PDA

View Full Version : Tutorial: Untethered Jailbreak si unlock iOS 5.1.1 cu sn0wbreeze 2.9.4



Protektor
05-26-2012, 04:54 PM
http://www.idevice.ro/2012/05/26/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-1-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-9-4windows/

oachi
05-27-2012, 07:57 PM
tot imi da eroarea 1601 chiar si dupa ce am rulat iREb...iphone 4 bb 03.10.01. need help

flotouran95
05-27-2012, 08:40 PM
Descarca din alta parte ireb si incearca iar. Dai si un restart la PC . Sa ai ultima vers de itunes


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

oachi
05-27-2012, 08:56 PM
ok...am facut toate astea dar tot aceasi eroare...alte idei?:)

flotouran95
05-27-2012, 09:01 PM
Nu ai posibilitatea sa schimbi PC?


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

oachi
05-27-2012, 09:45 PM
O sa incerc maine de pe alt pc.. Dar daca se repeta pb ce idei mai ai

paulmihai
05-31-2012, 02:38 AM
A si trebuie sa aveti mai mult de 10 giga liber pe C: :-O ceea ce eu nu am si d'aia urasc iTunes... ca nu te lasa sa salvezi oriunde vrei :-L

mikeru
05-31-2012, 06:38 AM
te lasa. te duci in Edit - Preferences si apoi cred ca la Advanced sau ceva mai spre dreapta [stiu, stiu, foarte tehnica descrierea.. si la subject..] si ai posibilitatea sa setezi locatia fisierelor din iTunes.

papy
06-01-2012, 05:31 PM
am facut restore 5.1.1 si jb cu sn0w si nu mai porneste iphone-ul. am facut reboot cu redsnow si tot nu porneste. am incercat sa fac iar restore, imi spune ca am reusit cu succes desi device-ul nu arata nik. ce pot face??

CristiTudo
06-01-2012, 11:26 PM
iphone 4 neverlocked
5.0.1
jailbreak cu redsn0w

vreau sa trec la 5.1.1 urmat de un jb
fac update din itunnes apoi jb sau il pun direct in DFU si pun custom?
trebuie un erase al content and settings inainte?

ma intereseaza apsii exacti
ms

Protektor
06-01-2012, 11:54 PM
Daca deja ai jailbreak, nu da erase all content. Telefonul tau fiind decodat, poti face orice, banuiesc ca ai si cartela operatorului.


Sent from my iPad using Tapatalk HD

CristiTudo
06-01-2012, 11:55 PM
nu am cartela

catalynoo
06-02-2012, 01:36 AM
aceeasi problema si la mine ca la CristiTudo, iphone 3gs neverlocked, ios 5.0.1 cu jb, vreau sa ii dau update la 5.1.1, cum fac asta, ii pot da direct din el? ca imi apare acolo la actualizare software, sau il bag direct in itunes si apas update? si nu mai inteleg o chestie, daca CristiTudo are terminalul neverlocked atunci de ce ii mai trebuie cartela operatorului? din moment ce el este liber de retea? asa imi trebuie si mie ? sau ii pot da linistit update?

mikeru
06-02-2012, 01:42 AM
nici lui, nici tie, nu va tre nicio cartela speciala.
iphone.ul se va activa la prima conectare la iTunes sau net, cu sim tau.

tu adu.ti iphone.ul in DFU mode si da.i restore. ca sa cutmreti orice urma de jailbreak.

cauta pe google detalii despre DFU


/m.r.
Sent from my iPhone

mikeru
06-02-2012, 01:45 AM
am facut restore 5.1.1 si jb cu sn0w si nu mai porneste iphone-ul. am facut reboot cu redsnow si tot nu porneste. am incercat sa fac iar restore, imi spune ca am reusit cu succes desi device-ul nu arata nik. ce pot face??

care sn0w?
ca si red si breeze, tot sn0w sunt!
sunteti fenomenali cum va asteptati sa visam:|

refa.ti custom ipsw. daca ai nevoie de hacktivare, fa.o. daca nu, fa jailreak.ul cu absinthe dupa restore si activare.


