PDA

View Full Version : Problema Update iOS 5.0.1



Adis0ru
04-26-2012, 11:38 AM
Salutare colegii, m-am hotarat sa fac update la terminalul meu, iPhone 4, de la 4.3.3 la 5.0.1, am facut custom ipsw cu sn0wbreeze pentru baseband preservation, am sters tot ce tine de Apple din fisierul hosts, am instalat ultima versiune de iTunes, am introdus terminalul in pwned DFU cu ajutorul iReb si redsn0w, dar cand incerc sa fac restore cu custom ipsw imi da eroare 11. Ma poate ajuta cineva sa inteleg ce se intampla?
Am incercat pe ambele laptopuri pe care le am si aceeasi eroare.
Am incercat si cu TTS server pornit din tinyumbrella deoarece am shsh salvate.
Fara sa pornesc TTS server primesc eroare 3194.

Va rog un pic de ajutor.

mikeru
04-26-2012, 11:52 AM
ai SHSH pentru 5.0.1? altfel nu poți

Adis0ru
04-26-2012, 12:00 PM
Am mentionat ca am shsh salvate si in cydia si in pc.
Oare daca incerc sa semnez custom ipsw care l-am facut cu acea optiune din redsn0w a rezolva ceva?

OXXO
04-26-2012, 12:20 PM
@Adis0ru nu mai folosi TSS Server si semneaza IPSW-ul, din cauza aia primesti 3194. Ai detalii suplimentare aici (http://forum.idevice.ro/showthread.php/5874-TUTORIAL-Cum-sa-semnezi-un-Custom-IPSW-pentru-a-face-Restore-la-iOS-5-0-1). Succes!

Adis0ru
04-26-2012, 12:37 PM
@OXXO multumesc pentru tutorial. Acum fac restore, sper sa fie totul ok.
Am facut custom ipsw cu sn0wbreeze dupa care l-am semnat cu redsn0w.
Dupa ce termina restore-ul il pornesc cu redsn0w (just boot tethered right now) si apoi instalez Corona pentru untethered, right?

OXXO
04-26-2012, 12:44 PM
pai ziceai ca faci restore la 5.0.1, JB este untethered, nu ai nevoie de Corona daca ai folosit sn0wbreeze 2.9.X, Corona il foloseai pentru 2.8.X

Adis0ru
04-26-2012, 12:52 PM
Multumesc frumos pt ajutor. Merge ca uns :))

OXXO
04-26-2012, 12:55 PM
Cu placere, oricand ;)

Adis0ru
04-26-2012, 02:33 PM
Rectific, nu mai merge totul ca uns. Tocmai ce am dat un restart la tel si nu mi se mai deschide nici o aplicatie(cydia, SAM, etc.). Sa fie din cauza jailbreakului? Sa inteleg ca e tethered ?

OXXO
04-26-2012, 02:45 PM
Daca era tethered nu il puteai porni decat cu ajutorul PC-ului, mai da un restart si incearca iar.