PDA

View Full Version : Problema mare



Adytzu1
05-25-2012, 11:40 PM
Salutare
am si eu oproblema.
acum cateva zile un pr de-al meu mia resoftat iphonu ,am un iphone 4, mia pus acelas soft 5.0.1 si mia pastrat acelas bb 04.11.08.
telefonul este codat pe vodafone germania,iar eu doar ce am ajuns in germania ieri,mi-am luat o cartela de vodafone si cand o bag in telefon ma pune sa bag pinul si apoi cauta reteau dar nu o gaseste imi spune niciun serviciu.
lam stins ,lam aprins lam dat pe mod avion dar nimic,am incercat cu i tunes si nimic imi vede telefonu imi arata delatiile si atat,am incercat pe alt telofn si imi vede cartela.
mi sa zis ca atunci cand sa resoftat nu a fost cartela originala in el cand a fost resoftat
ce pot sa fac??va rog sa ma ajutati si pe mine.

alexxandru123
05-25-2012, 11:42 PM
e posibil sa fie blacklisted in germania . L-ai luat de nou de la ei ?


Sent from my iPhone using Tapatalk

golurisigoale
05-25-2012, 11:51 PM
da-mi un imei...sa vad daca il pot verifica.Iphonu este neverlock?

Adytzu1
05-26-2012, 12:04 AM
nu e nou lam luat de la cinva
e codat vodafone germania
012546007486721

golurisigoale
05-26-2012, 12:31 AM
IMEI: 012546007486721
MODEL: IPHONE 4 32GB BLACK
Current Software: 5.0.1
Activated Carrier: Vodafone DE DEU
Sold to Country: DE
Coverage Status: Out of Coverage
Approx. Purchase: 2010-12-23
Sim-Lock Status: Locked

Incearca sa ii dai un restore.Cu pastrare baseband. Alta solutie nu prea vad

Adytzu1
05-26-2012, 12:42 AM
dar cum fac restore,e greu de facut,si cum pastrz bb,ma poti ajuta..

golurisigoale
05-26-2012, 12:44 AM
uitate aici....si nu cred ca o sa iti trebuiasca basebandul , doar daca folosesti si alta cartela inafara de vodafone

http://www.idevice.ro/2012/05/11/tutorial-downgrade-sau-restore-ios-5-0-1-si-5-1-cu-redsn0w-0-9-11-beta-1-pe-iphone-4s-ipad-2-si-ipad-3windows-mac/

Adytzu1
05-26-2012, 12:55 AM
as vrea totus sa salvez caci as vrea sa il si decodez pe viitor,sa folosesc si alte cartele
cum salvez bb?

Adytzu1
05-26-2012, 01:00 AM
ca asa as putea sa ii dau update direc fara sa ii mai fac restore
nu??

golurisigoale
05-26-2012, 01:09 AM
ok atunci intra aici http://forum.idevice.ro/showthread.php/5874-TUTORIAL-Cum-sa-semnezi-un-Custom-IPSW-pentru-a-face-Restore-la-iOS-5-0-1

mikeru
05-26-2012, 02:36 AM
1. basebandul tau nu e decodabil decat daca ai reusit cu SAM atunci cand era posibil. asa ca nu merita pastrarea de baseband 4.11, nu va mai aparea unlock.
2. daca e pe Voda Germania, e prea posibil sa fie blacklisted, fiindca nu vad de ce n.ar lua semnal. incearca un alt SIM. si vezi punctul 4:)
3. impreuna cu 1, daca vrei factory unlock, fa.i direct restore la 5.1.1, dar
4. @golurisigoale, ce ne zici tu despre iPhone.ul ala nu ne da deloc de inteles daca e Blacklisted sau nu. esti sigur ca asta ai verificat? din cate stiu e un serviciu pe bani, ai facut tu asta benevol?:p
ce inseamna Out of Coverage?


/m.r.
Sent from my iPhone

Adytzu1
05-27-2012, 02:47 AM
nu lam verificaT DACA e sa nu in blacklist
cum ii fac update la 5.1.1
ii dau din telefon
sau din i tunes
dar stiu ca nu e in black list pt ca a fost folosit si avea semnal