/m.r.
Sent from my iPhone

catalynoo
06-02-2012, 01:52 AM
i-am dat si ma intreaba daca vreau sa trec la ultima versiune bla bla.. mai am de dat ok si se instaleaza..deci nu ma aleg cu niciun baseband de ipad sau ceva? chiar nu ma pricep si nu vreau sa stric ceva sa imi para rau..1870

mikeru
06-02-2012, 08:52 AM
basebandul de iPad nu se pune din itunes. fa.ti restore.ul.

ti.am zis sa faci Restore din DFU, nu update.. faci cum vrei


/m.r.
Sent from my iPhone

SunSetRo
06-02-2012, 09:32 AM
Vreau sa duc un iphone 4 4.2.1 3.10.01 la 5.1.1 cu pastrare de baseband, e ok sa urmez tutorialul asta? Multumesc.

CristiTudo
06-02-2012, 01:41 PM
am reusit sa trec pe 4.1.1+jb

daca pe viitor vreau sa renunt la jb si sa raman pe ultimul soft aparut, curat, ce trebuie sa fac?

iuliutz
06-03-2012, 02:15 PM
pentru cei cu 3gs si baseband de ipad carora nu le merge ultrasn0w fixer dupa update la 5.1.1, uitati o rezolvare care a functionat in cazul meu
Worked perfectly !!
Configuration:
1. iPhone 3GS with iPad BB(06.15)

Procedure:
1. Install/Upgrade to 5.1.1(I used snowbreeze to create a custom ios, use simple mode to do this)
2. Add http://repo.iparelhos.com/ to cydia
3. Install Ultrasnow fixer
4. Install Ultrasnow
5. Open redsnow, goto extras, click “select IPSW”, select stock ios 5.1.1 software and use it for rest of the process
6. Go back and click jailbreak
7. Select only install ipad BB, dont select install cydia or any other options
8. Follow the instructions and flash iPad BB
9. After phone reboots everything works

catalynoo
06-03-2012, 10:31 PM
18831884Am asa, ios 5.0.1 cu jailbreak dar nu stiu de la cine, baseband 5.16.05 neverlocked, am tot cautat pe aici si sunt incepator, nu inteleg unii termeni, as vrea sa ii fac un hard reset, sa fie ca din fabrica, fara jailbreak si sa pastrez si 5.0.1 sa nu isi faca update... Cum fac asta pana la urma, sau e cineva sa ma redirectioneze la un post de pe forum strict pentru problema asta? caut de 2 zile si am gasit ceva tutoriale dar ba unii isi pastrau baseband-urile, adica erau tutoriale personalizate pentru diferite probleme. Nici nu ma pricep cu basebandul , daca trebuie sa il mai pastrez din moment ce am neverlocked, postez si niste info cu terminalul, am salvat si shsh dar pana acolo am ajuns din tutorialele pe care le-am gasit, mai departe m-am impotmolit, nu sunt lenes si imi place sa caut singur cand am nevoie de ceva, dar sunt obisnuit cu android-ul de la sg1 si pentru ios nu ma descurc cu oarece termeni. I-as da si update la 5.1.1 direct din itunes cu dfm sau cum se numeste, dar nu stiu nimic despre 5.1.1, cum se comporta , care sunt diferentele, si mai ales cum merge jailbreak-ul pentru ultimul ios

Protektor
06-04-2012, 08:23 AM
Poti face un restore la 5.0.1 si apoi dai set as new, asta in timp ce faci restore, dar poti face un update la 5.1.1 fara probleme tot din iTunes.
Sa nu cumva sa dai reset all setings.

