PDA

View Full Version : Tutorial: Unlock pentru iPhone pe orice versiune a iOS folosind redsn0w si SAM



Protektor
06-05-2012, 03:56 PM
http://www.idevice.ro/2012/06/05/tutorial-unlock-pentru-iphone-pe-orice-versiune-a-ios-folosind-redsn0w-si-tichetele-salvate-cu-samwindows-mac-os-x/

EuBibi
06-07-2012, 05:16 PM
Salut. Am un iphone4 4.3.3 deblocat cu turbosim (asa stiu ca se numeste... este o chestie de o pun sub cartela). Intrebarea mea este daca pot face upgrade la 5.1.1 fara a fi nevoit sa ma duc la un service pentru deblocare :)

mikeru
06-07-2012, 06:00 PM
da, folosind sn0wbreeze 2.9.6. parca asta e ultima versiune.

faci asta c sa pastrezo basebandul decodabil cu cartela de sub microsim


/m.r.
Sent from my iPhone

EuBibi
06-07-2012, 06:55 PM
da, folosind sn0wbreeze 2.9.6. parca asta e ultima versiune.

faci asta c sa pastrezo basebandul decodabil cu cartela de sub microsim


/m.r.
Sent from my iPhone

Idea este ca nu prea ma pricep... Am vazut in tutorialul dep e site ca am nevoie de niste tichete pentru a folosi SAM ( "ne permite sa refacem o decodare facuta initial cu SAM. Aceasta procedura se aplica NUMAI pentru cei care au salvat deja o decodare cu SAM folosind, printre altele, acest tutorial, deci nu veti putea decoda un iPhone daca nu aveti acele tichete. Optiunile implementate acum in redsn0w ofera doar o metoda mult mai simpla de a reface decodarea salvata deja" ).

Ce este SAM si cum salvez tichetele :). Multumesc

mikeru
06-07-2012, 08:29 PM
tu nu poti face deblocare daca n.ai facut.o cand putea toata lumea.
daca nu stii ce e SAM, cu atat mai putin.

foloseste tutorialul cu Sn0wbreeze de pe idevice.ro -> tabel jailbreak si decodare, pentru i4 cu 5.1.1


/m.r.
Sent from my iPhone

EuBibi
06-07-2012, 08:34 PM
tu nu poti face deblocare daca n.ai facut.o cand putea toata lumea.
daca nu stii ce e SAM, cu atat mai putin.

foloseste tutorialul cu Sn0wbreeze de pe idevice.ro -> tabel jailbreak si decodare, pentru i4 cu 5.1.1

/m.r.
Sent from my iPhone
Da dar pentru a folosi acea metoda am nevoie de tichetele salvate cu SAM

mikeru
06-07-2012, 09:26 PM
nu ai nevoie de nimic


/m.r.
Sent from my iPhone

mikeru
06-07-2012, 09:26 PM
SN0WBREEZE!


/m.r.
Sent from my iPhone

EuBibi
06-07-2012, 09:27 PM
Mersi frumos :) Voi incerca si in caz ca voi intampina probleme voi intreba.

Szasz Hunor
06-10-2012, 01:16 PM
R sim IV e adevarat ca se pot decoda bb 04.12.01, 04.11.08? Costa 25$

mikeru
06-10-2012, 03:02 PM
cand ai vazut stirea asta si unde?

te intreb fiindca stiu ca Apple a blocat posibilitatea asta. erau bug.uri pe serverele lor si dupa labsarea Gevey.urilor care decodau pana la 4.12, au rezolva problemele


/m.r.
Sent from my iPhone

Szasz Hunor
06-10-2012, 03:09 PM
http://www.blogonerd.me/2012/04/r-sim-iv-out-now-unlock-your-iphone-4.html, e din aprilie

mikeru
06-10-2012, 03:11 PM
e trecut, atunci,
sorry


/m.r.
Sent from my iPhone

aliens2k8
06-10-2012, 11:36 PM
salut am un iphone 4 vers 5.0.1 chiar daca nu conteaza bb 4.10.01 cu gevey exista cumva sa il decodez permanent la general la model este MC605RR cred ca e cumparat de la orange CRED pot sa il fac neverlocked sa nu mai fie blocat multumesc anticipat

flotouran95
06-10-2012, 11:47 PM
Da tre sa postezi in aria decodari imeiul si un coleg iti va spune pe ce e codat si cit te costa neverlock


