PDA

View Full Version : Ipad 2 Wifi - Facetime



Vergea Marian Cristinel
03-13-2012, 02:07 PM
De cand am dat update la ios 5.0.1 nu mai am iconita FaceTime....imi poate spune cineva daca asa este normal sau trebuie o resoftare ?

Protektor
03-13-2012, 02:48 PM
Cand ai caut acel update? Un restart ai incercat? Un restore daca nu pierzi multe?

Vergea Marian Cristinel
03-13-2012, 03:53 PM
acel update l-am facut acum aproximativ 3 saptamani...de la 4.3.3 la 5.0.1 intrebarea mea e alta...trebuie sau nu trebuie sa am iconita cu facetime in meniu la Ipad 2 Wifi ?

Protektor
03-13-2012, 04:28 PM
Trebuie.

Vergea Marian Cristinel
03-13-2012, 08:26 PM
Ok.
Multumesc frumos pentru informatia oferita.
O seara buna !

OXXO
03-14-2012, 09:53 AM
Ai rezolvat? Daca nu, asigura-te ca este ON in Restrictions (Settings->General->Restrictions), daca este OFF acolo, nu-ti va aparea la setari. Daca este cumparat din tarile arabe nu ai facetime deloc.

Vergea Marian Cristinel
03-14-2012, 10:01 AM
Nu mai stiu sigur...parca da este din Arabia...am incarcator la el cu 3 dinti 1 de impamantare si 2 pentru alimentare...si nu exista vre-o modalitate prin care sa adaug facetime ? ca in setari la centrul de notificari imi apare acolo facetime...asta nu inteleg.

OXXO
03-14-2012, 10:09 AM
Exista modalitatea asta, dar n-am probat-o, astept un prieten sa vina din Dubai cu aceeasi problema si vroiam sa probez pe iPhone-ul lui
http://www.idownloadblog.com/2010/10/28/how-to-activate-facetime-in-unsupported-countries/
P.S: Trebuie sa ai Jailbreak sa poti face asta.

Protektor
03-14-2012, 11:38 AM
Asta cu tarile arabe chiar nu stiam, oare de ce?

Vergea Marian Cristinel
03-14-2012, 11:44 AM
dar stiti ce mi se pare ciudat ca pe 4.3.3 ave-am facetime si am facut restore din dfu mode cu itunes la 5.0.1....si atunci am observat ca a disparut...+ ca in notification center imi apare facetime...cum e posibil asa ceva ?:))

OXXO
03-14-2012, 11:50 AM
@protektor habar nu am de ce nu au facetime cei din tarile arabe, cand am aflat prima oara, am cautat in lung si lat pe internet si nimeni nu are un raspuns clar.

@Marian nu sunt sigur cum se face blocarea facetime pe tarile arabe, unii spun ca au un iOS modificat in care nu este implementat facetime desi mi se pare stupid pentru ca la un simplu restore ar trebui sa rezolvi problema, altii spun ca operatorii din tarile astea arabe iti blocheaza VoIP (Voice Over IP), serviciu necesar pentru utilizarea facetime.

Man
03-14-2012, 12:10 PM
Este ceva legat cu religia....

OXXO
03-14-2012, 12:19 PM
Am gasit un link unde explica unul cum se face restrictia si spune ca e reglementat prin lege, nu au voie sa foloseasca servicii VoIP in UAE, Arabia Saudita, Iordania, Qatar si Egipt. http://www.saudimac.com/2010/10/facetime-in-saudi-arabia-mystery-solved/

Nu cred ca are legatura cu religia deoarece sunt multe tari arabe musulmane in care facetime functioneaza.

Vergea Marian Cristinel
03-14-2012, 01:05 PM
Asta e....oricum nu prea il folosesc....ce nu intelege-am era de ce nu are facetime....Multumesc frumos pentru timpul acordat si o zi buna in continuare.

Protektor
03-14-2012, 01:07 PM
Ok, ne-am inteles, dar tot nu l-am ajutat sa-si recapete "iconita", pe care dupa spusele lui a existat pana la update.
Bonus:Cine gaseste primul raspunsul e moderator pe forum :p.

Vergea Marian Cristinel
03-14-2012, 02:09 PM
Chiar am avut-o, stiu sigur asta,dar pe ios cu care a venit.
Dupa care se lansase absinthe de ceva vreme cam o saptamana si am zis sa ii fac restore la 5.0.1 ( ultima versiune la vremea aceea) am facut totul a decurs excelent si cand am intrat in meniu am avut neplacuta placere de a de a vedea ca lipseste. Am zis ok zicand ca poate nu e pentru varianta wifi dar cand am vazut in setari la notificari facetime etc am zis ca ceva e in neregula...

OXXO
03-14-2012, 02:12 PM
Mi se pare anormal sa fi avut Facetime si acum sa nu il mai ai, in 5.0.1 nu se mai afla la Phone, are icoana separata direct in meniu.

mikeru
03-14-2012, 02:26 PM
un search ți-l găsește?

Vergea Marian Cristinel
03-14-2012, 04:38 PM
Singurul loc in care il gasesc este in notifivation center....si acolo pot decat sa setez ce tip de alerta sa fie...etc...

zaone
03-14-2012, 08:45 PM
Da-i un reset all settings, seteaza Romania ca si tara si gata. Descarca si iOS-ul prin tabelul de jailbreak si decodare. Pune-l pe cel descarcat, nu lasa iTunes sa iti descarce unul.

Vergea Marian Cristinel
03-15-2012, 09:58 AM
Ok. Merci tuturor.

Protektor
03-15-2012, 01:00 PM
Sa intelegem ca a mers?

Vergea Marian Cristinel
03-20-2012, 03:22 PM
Nu pot sa incerc deoarece apple nu mai semneaza 5.0.1 astept jb pentru 5.1 si incerc atunci.