oachi
06-04-2012, 11:08 AM
e ok...acelasi bb il am si eu .sn0wbreeze il pastreaza intact:)

costin666
06-15-2012, 04:45 PM
Salutari.Am si eu o problema: am un i4 CDMA cu 5.1 (fara jailbreak) .Astazi am incercat sa ii fac jailbreak cu snobreeze.Mi-am facut custom ipsw si cand ii dau restore cu itunes imi da eroare : the iphone could not be restored error 11. Ce gresesc?

catalynoo
06-15-2012, 04:58 PM
apasa butonul home si butonul power si le tii apasate pana apare logo-ul apple. Apoi cand apare logo-ul dai drumul butonului power. Asta pentru hard reset, apoi foloseste ifaith sa faci custom ipsw cu shsh pe care ti le-ai salvat din telefon. Dai Shift restore si selectezi ipsw-ul care l-ai facut. Daca ai facut asta si nu merge, reinstaleaza itunes. Corectati-ma daca gresesc :)

costin666
06-15-2012, 05:58 PM
Am facut asa cum ai spus tu si parea sa fie totul ok.Aparuse si fulgul de nea pe display se incarca si cand a ajuns aproape de un sfert mi-a dat eroarea nr 14 de data asta si mi-a aparut logo-ul itunes si un cablu .Ce naiba mai are acum? Am incercat de 2x si la fel.

Cmar
07-13-2012, 10:02 PM
Am un iphone 4 5.1.1 cu bb 04.12.01 hacktivate si jb cu redsn0w codat
Pot sa il decodez ?
Multumesc

flotouran95
07-13-2012, 10:33 PM
Codat pe ce? Da maimulte detalii. Daca e codat si nu il poti folosi doar unlock oficial la colegii din aria decodari te mai poate salva


Sent from my iPhone using Tapatalk

Alexandru Paun
08-20-2012, 11:10 PM
Am un 3gs cu iOS 5.0.1, initial am avut baseband 06.15.00, dar i am facut downgrade la 05.13.04.
Acum, daca vreau sa fac update la iOS 5.1.1, cum ar trebui sa procedez ?
Mai instalez basebandul de ipad, sau ultrasn0w-ul poate face unlock la basebandul actual (05.13.04)
sau fac update la baseband de ipad, fac unlock si apoi fac downgrade de baseband?

mikeru
08-20-2012, 11:35 PM
dacă folosești ultrasn0w, nu mai ai treabă cu basebandul de iPad. dacă nu, va trebui pui basebandul 6.15, apoi downgrade.


unlock (adica instalarea ultrasn0w) faci doar dupa downgrade de baseband, n-are rost sa-l instalezi inainte, fiindca s-ar putea sa fie nevoie de reinstalare.

disqet
08-22-2012, 11:03 PM
Salut! Caut o solutie in urmatoarea problema, e vorba de un iphone 4S 5.1.1 (9B206) modem 2.0.12 codat in Mobinil Egipt. E al unui amic care a venit in Romania cu el jailbreakuit de acolo si foloseste o cartela Orange si nu poate decat inititia apeluri nefunctionand internetul. Care e metoda cea mai buna de jailbreak si unlock, el neavand cartela originala, a lasat-o acasa si se intoarce abia la anul, iar Mobinil e in divizia Orange in Egipt, ma gandesc ca de aia nu ii merge netul. Multumesc!

dmoomd
08-22-2012, 11:05 PM
precum ai spus si tu cea mai buna metoda este unlock-ul..... :D
si cand te referi la internet cred ca te referi la internetul cartelei nu al wi-fi..... nu?

mikeru
08-22-2012, 11:06 PM
acum are microSIM de Orange și Gevey?

disqet
08-22-2012, 11:07 PM
Si asta necesita neaparat gevey sim sau merge cu redsnow sau absinth? Are doar microsim orange.

