PDA

View Full Version : iPhone 4 update la 5.1 - Help Please



hostsniper
05-03-2012, 08:08 PM
• Am un iPhone 4 pe baseband 04.10.01 cu iOS 5.0.1 jailbreak.
Am decis sa renunt la jailbreak si vreau sa fac update la 5.1 cu pastrarea baseband-ului pentru a fac unlock cu gevey dupa update.

• Nu am mai umblat eu pane acum la el si apelez la voi daca e posibil sa intampin vreo problema.
• E posibil ca dupa update-u la 5.1 sa ceara cartela originala de activare sau va intra direct in sistem.

Mersi si astept un raspuns de la voi inainte de a face vreo prostie

bogdan
05-03-2012, 08:49 PM
Buna ! Folosește snow breeze , faci custom ipsw bifezi hacktivare si pe urma folosește gevey , bafta


Sent from my iPhone

hostsniper
05-03-2012, 09:48 PM
Salut Bogdan, tin sa precizez ca nu am windows si am facut deja un costum firmware cu redsnow pe mac os. Sa inteleg ca nu face hacktivare acesta ?

bogdan
05-03-2012, 10:12 PM
Ok !
Atunci nu te grăbi , faci rost de un laptop , descărci snowbreze , mai creezi odată ipsw ,si atunci când îl creezi bifezi hacktivare !
Pe varianta ta de .Mac nu am folosit si nu te pot îndruma , dar dk faci așa cum ți am zis îți va merge ! Bafta


Sent from my iPhone

hostsniper
05-03-2012, 10:28 PM
Da, asa am sa fac, am sa merg la un prieten maine sa fac hacktivarea cu snow breeze, se pare ca redsnow nu face hacktivare la optionea custom firmware.
Mersi pentru indrumare. Eram gata sa trec la treaba inainte de a posta threadul aici. Te salut.

OXXO
05-03-2012, 11:13 PM
Poti folosi acest tutorial: http://forum.idevice.ro/showthread.php?t=5944

hostsniper
05-04-2012, 09:57 AM
thanks!

mikeru
05-04-2012, 10:00 AM
stai așa..

dacă vrei să faci hacktivare, vei face și jailbreak. nu poți fără.
dacă în sn0wbreeze alegi doar Baseband Preservation, nu va face jailbreak, dar nici nu-l va activa.
va trebui să ajungi la cineva care să-ți decodeze iPhone-ul.

hint: poate găsești la service-uri un OneSIM, îți vor face activarea, după restore la 5.1 cu baseband preservation.


LE: abia acum am citit întregul tău post :D dar ți-am răspuns mai sus.
în concluzie, fără jailbreak va cere cartela de activare, cu jailbreak, poți bifa hacktivation și nu mai cere cartela.

hostsniper
05-04-2012, 12:24 PM
Salut Mike,

• Dar Snowbreeze in optiunea iFaith are hacktivation ?
• In tutorial postat de @OXXO scrie ca: iFaith Mode: Acest mod creaza un Custom IPSW, pre-activat folosind SHSH blob-urile salvate cu iFaith. Exact ce as avea nevoie.
• E mai bine sa achizitionez o cartela de pe ebay care promite activare ?

Multam

mikeru
05-04-2012, 12:27 PM
hm. tu vrei update la 5.1? nu prea ai ce face cu iFaith mode.. și și dacă ai pune 5.0.1 cu iFaith, tot ți-ar face jailbreak și ai avea opțiunea de Hacktivare (opțional).

ideea mea era că tu vrei 1. să-l activezi, dar 2. să nu ai jailbreak. și nu prea merg împreună :)


de unde ești? n-ai un service mai răsărit prin zonă, să mergi după restore-ul la custom ipsw să ți-l activeze?

altfel, hacktivation nu vei putea avea decât împreună cu jailbreak :)

hostsniper
05-04-2012, 12:39 PM
Mike,

• Da la 5.1
"ideea mea era că tu vrei 1. să-l activezi, dar 2. să nu ai jailbreak. și nu prea merge împreună"
• Da, exact, vreau sa nu mai fac jailbreak de acum incolo pentru a fi la zi cu update-urile de la apple si pentru ca deja imi cumpar aplicatii de ceva timp.
• Daca nu merge hacktivationu fara jailbreak pot cumpara chestia asta pentru update-ul acesta cat si pentru cele viitoare ? Take a look http://tiny.cc/tc2rdw
• Am unde sa merg, ma taxeaza cu cate 50RON si ma tine 2 zile cu telefonul luat. Asa ca mai bine ma lipsesc.

Mersi

mikeru
05-04-2012, 12:42 PM
link-ul.. e dubios. teoretic ai nevoie și de un suport hard pentru a programa SIM-ul respectiv. iar aia cu ”50 de lei și 2 zile cu telefonul luat”... așa mai bine mi-l trimiți mie și te rezolv în CJ :))

știi și tu.. e treabă de câteva minute. mai bine îți cauți cartelă pe rețeaua în care e codat iPhone-ul tău. poți afla în secțiunea de Decodări pe ce rețea e codat

hostsniper
05-04-2012, 12:49 PM
• Mike, suntem la 400km distanta, iti multumesc pentru interes dar si aceasta optiune ma tine fara telefon cateva zile.
• Este treaba de cateva minute. De asta si vreau sa il fac eu pentru ca update-uri o sa apara mereu.
• Da este foarte buna ideea ta. O sa ma uit in sectiunea de decodari sa vad in ce retea e codat.

Mersi

iTool nu imi detecteaza nici regiunea nici reteaua...

mikeru
05-04-2012, 01:27 PM
păi de-asta ți-am zis să vorbești cu băieții :)

dacă a fost - vreodată - activat, sunt câțiva care ți-l detectează gratuit. vezi, caută, că sunt o grămadă :)
nu-ți dau link, ca să nu fiu acuzat de părtinire :D

Olariu Ovidiu
05-14-2012, 06:34 PM
mai merge unlockul cu gevey si pe 5.1 ?

crys18
05-14-2012, 06:36 PM
Din cate stiu merge doar pe bb 04.10.01 si ios maxim 5.0.1.
Am probat eu si nu merge pe 5.1.

hostsniper
05-14-2012, 07:27 PM
da merge am 5.1 si sunt pe 04.10.01 si gevey