PDA

View Full Version : problema 3gs semnal



makidonu
03-26-2012, 04:01 PM
sal am un 3gs baseband ipad soft 4.1 imi mergea semnal tot la el...lam dus la service sami detecteze o problema de white screen iar cand lam luat numi mai citea simu ....am incercat unlock cu ultrasnow dar nimica..am instalat soft 5.0.1 cu ssh salvate iara numi citeste simu,am instalat iara 4.1 cu ssh salvate tot asa numi citeste simu..vreo sugestie care ar putea fi problema,dak iar fi facut ceva ala de la service sau nu? astept AJUTOR ms :)

Protektor
03-26-2012, 04:13 PM
Ai cartela operatorului cu care a fost activat? Ai incercat alt sim?
P.S. Cu au rezolvat problema white screen? Ma intereseaza.

makidonu
03-26-2012, 04:15 PM
nam cartela orginala...poi am incercat si cu alt sim...deci iam dus telefonu cu simu asta in el mergea...il iau descarcat ajung aks il incarc bag sim.park mai dat o eroare iar de atunci nu mia mai citit simu deloc...simu carel am in el il bag in samsung si merge in el nu...am instalat si ipad baseband dinou nush ce sai mai fac sami ia simu...ma gandesc sa nu fie vreo piesa sau sami fi sters ala un fisier din el ca sa vin la el sa fac unlock
........
eo nu inteleg faptu ca lam dus si mergea reteaua...si cand lam luat numi mai lua simu ce so fi intamplat :|
.......
aveam whitescreen cand il blocam...si mia zis ca e de la display problema asta...am comandat unu nou sa mil schimb azi maine imi ajunge

Mod edit: nu mai face postari multiple. Asteapta sa ti se raspunda.

Protektor
03-26-2012, 04:48 PM
Eu nu stiu ce au umblat ei acolo, dar se pare ca nu e activat, aveai gevey in el? cu a fost activat? Ai bifat activare cand ai facut jail?

makidonu
03-26-2012, 07:01 PM
man el il aveam activat inainte sal duc la service fara gevey...de acolo a pornit toata problema nush cea facut ala...ca aks cand am bagat simu nu mil mai citea......apoi am dat niste restore 5.0.1 4.1 si tot la fel nimica bag in forecast zice ca merge unlock facut dar dc nu imi citeste zic nush ... mio fi stricat ala sim reader sau o fi alta problema? app am schimbat numai ce display siam scapat de white screen

Protektor
03-26-2012, 08:22 PM
Īncearcă cu alt sim sa vezi ce zice.

makidonu
03-28-2012, 12:49 AM
am incercat sa bag si alt sim si la fel...dadea odata sami ia semnalu da so intimidat si na mai dat :)) alte opinii pls :-s nush dc cred eo ca mio fi schimbat ala sau stricat sim reader

Protektor
03-28-2012, 07:55 AM
Pai mergi la ei si fale scandal.

mateibogdan
03-29-2012, 06:38 PM
http://www.youtube.com/watch?v=yPrcY3g7F_c&feature=related

makidonu
03-30-2012, 01:36 AM
am rezolvat problema era de la suport sim ms baieti :)

Protektor
03-30-2012, 08:42 AM
Moamaaa! esti belea, oricum felicitari :p!

makidonu
03-30-2012, 12:21 PM
:p bun asa bn ca lam rezolvat de tot siam scapat de el aqm astept sa gasesc sa iau un 4 bun sa vdm ce oferte primesc :D

Protektor
03-30-2012, 02:48 PM
Spor la cumparat si incearca sa scri romaneste, citeste regulamentul.