Scuze, are si gevey, acum mi-a zis, eu nu am experienta cu gevey.

dmoomd
08-22-2012, 11:11 PM
atuci nu trebuie facut decat resoftarea telefonului,nu ai nevoie de neverlock

mikeru
08-22-2012, 11:14 PM
stai așa. nu da īncă restore

du-te īn settings - network și vezi dacă are APN settings. vezi acolo ce scrie.
caută APN, chiar dacă nu e la calea indicată de mine.

dacă nu ai APN, citește aici (http://www.beijingiphonerepair.com/fix/edit-apn-settings-on-iphone-4s-if-cellular-data-network-is-disabled-for-gevey-ultra-s-users/)

dmoomd
08-22-2012, 11:17 PM
mikerule nu-i merg decat apelurile de iesire nu si intrare.nu are legatura cu APN-urile

mikeru
08-22-2012, 11:19 PM
pe romāneasca mea nu scrie nicăieri asta.. scrie doar de internet.

deci?

dmoomd
08-22-2012, 11:20 PM
citat `si nu poate decat inititia apeluri nefunctionand internetul`

disqet
08-22-2012, 11:20 PM
Merg apelurile si de intrare si de iesire. Sa fac restore cu redsnow sau absinth?

dmoomd
08-22-2012, 11:22 PM
nu asta ai spus prima data.... atunci fa ce zice mikeru ca are dreptate

mikeru
08-22-2012, 11:25 PM
asta a spus. că n-are net.

nu face restore, că nu știu ce gevey ai și dacă mai poți activa iphone-ul.

caută setările de APN, caută setările orange pentru APN și pune-le acolo. dar parca doar tre să scrii internet nush unde. citește mai sus link-ul ăla, dacă ai nevoie

disqet
08-22-2012, 11:47 PM
Am urmat pasii si am instalat APN, am restartat telefonul, merge doar ca atunci cand am vrut sa ma conectez prin 3G mi-a zis ca data roaming e off. I-am dat on si acum merge. Mentionez ca el cand a luat cartela de la orange a trebuit sa incheie o "conventie", nu stiu ce legatura are daa roaming cu cartela de orange de aici. Sper doar sa nu ii faca trafic suplimentar sau alte costuri. E ok daca ramane asa? Multumesc pt ajutor, sunteti foarte tari ;-) !

Man
08-22-2012, 11:51 PM
Daca are rouming sar putea sa aiba surprize.


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

mikeru
08-22-2012, 11:54 PM
ah, stai. @disqet: vezi să fie și Data Roaming pe ON! s-ar putea sa nu mai fie nevoie de setarile APN

@Mankid, mersi că mi-ai amintit :D

disqet
08-22-2012, 11:59 PM
Merge, m-am conectat la internet am facut putin trafic si am verificat apoi creditul si i-au scazut din mb. Acum mai e o problema... Nu merg sms-urile, cu toate ca are incluse, pentru asta e vreo setare nefacuta?

mikeru
08-23-2012, 12:10 AM
asta nu mai știu. poate suni la orange și īntrebi cum se setează serverul de mesaje. e un număr de telefon prin care se trimit toate. la telefoanele vechi se putea modifica manual.

e o chestie care cred că s-ar rezolva cu Carrier Updates, dar nu știu cum reprimești alea :)

īncearcă să-l legi la iTunes, vezi.. poate-poate


LE: http://www.ardorpes.com/2009/03/02/how-to-change-message-centre-number-on-apple-iphone/ am găsit asta, dar numărul nu-l știu :)


LLE: http://www.orange.ro/prepay/sms-ro.html
:D

flotouran95
08-23-2012, 12:20 AM
Incearca asta sa tastezi
*#5005*7672# dupa care apasati CALL. Va va aparea urmatorul mesaj: Setting...


Sent from my iPhone using Tapatalk

disqet
08-23-2012, 12:41 AM
Am incercat, dar nimic nou, probabil e din setarile lor. Mai cercetez maine, merci mult inca o data.

disqet
08-23-2012, 12:50 AM
Pe iphone-ul meu merge sa schimb si sa vad centrul de mesaje, pe acela nu. Poate rezolva cu cei de la orange sa-l schimbe ei...

petredae
09-11-2012, 07:13 PM
am cumparat un iphone 4 decodat cu sam am facut update cu itunes mai pot activa tel cu tichete salvate?
....................................
pls ma poate ajuta cineva?

tiberiuboboc
09-11-2012, 07:20 PM
Da Revert Lockdown din Sam, copie ticketul cu resnow, da restart.
Daca tot nu merge incearca si un reset network setting.

