PDA

View Full Version : Upgrade de la 5.0.1 la 5.1.1 Iphone 4S



valinys
05-21-2012, 09:07 AM
Salutare,
Am un iphone4s cu versiunea 5.0.1 care in momentul de fata este jailbroken. Daca vreau sa fac update la versiunea 5.1.1 se mai poate face dupa aia jailbreak cand va aparea aceasta posibilitate. Ce se pierde din telefon, in afara de tot ce s-a instalat prin Cydia ? Scuze daca am deschis un topic nou, sunt incepator deocamdata si nu vreau sa fac vreo prostie.

Multumesc

mikeru
05-21-2012, 09:20 AM
tu trebuie să faci restore, nu upgrade, datorită jailbreak-ului pe care-l ai. cel mai bine să pui softul nou ”pe curat”, iar după restore, Set iPhone as new.


deci de-aici înțelegi ce se pierde de pe tel: contacte, poze, aplicații. de-asta vezi cum îți faci un transfer în iTunes sau iCloud

valinys
05-21-2012, 09:53 AM
Multumesc

theriper
05-22-2012, 11:45 PM
Am un iphone 4 de 1 an jumatate si nu am facut nicodata restore doar update. Acum intreb cum fac restore ca sa am un soft curat si sa nu pierd contactele si mesajele ca restul se instaleaza din nou !!!
Acum am iOS 5.0.1 si baseband 04.11.08 (am shsh la 5.0.1 salvate ) Daca fac restore la 5.1.1 fara preservare de baseband mai pot reveni la iOS 5.0.1 ???

mikeru
05-22-2012, 11:56 PM
poți reveni la soft, dar basebandul nu va scădea înapoi.

fă-ți backup pe iCloud la contacte. mesajele trimite-ți-le și tu într-un mail, dacă-i musai să le păstrezi

theriper
05-22-2012, 11:58 PM
Deci la finalul resorului nu pot sa aleg acea optiune de new phone ???
Parolele la wi-fi imi raman daca fac backup in icloud???

mikeru
05-23-2012, 12:21 AM
dacă alegi opțiunea de Set up as new iPhone, nu-ți ține minte nimic.

uită-te în iPhone la ce poți face back-up în iCloud. doar alea ți se salvează. Setările se salvează în Backup-ul de pe iTunes, dar nu îl poți folosi dacă dai Set up as new iPhone

theriper
05-23-2012, 12:25 AM
Multumesc pentru raspunsurile prompte !!!

Fulger Ovidiu
05-28-2012, 04:03 AM
Scuze ca ma bag in threadul tau dar mi se parea inutil sa deschid altul.

Am si eu un iphone 4s decodat prin gevey ultra s 5.0.1 ,am facut update la 5.1.1 si nu mai merge sa-l decodez,imi da searching,apoi no service. Se poate face ceva?

mikeru
05-28-2012, 08:26 AM
păi ce știi despre Gevey-ul tău? poate decoda basebandul care vine cu 5.1.1?

Fulger Ovidiu
05-28-2012, 10:05 AM
Cum pot afla ce baseband poate decoda?

mikeru
05-28-2012, 10:19 AM
întrebi producătorul. nu ai cum altfel. sau probezi.

poate ți s-a bușit Gevey-ul. a mai pățit cineva asta la update-ul la 5.1.1 sau la jailbreak.

flotouran95
05-28-2012, 10:19 AM
Pe site producatorului man


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Fulger Ovidiu
05-28-2012, 11:01 AM
Am comiso grav atunci.

flotouran95
05-28-2012, 11:16 AM
Pe ce e codat vezi cit te costa neverlock??

alexpure
05-31-2012, 03:50 PM
Sunt mai multe modele de Gevey SiM pentru iPhone 4S ? Cum pot sa fac update de la 5.0.1 - 5.1.1 si sa pastrez baseband?

Protektor
05-31-2012, 06:17 PM
Cu snowbreezw, ai tutorial pe forum.

mikeru
05-31-2012, 09:12 PM
hm.. sunt tare curios. pe 4s n-am încercat niciodată sn0wbreeze. să ne zici dacă merge :D

alexpure
05-31-2012, 09:39 PM
Cu snowbreezw, ai tutorial pe forum.

Snowbreeze nu merge pe 4S .

flotouran95
05-31-2012, 09:43 PM
Nu merge din ce stiu eu snowbreeze pe 4S conform la ceea ce scrie aici....snowbreeze (http://www.idevice.ro/2012/05/26/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-1-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-9-4windows/)

alexpure
05-31-2012, 10:06 PM
Incerc sa ii fac restore cu redsnow la 5.0.1 , sper sa-i faca si activarea...

Protektor
05-31-2012, 10:16 PM
Scuze, acum am vazut ca era vorba de 4s.

mikeru
05-31-2012, 10:18 PM
redsn0w nu mai face hacktivare de mult. și pentru 4s sigur nu există hacktivare.

alexpure
05-31-2012, 10:35 PM
Nu stiu cum,dar am facut restore acum la telefon si l-am lasat pur si simplu pe masa. Nu am cartela de vodafone UK si s-a activat singur, fara cartela in el... Nu-mi explic.


Nu pot sa inteleg cum s-a activat asa singur. Incerc acum sa il folosesc fara gevey in el.

mikeru
05-31-2012, 10:54 PM
păi o fi neverlocked? verifică-l la băieții de la Decodări

alexpure
05-31-2012, 11:08 PM
Am incercat si fara gevey si nu functioneaza.. si totusi nu inteleg. O sa rog unul din baieti sa mi-l verifice.

Incerc acum notificarile, normal nu trebuie sa mearga.

Chiar imi cer scuze de 2nd post. Telefonul s-a activat singur ca si cum ar fi neverlocked. Am vorbit cu persoana care mi l-a adus si este codat pe Vodafone UK 100%. M

Merg notificarile,facetime, absolut totul. Nu pot sa-mi explic.