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

aliens2k8
06-11-2012, 12:02 AM
Da tre sa postezi in aria decodari imeiul si un coleg iti va spune pe ce e codat si cit te costa neverlock


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

da ms scuze ca am postat gresit

Melcool
06-13-2012, 05:42 AM
salut treb sa va spun din prima ca e pentru prima oara cand incerc sa fac unlock la iphone si nu prea sunt deprins cu metodele , asa ca va intreb cum fac unlock la un iphone4 ios 5.1.1 baseband 04.12.01 adus din america blocat pe at&t ,din ce vad eu, si nu a mai fost niciodata deblocat ?? am o cartela la el dar scrie no service cand o introduc dar dupa ce i am facut update si jailbreak mi s a activat telefonul dar m am blocat la partea cu UNLOCKUL
daca ma poate rezolva si pe mine cineva va rooooo g

mikeru
06-13-2012, 07:48 AM
clar că scrie no service, că doar nu este ATT īn Romānica, nu?

basebandul 4.12 nu se poate decoda nicicum. da, nicicum.

singura variantă ar fi să īncerci să vorbești cu băieții din aria de Decodări ca să-l facă neverlocked. sau factory unlocked sau cum vrei să-i zici. dar aia e pe bani mulți. 100euro+

Melcool
06-13-2012, 02:25 PM
Dar downgrade la baseband se mai poate face ???

Szasz Hunor
06-14-2012, 09:32 PM
nu se poate face downgrade...din pacate

Melcool
06-14-2012, 09:34 PM
Pff , ok multumesc

Laurentiu
06-18-2012, 06:22 PM
cum a zis @Melcool, deci daca am un iphone 3GS adus la 5.1.1, bb 06.15.00, codat pe AT&T, nu am ce sa ii fac, nu? Tin sa precizez ca atunci cand am facut jb la 5.1.1. nu am selectat iPad Baseband, dar eu aveam bb de la vechiul jb de la 4.1. Cum am trecut de la 4.1 la 5.1.1 nu am putut sa imi fac un backup pt SAM..deci ar exista vreo metoda sa imi fac unlock, din cate mi s-au intamplat pe proprie experienta..cand am facut iPad bb la un 5.1.1 s-a dus cipul radio, si am stat si m-am uitat la telefon.Daca exista vreo modalitate sa imi fac unlock, va rog sa imi spuneti.

mikeru
06-18-2012, 06:41 PM
Poti sa.i faci downgrade de baseband acum. cauta tutorial pe idevice,ro, intre ultimele articole. sau la news, postat de Protektor

Laurentiu
06-18-2012, 07:16 PM
nu merge :| si am basebandul 5.13.04

cocacola84
06-19-2012, 09:46 AM
Salut, ma poate ajuta cineva sa decodez un iPhone 4 bb04.11.08 Ios 5.01 roger canada?

Man
06-19-2012, 10:01 AM
Cauta si tu in spatiul comercial, la ce te bagi in cu totul alt sub'ect?


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

flotouran95
06-19-2012, 10:09 AM
Mankud + 1


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

billy73a
06-19-2012, 11:22 AM
salutare tuturor.o intrebare la voi:cum activez un iphone 4s cu ios 5.1.1 blocat pe AT&T.mentionez ca nu am cartela operatorului original ci doar un rsim 3 cu care a mers inainte doar ca eu am facut un restore total la ios si nu-l mai pot deschide.multumesc

Man
06-19-2012, 11:49 AM
Din cate stiu la 4S nu poti face Hacktivare!


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

billy73a
06-19-2012, 12:03 PM
deci unica solutie ar fi sa caut o cartela AT&T ca sa-l activez.

cocacola84
06-19-2012, 12:08 PM
Salut, ma poate ajuta cineva sa decodez un iPhone 4 bb04.11.08 Ios 5.01 roger canada?

flotouran95
06-19-2012, 01:33 PM
Ai postat odata in aria de odari aici nu te anuta nimeni. Daca ai gasit aceea arie te rog sa postezi acolo ai sanse mai mari sa afli decit sa postezi pe tot forumul.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

papy
07-08-2012, 04:50 PM
Pe 3GS, unlock se face doar cu SAM?? Asta pt ios 5.1.1

alexxandru123
07-08-2012, 05:43 PM
nu , ultrasnow sau decodare oficiala !


Sent from my iPhone using Tapatalk

papy
07-08-2012, 05:45 PM
Deci dupa JB cu Redsnow fac unlock cu ultrasnow? Si activarea?? Sau nu o sa fie nevoie?

alexxandru123
07-08-2012, 09:16 PM
ce baseband are ?