Edit: ai la dispozitie 5 minute sa editezi un post iar tu ai facut dublu post la interval de 1 min. Asteapta sa ti se raspunda! Citeste regulamentul din semnatura mea!

Man
09-11-2012, 08:02 PM
am cumparat un iphone 4 decodat cu sam am facut update cu itunes mai pot activa tel cu tichete salvate?
....................................
pls ma poate ajuta cineva?

Este decodat cu cartela ta?
Daca nu, nu ai cum!


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

petredae
09-11-2012, 09:24 PM
da a fost decorat pe orange pe cartelă pe care o am

Man
09-11-2012, 09:49 PM
Tibi ti-a zis cum tre sa faci. Bafta.


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

petredae
09-12-2012, 01:27 PM
am facut cum a zis Tibi si tot nici un serviciu imi arata !? mai exista vreo sansa?

mikeru
09-12-2012, 01:39 PM
no stai așa. ai zis că ai cumpărat un iphone 4 decodat cu SAM. la cine a fost decodat? la tine sau la el?

știi că va merge doar cu SIM-ul pe care a fost inițial decodat?

petredae
09-12-2012, 01:51 PM
cand l-am cumparat mergea pe orange romania, tipu mi-a spus doar sa nu dau reset. io eram afon in iphone. cand am ajuns acasa m-am apucat sa fac update cu itunes si dupa aia am vazut ca nu mai merge si m-am apucat sa citesc pe forumuri sa vad ce se poate face . nici un rezultat. l-am sunat pe tipu respectiv si mi-a trimis pe mail tichetele salvate cu sam. dupa numeroase incercari de resuscitare am ajuns in faza in care am ramas cu tel blocat cu destu in gura si cu scandal cu muierea!?.

mikeru
09-12-2012, 01:58 PM
tu īnțelegi?va merge DOAR CU SIM-ul ăla pe care a fost făcută inițial decodarea. adică doar pe orange-ul pe care a mers.

īntrebarea: cānd l-ai cumpărat īți mergea cu sim-ul tău sau nu?

petredae
09-12-2012, 02:03 PM
cand l-am cumparat tipu mi l-a dat cu cartela de orange. normal ca despre decodarea cu sam pentru aceasta cartela vorbesc.

mikeru
09-12-2012, 02:09 PM
păi tichetele alea-s pentru decodare, nu pentru activare.
sau mă īnșel?

petredae
09-12-2012, 02:13 PM
atunci cum fac sa mearga?

mikeru
09-12-2012, 02:17 PM
deci..

decodarea fă-o ca aici. http://www.idevice.ro/2012/06/05/tutorial-unlock-pentru-iphone-pe-orice-versiune-a-ios-folosind-redsn0w-si-tichetele-salvate-cu-samwindows-mac-os-x/

dacă tu nu ai acces decāt la Emergency Call, ar trebui să faci restore la un custom ipsw și să faci hacktivare.

petredae
09-12-2012, 02:50 PM
am acces la meniul tel
sam imi zice la ActivationState WildcardActivated
din itunes vad imeiu dar tel arata nici un serviciu
......
nimic ?!
........
baieti azidimineata facui iar update cu itunes, apoi facui jailbroken cu redsn0w cu install cydia, incarcare tichete si activare toate astea fara cartela apoi dupa restart si conectare la itunes bagai cartela si aparu orange.
o fi de la iphone5?

tiberiuboboc
09-13-2012, 12:50 PM
Bine ca ai rezolvat :) Nu e de la Apple :D, ceva nu ai facut tu bine in tot algoritmul asta. Bafta.

