PDA

View Full Version : Problema: Restore iOS 5.0.1 pe iPad 2



Skarrian
03-21-2012, 05:47 PM
Salut! Si eu am un iPad 2 5.0.1 cu jailbreak Absinthe 0.4. Acum cateva zile am observat ca nu mai pot intra in Settings (cum intram in el, dadea crash). Din cauza asta nu puteam sa dau Erase all content and settings, iar daca vreau sa dau restore la firmware 5.0.1 imi da eroare 3194, iar daca fac treaba cu hosts, primesc eroare 21. Deci, nu pot nici din iTunes. Problema este ca am inceput sa dezinstalez tweakurile din Cydia, astfel incat am scos din greseala Cydia Installer si am ramas fara Cydia. Dar am jailbreak pe el. Nu pot face restore, erase sau nimic altceva si este foarte glitchy. Acuma pot accesa setarile insa daca dau erase all content and settings, imi apare cerculetul acela alb, dupa care apare 1 secunda bara de incarcare cu marul, si revine la cerculet care se invarte dar nu face nimic. l-am lasat asa pana si vreo 4 ore. Ce pot face?

tiberiuboboc
03-21-2012, 05:55 PM
Daca ai sters tot ce tine de apple din hosts, eroare 3194 o primesti din cauza faptului ca nu ai SHSH blobs salvate pentru 5.0.1, deci nu vei putea pune acest ios.

Skarrian
03-21-2012, 05:59 PM
Am SHSH salvat pentru 5.0.1. Dar cum pot sa restaurez iPadul la starea functionala?

Protektor
03-21-2012, 06:35 PM
Nu vei putea sa face restore la 5.0.1 decāt un upgrade la 5.1 :(


Sent from my iPad using Tapatalk

Skarrian
03-22-2012, 07:20 AM
Si nu exista nici o posibilitate sa instalez 2 tweakuri (iFile si IconRenamer) prin browserul PCului sau prin iFunBox sau ceva de genul? Nu pot sa instalez manual prin usb cydia in iPad?

Protektor
03-22-2012, 08:52 AM
Nu am incercat, nu cred, pentru ca cele aplicatii trebuiesc instalate si nu este suficient copy-paste.

mikeru
03-22-2012, 08:54 AM
ai cumva OpenSSH? sau Terminal?

Skarrian
03-22-2012, 09:00 AM
Nu am. Dar teoretic nu ar trebui sa pot injecta direct fisierele in OS ca si cum ar fi instalate de Cydia?

mikeru
03-22-2012, 09:08 AM
ai iFunBox? tre` să fie un folder Cydia App Install. pui installerul acolo și dai reboot la iPad

Skarrian
03-22-2012, 09:20 AM
Am, dar nu īmi mai apare Cydia acolo.

mikeru
03-22-2012, 09:23 AM
du-te la Raw FileSystem, īn /var/root/Media.
acolo ai CYdia? intră pānă īn /AutoInstall și copiază acolo ce e de instalat.

Skarrian
03-22-2012, 09:25 AM
O sa ma uit cand ajung acasa ca acuma sunt la cursuri. Mersi.

tiberiuboboc
03-22-2012, 09:34 AM
Habar nu am daca exista cydia.ipa (stiu doar de .deb), dar daca exista o poti instala foaete usor cu iTools.

mikeru
03-22-2012, 09:41 AM
cydia.IPA sigur nu :)

.deb trebuie pus acolo unde i-am zis. dacă avea OpenSSH nu-l mai durea capul...


iFile n-ai cumva? :D:D că și cu ăla scapi ușor

Skarrian
03-22-2012, 09:51 AM
Am scos din greșeală Cydia Installer care mi-a scos și Cydia,iFile și majoritatea tweakurilor.

tiberiuboboc
03-22-2012, 05:05 PM
@mikeru, cred ca ai dreptate cu cydia.ipa, nu am cautat sau incercat, dar pe net (de pe iphone) am dat de aceste link-uri: link1 (http://www.mediafire.com/?4abvp87c7s5ijwz), link2 (http://www.2shared.com/file/RKgF3I_T/Cydia.html), link3 (http://www.youtube.com/watch?v=nuLvZw29wpU), si de aceea am zis :D.

mikeru
03-22-2012, 06:05 PM
tare interesant.. dacă-mi dadeai link-urile cu vreo 3h īnainte, făceam un test :D pe iPhone-ul meu nu fac teste, că nu mai pot da restore decāt la 5.1 :))

Skarrian
03-23-2012, 03:13 PM
Salut! Nu pot instala Cydia folosind acele linkuri. Si daca pun tweakurile prin iFunBox, nici macar nu imi apar in iPad...

mikeru
03-23-2012, 05:23 PM
ai găsit in iFunBox folderul de care povestim?

