PDA

View Full Version : Iphone 4 - baseband 04.08.11



brrk
04-05-2012, 10:52 AM
Am o intrebare nu putem sa dam downgrade la baseband de la 04.08.11 la 04.10.01 ? si porma sa folosim geveysim ?

SunSetRo
04-05-2012, 10:53 AM
la baseband nu se poate face downgrade niciodata.

mikeru
04-05-2012, 11:04 AM
1. e vorba de 4.11.08, nu cum ai scris tu.

2. nu poți face downgrade.

3. dacă te-ai fi sinchisit să cauți pe forum, ai fi aflat că nu

flotouran95
04-05-2012, 02:05 PM
ce tare e asta pai porma nu ai cum sa faci downgrade de baseband hahaha


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

xchris
04-06-2012, 12:48 AM
Cu toate ca una dintre noile echipe ce se ocupa cu JB au gasit solutia de downgrade de BB(din ceea ce declara ei),momentan nu este posibil acest lucru!
Problema nu se pune ca nu ar merge,ci CUM(inginerii si programatorii de la apple nu sunt chiar asa de usor de rapus:) )!

flotouran95
04-06-2012, 02:50 AM
Xchris fi sigur ca o sa aflam cu totii cind va fi posibil a est lucru cred ca o sa fie pe prima pagina cel putin aici sigur


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

brrk
04-06-2012, 09:45 AM
pai am citit undeva ca merge... pot sa dau aici linku ?

sony4uandrei
04-06-2012, 10:00 AM
brrk nu mai crede ce citesti pe toate "gardurile".Iti dai seama cati oameni sunt in situatia ta? sfatul meu e sa astepti cuminte pentru ca o sa apara in curand gevey pentru BB tau, nu urmari vreun tutorial fantoma, sa faci din greseala update la 04.12.01,pentru ca atunci vei ramane cu un ipod pe o perioada nedeterminata :)
Urmareste forumul si blogul idevice, orice tutorial de update/downgrade sau jailbreak va fi postat aici imediat ce apare.

flotouran95
04-06-2012, 10:16 AM
Daca aparea dupa tine nu era si aici? Urmeaza sfatul colegului de mai sus . E ceva pe vine dar pina nu e sigur waiting


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

brrk
04-06-2012, 11:04 AM
ok , ascult sfaturile voastre de aia am si intreebat

Man
04-06-2012, 11:08 AM
Cu toate ca una dintre noile echipe ce se ocupa cu JB au gasit solutia de downgrade de BB(din ceea ce declara ei),momentan nu este posibil acest lucru!
Problema nu se pune ca nu ar merge,ci CUM(inginerii si programatorii de la apple nu sunt chiar asa de usor de rapus )!
Salut Cristiane, nu te-am mai auzit de ceva timp, ai avut cumva netul picat luni in sir? :D
Imi cer scuze de offtop....

mikeru
04-06-2012, 11:46 AM
@mankid40: te iert. dar pentru postarea asta primești reputation :))


LE: cānd o să pot da! :))