petredae
09-14-2012, 08:15 PM
nu trebuia sa instalez sam
oricum m-a ajutat forumul
tineti-o tot asa!

masti16
09-21-2012, 04:58 PM
cum deblochez iphone4 IMEI-012837006132741 model MMC603Y versiune-5.1.1(9B208) firmware modem 04.12.01
multumesc

maduschi2009
09-21-2012, 04:59 PM
cum deblochez iphone4 IMEI-012837006132741 model MMC603Y versiune-5.1.1(9B208) firmware modem 04.12.01
multumesc

Vezi ca sunt o groaza care fac decodari, cauta in decodari.

flotouran95
09-21-2012, 07:35 PM
Masti exista aria decodari te rog sa folosesti functia search. Multumesc


Sent from my iPhone using Tapatalk

SunSetRo
09-22-2012, 05:28 PM
vreau sa fac si eu restore si sa bag 5.1.1 cu sn0wbreeze pe un 3gs si primesc mereu eroarea 1601/1602 am incercat sa scap cu IReb dar tot imi da mereu. trebuie sa fac si hactivarea, am bb 6.15.00. Ce e de facut?

mmoro
12-01-2012, 07:14 PM
Salut. Nu stiu daca scriu unde trebuie dar am nevoie de ajutor. Iphone 4s, cu Gevey, ios 5.1.1. Trebuie sa fac un restore si vreau sa raman tot cu 5.1.1. Daca-l pun in DFU mode pot sa-l pun tot pe 5.1.1 cu un ipsw corect? Multumesc.

Man
12-01-2012, 07:49 PM
Din cate stiu nu se poate restore la 5.1.1(ceva nu merge), dar poate ma insel, mai asteapta si alte pareri...


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

mikeru
12-01-2012, 08:56 PM
Man are dreptate.
nu vei putea face restore decat la 6.0.1. sorry

mmoro
12-02-2012, 07:39 AM
Vreau sa fac restore deoarece telefonul are un delaid de vreo 10 secunde. Ce altceva as putea face?

Man
12-02-2012, 11:13 AM
Hard reset ai incercat, mai sterge ce ai instalat din cydia...


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

mmoro
12-02-2012, 11:16 AM
Am sters din Cydia, am dezinstalat programe... Resetare dacă fac nu merge... Am mai īntālnit o faza de asta si nu am reușit fără update. Mă gāndeam ca poate a mai apărut ceva īntre timp.

Man
12-02-2012, 11:49 AM
Eu iti recomand sa-l decodezi oficial daca ai posibilitate sau cumpara un GEVEY compatibil cu ios 6 si-i faci linistit update la 6.0.1, o sa ai mai putine batai de cap...
:)


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

Ghettogplus
12-22-2012, 06:11 PM
Salut , am un iphone 4 , 4.2.1 (8C148) , modem firmware 03.10.01. in momentul de fata telefonul merge pe orice retea, NU STIU CUM A FOST DEBLOCAT (SIGUR NU ESTE DEBLOCAT CU GEVEY ). As dori sa fac un update la IOS ,si vreau sa stiu ,la ce ios pot face update fara a fi nevoit ulterior sa am nevoie de gevey sau sa pornesc telefonul doar cu ajutorul itunes .
Daca pot face update la un ios mai nou , va rog sa imi spuneti si cum.
multumesc

Man
12-22-2012, 06:14 PM
Poti intreba in aria decodari daca telefonul este codat si daca nu este codat ii poti face linistit update.


Sent from my iPad, with love from Russia!

Ghettogplus
12-22-2012, 06:38 PM
Stiu ca pana sa-l cumpar eu telefonul a fost deblocat cu ultrasnow. daca a fost deblocat 1 data ramane deblocat , sau daca vreau sa fac update la ios trebuie sa il deblochez din nou ?

mikeru
12-22-2012, 06:52 PM
la fiecare restore, trebuie refăcut jailbreak și decodare.

