

catanzaro27
03-13-2012, 12:56 AM
Daca nu apesi cu degetul sa iti faca update la 5.1 telefonul singur nu face. Asta sa fie clar. Poti sa fi pe ce wifi/3G vrei tu, nu merge fara sa ii dai. O sa i o bulina rosie cu cifra 1 de azi inainte la icoana de Settings care te atentioneaza ca ai update la soft. Atat.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Bobo
03-13-2012, 01:23 AM
Daca nu apesi cu degetul sa iti faca update la 5.1 telefonul singur nu face. Asta sa fie clar. Poti sa fi pe ce wifi/3G vrei tu, nu merge fara sa ii dai. O sa i o bulina rosie cu cifra 1 de azi inainte la icoana de Settings care te atentioneaza ca ai update la soft. Atat.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Nu sunt nebun ... n-am apasat absolut nimic, singurul lucru care l-am facut a fost sa incerc sa activez telefonul cu cartela de AT&T, apoi cu cartela de orange, in loc de via wifi l-am conectat prin itunes, drept e ca itunes-ul avea activa functia de update la soft. Alta explicatie nu-mi gasesc pentru ca am fost foarte foarte atent sa nu fac vreo prostie, iar legat de bulina rosie :) n-am, am apucat sa-l resetez repede, si sa sterg toate setarile respetive!
mersi pentru detalii oricum

Adi
03-13-2012, 10:36 PM
Am dezinstalat Apple Mobile Device Support si am reinstalat iTunes. Acum e ok. Multumesc pentru sfaturi.

mikeru
03-13-2012, 11:41 PM
ok :) probabil la reinstalarea iTunes s-a rezolvat cu driverele de Apple

mikeru
03-15-2012, 12:57 PM
Nu sunt nebun ... n-am apasat absolut nimic, singurul lucru care l-am facut a fost sa incerc sa activez telefonul cu cartela de AT&T, apoi cu cartela de orange, in loc de via wifi l-am conectat prin itunes, drept e ca itunes-ul avea activa functia de update la soft.



http://untetheredjb.com/stop-ios-5-1-ota-software-update-on-iphone-4s-ipad-2/ (poate te ajută asta! :D)

Bobo
03-15-2012, 01:03 PM
http://untetheredjb.com/stop-ios-5-1-ota-software-update-on-iphone-4s-ipad-2/ (poate te ajută asta! :D)

Mersi dar l-am oprit deja cu rest all settings , erase all content and settings si reset network settings ... acum am alta problema sa-i zic asa... cand ii dau erase all content and settings ... se invarte "soarele" respectiv de-mi vine rau si degeaba.... nu-mi mai sterge nimic din telefon ... in fine acum nu-mi mai bat capul cu el mai ales ca l-am si decodat cu cartela gevey ...
oricum multumesc tuturor pentru idei ... :)

claudiuAnD1
03-31-2012, 01:22 PM
salutare ....va rog frumos sa ma ajutati ....am un iphone 3gs jailbrake cu redsn0w_win_0.9.10b6 untethered ios 5.1 am instalat winterbord shi am ramas fara baterie iar acum knd il deschid imi face resring la fiecare 3 secunde shi nu pot face nimic nici calculatorul nu=l poate depista ....aveti vreo ideee ....va rog mor de ciuda cu winterbord de ....

mikeru
03-31-2012, 02:45 PM
adu-l Ón DFU și pornește-l cu CYdia - Extras - Just boot tethered . vezi dacă o ia după aceea.

e old bootrom de ai untethered?

tiberiuboboc
03-31-2012, 04:50 PM
nu cu cydia, cu redsn0w a vrut sa zica @mikeru :D

mikeru
03-31-2012, 05:00 PM
da, scuze.

mersi:D

claudiuAnD1
03-31-2012, 05:10 PM
Va multumesc ...am gasit problema ...idee era ca nu-mi detecta compul ...telefonul shi nu puteam face JUST BOOT...din redsn0w ...shi nu o sa va vina sa credeti dar catelul meu mi-a ros cablul de date ...penal...acum stau cu telefonul..degeaba pt ca este sambata shi nu am sa gasesc sa cumpara un nou cablu de date....SUPER...mi-a trebuit mie caine...

Protektor
03-31-2012, 05:57 PM
Vinde cainele si cumpara cablu :D, pe okazii gasesti si originale, sau caută pe net magazine online.


Sent from my iPad using Tapatalk

OXXO
03-31-2012, 10:45 PM
Frate esti criminal, am ras mai tare ca la un banc :)))))

flotouran95
04-01-2012, 06:54 PM
Am facut si eu update la ios 5.1 fara jailbreak doar cu pastrare de baseband la 04.10.01 si merge ok .MAi astept sa fac jailbreaksa vad cum se comporta

Sony
04-09-2012, 04:55 PM
Mie mi se pare că iOS 5.1 merge ok. Nu am avut probleme nici pe iPad, nici pe iPhone.
Rămane de văzut cum se miscă "băjetii" cu un jail repede. Că sunt unele treburi care sunt cam necesare și fară jail cam e jale.

porumbeu
04-15-2012, 04:14 PM
Jailbreak pt 5.1 exista dar este tethered....