Skarrian
03-23-2012, 07:55 PM
Da, am gasit.

mikeru
03-23-2012, 08:01 PM
pune doar cydia.... .deb īn folderul respectiv. tot nu face nimic?

un cydia bun găsești aici (http://www.idevice.ro/d/Cydia-1.1.2.deb) chiar dacă puțin mai vechi. īși face el update după ce reușești să-l instalezi


PS: și totuși.. un search īn Spotlight nu-ți găsește Cydia?

Skarrian
03-23-2012, 08:18 PM
Dupa ce bag acolo fisierul dau restart normal la iPad (cu butonul de power)?

mikeru
03-23-2012, 08:49 PM
da.

Skarrian
03-23-2012, 09:20 PM
Am pus acolo Cydia si mi s-a resetat layoutul homescreenului, custom carrier nameul (care a ramas de la jailbreak) si tot nu a aparut Cydia.

Edit: Si acuma imi crashuie orice aplicatie in care intru...
Edit2: Dar nu e nici o cale sa scot jailbreakul si sa il bag iara? Ca daca incerc sa bag iara cu Absinthe spune ca deviceul e deja jailbroken.

CalinC
03-23-2012, 10:03 PM
partea cu jb nu poti face de 2 ori din pacate,doar cu restore..:((...da-i o inchidere/deschidere...

Skarrian
03-23-2012, 10:15 PM
Life is such a b**ch :)) iPadul s-a revenit la normal (ma rog - tot fara Cydia) dupa ce am scos de acolo din AutoInstall fisierul .deb

mikeru
03-24-2012, 09:06 AM
caută CyderII și vezi dacă-ți funcționează pe iPad2. īnvață să-l folosești, descarcă OpenSSH și instalează-l. apoi instalezi de-acolo cydia.

Skarrian
03-30-2012, 02:46 PM
Cand deschid CyderII imi da o eroare de MySql.

Skarrian
03-31-2012, 11:18 AM
Update: Nu stiu din ce cauza dar mi-a crashuit iPadul si a intrat in Safe Mode (Mobile Surbstrate error si nu mai stiu ce). De aici pot face ceva?

mikeru
03-31-2012, 11:32 AM
dincauza vreunui tweak din cydia.

dezinstaleaza.le incepand cu cel mai recent


/m.r.
Sent from my iPhone

ad3lin
03-31-2012, 11:45 AM
nu inteleg de ce nu folosesti tu redsn0wæ? cu ala poti face si a doua oara jailbreack, daca ai shsh-ulsalvat de cand il semna apple si stii sal folosesti cu siguranta ai sa reusesti sa restaurezi 5.0.1.






pfffffffffffff cat de vechi este postul :))))))))))))))))))))))))))))

Skarrian
03-31-2012, 12:26 PM
Eu stiu ca doar Absinthe merge pe iPad 2...

mikeru
03-31-2012, 01:46 PM
știi bine,

@ad3lin: citește de la un capăt la altul. și data viitoare fii MAI SIGUR decāt ești pe informațiile pe care le ai

sony4uandrei
04-06-2012, 10:41 AM
salut.am si eu o intrebare, am un ipad 2 cu 4.3.5 si bb 4.10.01. exista vreo modalitate de a instala ios 5.0.1 pentru a-i putea face jb?

mikeru
04-06-2012, 10:49 AM
nope. inca nu

sony4uandrei
04-06-2012, 10:53 AM
ok mersi, deci ramane sa astept jailbreak pentru 5.1.nasol pentru mine, am 2 ideviceuri( 4s si ipad 2) si nu pot face jailbreak la niciunul.:)

Protektor
04-06-2012, 11:59 AM
Cum ai ajuns la acel baseband pe iPad?

sony4uandrei
04-06-2012, 12:08 PM
nu am ajuns eu :), e al unui prieten care a venit din israel cu el, si vreau sa il cumpar eu.Dar cred ca o sa mai caut si in alta parte sau mai strang ceva bani si iau un ipad 3. se merita sa ii dau pe el 1800 ron?e modelul de 32gb 3g alb.am gasit la 1800 in ploiesti un ipad 3 16gb wifi si nu stiu unde sa bat.

Skarrian
04-27-2012, 03:14 PM
Deci revenind la problema mea ... e ceva de facut?

Razvan77
05-15-2012, 04:30 PM
In principal NU ai ce face. Ai SHSH salvat pt 5.0.1 ? Daca da vezi ca a fost lansata o versiune noua a redsnow care iti permite sa faci restore de la iOS 5.1.1 la 5.1 , 5.0.1 , 5.

Si eu am printre iDevice-uri un iPad 2 cu 5.1.1 ( actual ) si vroiam sa ajung la 5.0.1 dar vazand ca in o saptamana sau 2 apare Jailbreak-ul nu ma stresez. ;)

SunSetRo
04-21-2013, 07:09 PM
Inchis si mutat.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2