Man
12-22-2012, 07:17 PM
Prietene, daca ai bb3.10.$$ nu poate fi deblocat cu ultrasn0w.
Ori este neverlock, ori decodat cu sam, ori cu gevey!


Sent from my iPad, with love from Russia!

Ghettogplus
12-22-2012, 07:58 PM
am inteles , si pot sa vad daca este decodat cu sam ?

Man
12-22-2012, 08:06 PM
Baga alta cartela, ptr ca sam decodeaza decat o cartela una singura.
Asa cum zice si tibi...
:))

Sent from my iPad, with love from Russia!

tiberiuboboc
12-22-2012, 08:06 PM
Daca e decodat cu SAM nu merge decat pe SIM-ul care il avea in momentul decodarii (pentru care s-a facut decodarea). Daca nu esti sigur de ce nu dai IMEI in aria Decodari si o sa te ajute cei de acolo cu informatii.

Ghettogplus
12-22-2012, 08:10 PM
cel de la care l-am cumparat avea orange iar eu am bagat cosmote , deci merge si in alta retea . Am dat si IMEI in aria decodari , insa pana primesc raspunsul vroiam sa ma mai informez .

tiberiuboboc
12-22-2012, 08:14 PM
Atunci asteapta raspuns de acolo. Hai sa nu umplem forumul de informatie redundanta!

Ghettogplus
12-22-2012, 08:20 PM
ok , multumesc pentru informatii.

Ghettogplus
12-22-2012, 10:33 PM
tocmai am aflat de la aria decodari ca telefonul este decodat. pot face update la ios 5.1.1 fara nicio problema ?daca da , cum?
multumesc

Protektor
12-22-2012, 10:43 PM
Cu shsh salvate si cu redsn0w ultima versiune. Gasesti pe forum un tutorial.

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

Ghettogplus
12-22-2012, 11:41 PM
am descarcat ultima vers de redsnow , si itunes , insa cand vreau sa dau restore in itunes si sa aleg ios 5 , nu pot deoarece primesc un mesaj :are you sure you want to restore the iphone to it's factory settings?all the media and other data will be erased.and the newest version of the iphone software will be installed. deci banuiesc ca o sa instaleze ios 6?
3155

Protektor
12-22-2012, 11:47 PM
Da. Te-am intrebat daca ai shsh salvate si trebuie sa faci un custom ipsw si lipesti acel shsh, apoi faci restore.

Ghettogplus
12-22-2012, 11:52 PM
da.am salvat shsh cred ca astea ar trebui sa fie:3156

mikeru
01-06-2013, 01:07 PM
hm.. făceam curat pe forum, doar așa am văzut că de 2 săptămāni n-ai mai primit răspuns. scuze!

ți-ai rezolvat problema?

oachi
01-06-2013, 04:05 PM
Am tot incercat sa fac restore la 5.1.1 dar itunes numa erori imi da 1600,1602,1601. E vorba de iphone 4 5.1.1 bb03.10.01... Am schimbat si in hosts, am reinstalat win... Sunt fara idei:D. Sau tre sa trec la 6

mikeru
01-06-2013, 04:22 PM
dacă ai basebandul ăsta, presupun că ai Gevey. sau?

oricum, la 5.1.1 poți face restore doar dacă ai SHSH pentru versiunea asta

oachi
01-06-2013, 04:27 PM
Da am gevey. Dar shsh le am doar pe cydia. O metoda rapida de a le salva pe pc stii?


Sent from my iPhone using Tapatalk

mikeru
01-06-2013, 04:28 PM
iSHSHit din Cydia.

oachi
01-06-2013, 04:29 PM
Ok. Revin cu detalii dupa reusita ;)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ghettogplus
01-08-2013, 04:33 PM
hm.. făceam curat pe forum, doar așa am văzut că de 2 săptămāni n-ai mai primit răspuns. scuze!

ți-ai rezolvat problema?

da , am reusit .