PDA

View Full Version : Update PRoblem



djciupi
05-07-2012, 12:22 AM
Salut stie cineva ce poate avea terminalul meu ? vreau sa fac update la 5.0.1 sau la 5.1 prin itunes cu Shift apoi restore si se incarca putin acolo apoi da o eroare ... de ce face asta ?! am pus 4.1 la loc si a mers fara eroare !!!

mikeru
05-07-2012, 12:40 AM
"o care eroare"?

ca nu stiu ghici nici in cafea, cu toate ca sunt consumator experimentat, nici in iTune-uri.


/m.r.
Sent from my iPhone

OXXO
05-07-2012, 04:51 AM
Probabil pentru simplu fapt ca nu introduci terminalul in DFU??

djciupi
05-07-2012, 07:12 AM
pfff nu mai stiu dar era 1000 si cv .. am facut asta mai demult ... dar vreau sa spun ca nu m-a lasat deloc sa fac update :-j nici la 5.1 nici la 5.0.1 cand am dat sa fac inapoi la 4.1 a mers ...

mikeru
05-07-2012, 08:03 AM
din povești cu amintiri, nu prea putem povesti. dacă chiar vrei să Óntrebi ceva, poate Óncerci iar.

iSpitFire
05-08-2012, 12:06 AM
Incearca sa-l pui inainte in PWNED DFU cu redsn0w/oricare alt tool.