PDA

View Full Version : IPHONE 3GS IOS 5.0.1 Unactivated Itunes ERROR 2 PROBLEMA!!



lov3som3
04-24-2012, 12:14 PM
Buna.

As avea nevoie de MULT ajutor cu o problema pe care o am la Iphone-ul meu 3GS cu ios 5.0.1 Codat pe Bouygouyes France.
AM incercat sa ii fac deblocare cu SAM si nu am reusit. Am bb vechi si faceam unlock cu Ultrasn0w. Printr-o eroare din partea mea am dezinstalat din cydia SAM, si nu am mai dat activate inapoi ( cu sam a treb sa ii dau sa fie unactivated).
Iphoneul s-a restartat si apoi, normal, am fost inatampinat de ecranul de activare de la Ios 5.0.1 si cum nu am cartela de Bouyg... france nu am putut trece de pasii aceia.
Asa ca m-am apucat sa ii fac restore. Am luat redsn0w, mi-am luat shsh-urile pt ios 5.0.1 si le-am stichuit pe Ipsw. Am intampinat niste erori (1394etc) de care am trecut cu modificarea HOSTS din c/windows. Din pacate insa Itunes nu duce restore-ul pana la capat. Imi da tot timpu eroare 2. Am incercat pe 5 pc-uri pana acum, cu 3 cabluri de date, fara firewall,antivirus ,spyware,adware activ si cu diverse variante de la itunes..de la mai vechi la ultima, si FARA SUCCES.

Nu vreau sa fac restore la stock 5.1 pt ca nu vreau sa pierd unclok-ul cu ultrasn0w.

Inca ceva: telf nu mai booteaza acum normal catre imaginea de - set up new iphone - ci se duce mereu un recovery mode ( cablu+ iconita de itunes pe ecran). Fix recovery din Tiny Umbrella nu a ajutat, doar..lots of writing pe ecran urmat de un ecran alb si acolo ramane. O eroare care o scria pe telf era ca " there was no connection for downloading firmware after 60000ms ..giving up).

DECI...... AS FI FOARTE RECUNOSCATOR COMUNITATII IDEVICE...daca m-ati putea ajuta in problema asta!!

mikeru
04-24-2012, 12:34 PM
google zice să vezi dacă nu ai cumva Firewall pornit. scoate-l și pe cel de Windows și pe cel din Antivirus, dacă are așa ceva

lov3som3
04-24-2012, 01:24 PM
google zice să vezi dacă nu ai cumva Firewall pornit. scoate-l și pe cel de Windows și pe cel din Antivirus, dacă are așa ceva

Dupa cum am zis ( cred ) ..am dezactivat tot: antivirus, spyware,adware , firewall ..absolut tot. That's not it

Gaby20
04-24-2012, 02:14 PM
dar de ce nu faci un custom ipsw cu sn0wbreeze si il semnezi cu shsh-urile de la 5.0.1 este foarte simplu... nu iti face update nici de bb.
eu zic sa incerci asa si vezi daca iti mai da erroare.

lov3som3
04-24-2012, 05:16 PM
@gaby20

Am incercat cum ai zis tu ( incercasem si inainte dar tot imi dadea eroarea aia) ciudat..de data asta a mers. Am reusit sa instalez si sa fac untethered jailbreak la I3gs pe IOS 5.0.1
Acum insa cand instalez redsn0w ca sa fac unlock la retea..imi scrie searching si asa sta. am incercat uninstall samd dar nu vrea deloc. Baseband-ul este: 05.16.02
Nici nu stiu daca e acelasi cu care il aveam inainte ..dar nu mi-am facut griji pt ca SNowBreeze NICIODATA nu face update de baseband nu?

mikeru
04-24-2012, 05:31 PM
instalezi ultrasn0w, nu red.

si daca foloseai asta, inseamna ca basebandul tau era sub 5.14. deci careva restore ti.a facut si upgrade de baseband.

iti mai ramane SAM sau basebandul de iPad


/m.r.
Sent from my iPhone

lov3som3
04-24-2012, 05:36 PM
Da, ultrasn0w...am gresit..
Am sa incerc cu SAM ca stiu pe ce retea e...dar tare nu inteleg cum de a facut SNOWBREEZE update de baseband..ca tot se mandresc atata ca ei nu updateaza baseband..and never will

Gaby20
04-24-2012, 06:01 PM
Ma bucur ca am fost de ajutor.
Sn0wbreeze nu a facut update de baseband si nici nu va face, probabil atunci cand ai incercat cu redsn0w nu ai selectat si pastrare de bb sau ai incercat sa dai restore direct din itunes.

lov3som3
04-24-2012, 06:05 PM
posibil. cine stie. Am reusit sa fac cu SAM acum. Macar merge :)

Multa bafta si multumesc de ajutor.

topic can be CLOSED NOW.
TY iDevice

OXXO
04-24-2012, 06:23 PM
lov3som3 eu am folosit aproape toate versiunile de sn0wbreeze si nu mi-a facut niciodata update de baseband... cat despre terminalul tau ai putea incerca o decodare permanenta si scapi de toate problemele... din cate stiu, pe Bouygouyes France este foarte ieftina, e vreo 100 de lei.

lov3som3
04-24-2012, 06:38 PM
@ OXXO

Telf e de fapt al unui amic, si eu i l-am busit si acum reparat. dar raspunsul primit de la Aquarius a fost gresit. nu era pe Bouygouyes era pe orange france. Am vaz ca a mai avut niste pb asa..cu serverul cu niste erori. Bine ca l-am facut. Am vaz ca bougyyyseee... asta e pe la 190..nu e mult..dar orange fr parca nu se face. Am sa ii transm amicului..dar cred ca el e multumit si asa :)

Anyway..mersi pt sugestie.

p.s.
Iti zic sigur ca am deschis Sn0wbreeze, selectat stock vers de la 5.0.1, ifaith..browse for shsh blobs from 5.0.1, hacktivate, create ipsw, (pt ca nu treb selectat preserve baseband-ca el oricum nu updateaza niciodata--- am mai facut---) ireb... si apoi cu itunes shift restore si a mers. Si cand i-am pus ultrasn0w am vaz ca nu merge si am verf bb-ul. :|
c'est la vie..

OXXO
04-24-2012, 06:40 PM
Am postat inainte sa vad ca ai rezolvat cu SAM, aveam thread-ul deschis, e dubios ca ti-a updatat baseband-ul, ok, ma bucur totusi ca l-ai facut.

lov3som3
03-21-2013, 07:52 PM
Can be closed :)

Man
03-21-2013, 08:22 PM
Done.


Sent from my iPad using Tapatalk HD