PDA

View Full Version : iPad 2 Jailbreak Absinthe Cinject helps.



sweetsinger
03-14-2012, 02:04 PM
Buna prieteni am un iPad 2 cu 5.0.1

Am incercat toate versiunile a Absinthe si nu merge ... la urma imi zice ca tre sa ma duc si ca activez VPN-ul.. il activez si imi arata eroare nu mi se instaleaza pina la urma jailbreak.

Am incercat si manual cu Cinject si lafel cind ajung pina la instalarea profilului si nu mi se instaleaza imi apare eroare.imi scrie ca nu se poate instala profilul.

Ce sa fac? ms.

CalinC
03-14-2012, 02:25 PM
incearca un restore daca nu ai date multe si activeaza VPN-ul dupa restore

sweetsinger
03-14-2012, 03:09 PM
am dar erase all ... dupa care a mers doar prin Cinject. Dar la urma trebuie sa conectezi VPN si sa ipadul sa se restarteze dar nu se restarteaza... ce e de facut?

CalinC
03-14-2012, 03:17 PM
scuze,era sa te pun sa faci o prostie mai mare ca mine...normal trebuie sa faci asta pe curat,adica restore,dar din pacate acum nu poti sa faci restore decit la 5.1,la 5.0.1 nu merge...pina nu apare o solutie mare lucru nu ai ce face...

sweetsinger
03-14-2012, 03:29 PM
Pai care ar fi problema. E pe curat... adica iam dar Erase all si mi-a sters totul adica ca nou mi la facut nu? dupa care am incercat cu Absinthe si nu mergea adica imi spunea sa intru la General si sa activez VPN faceam asa si imi aparea eroare. si nimic.

Am incercat si cu Cinject (instalare manuala) si lafel mia mers totul pina cind la urma lafel trebuia sa activez VPN -ul si sa mi se restarteze iPadul. Dar nu mi se restarta oare de ce?

CalinC
03-14-2012, 03:39 PM
erase e una si restore e alta,restore e sa reinstalezi o versiune de soft prin iTunes iar erase all ti-l aduce la setararile initiale....daca faci acum retore la 5.0.1 o sa ai numai erori fara posibilitatea de a reinstala acel ios 5.0.1 care il ai acum,iar daca faci restore la 5.1 PIERZI posibilitatea de a instala Absinthe...deci grija,daca e vreo solutie sa rezolvi problema din pasul in care esti acuma rog colegii de pe forum sa te ajute...eu am rezolvat problema doar prin Restore inainte sa apara ios 5.1

zaone
03-14-2012, 08:47 PM
Auzi dar e conectata tableta la internet cand faci asta? Era util sa spui si ce eroare iti afiseaza ca sa nu-si bata oamenii capul aiurea.

SunSetRo
04-21-2013, 07:04 PM
Inchis si mutat.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2