Sent from my iPhone using Tapatalk

papy
07-08-2012, 10:08 PM
06.15

alexxandru123
07-09-2012, 12:06 AM
instalezi ultrasnow atunci dupa jb


Sent from my iPhone using Tapatalk

mikeru
07-09-2012, 07:48 AM
+1.
iar dacă vrei să-i rezolvi notificările, fă așa (http://forum.idevice.ro/showthread.php/5010-TUTORIAL-Activare-iPhone-folosind-SAM)

papy
07-12-2012, 04:34 PM
chiar vreau sa stiu daca trebuie hacktivare si cum sa o fac?:)

mikeru
07-12-2012, 05:02 PM
pui custom ipsw cu sn0wbreeze. e singura metodă de hacktivare pe 5.x

papy
07-12-2012, 05:04 PM
si unlock tot cu ultrasn0w 127?

MariusCrt
07-12-2012, 06:20 PM
Merge decodat iPhone 4 soft 5.0.1 ,baseband 04.10.01 care este folosit momentan cu Gevey ?

mikeru
07-12-2012, 09:54 PM
@papy, da

@MariusCrt: da. foloseste sn0wbreeze 2.9.6 si tu pt a pastra basebandul, altfel il pierzi. ai grija:)


Sent from my iPad using Tapatalk HD

dmoomd
07-12-2012, 10:23 PM
Merge decodat iPhone 4 soft 5.0.1 ,baseband 04.10.01 care este folosit momentan cu Gevey ?

nu stiu daca merge fara gevey,totusi......esti sigur mikeru ?????

flotouran95
07-12-2012, 10:27 PM
Mikeru esti sigur??


Sent from my iPhone using Tapatalk

dmoomd
07-12-2012, 10:29 PM
stiu ca merge cu gevey flo si el stia.....intreba daca merge fara gevey cred . :D

mikeru
07-12-2012, 10:31 PM
eu nu m.amreferit la faptul ca poate scapa de gevey. e ceea ce a zis @flotouran. merge update.ul la 5.1.1 cu sn0wbreeze si folosirea cu gevey


Sent from my iPad using Tapatalk HD

dmoomd
07-12-2012, 10:33 PM
asta stiam si eu ca am facut-o dar cred ca el intreba daca poate scapa cu snowbreeze de gevey

flotouran95
07-12-2012, 10:36 PM
Da asa merge update si hactivare la ios 5.1.1 dar numai cu gevey fara doar neverlock asta se stie cred ca chestia asta o spunem cel putin odata pe zi fiecare dintre noi

Nu poate scapa doar neverlock


Sent from my iPhone using Tapatalk

dmoomd
07-12-2012, 10:37 PM
si cu toate ca o spunem zilnic nu ne plictisim asa-i ? :)

flotouran95
07-12-2012, 10:55 PM
Chestia e ca scrie aproape tot pe forum . Inainte te documentezi intrebi si apoi faci. Mai am un prieten care si-a facut update la ios6 si ma suna ca de ce nu are semnal? O vazut ca am eu si na sa isi faca si el dar nu intreaba si apoi te cauta sa ii faci telefonul si stie de forum si intra pe el dar e bine ca ai prieteniii....


Sent from my iPhone using Tapatalk

Rudolf Cristian Kaim
07-13-2012, 04:53 PM
Salutare...ma poate lamurii cineva si pe mn...care e faza cu un iphone blacklisted,mai exact ce face sau ce nu face un iphone care a fost blacklisted si cum pot sa aflu daca e sau nu e.mentionez ca sunt nou pe forum si daca am gresit cu postarea ,imi cer scz anticipat...multumesc

flotouran95
07-13-2012, 05:04 PM
E ok cauti sectiunea decodari si acolo sunt colegii care iti verifica. Postezi imeiul si iti spun ce si cum. Bafta
Adica aici

http://forum.idevice.ro/forumdisplay.php/71-Decodari
Sent from my iPhone using Tapatalk

andrei7even
07-27-2012, 11:32 AM
salut
am nevoie de putin ajutor din partea celor care au 1 minut la dispozitie si de asemenea sunt 100% sigur de raspunsul lor.
Am un iphone 4 blocat pe 3 uk decodat cu gevey pro (daca nu ma insel e chinezarie) ios 4.3.3 baseband 04.10.01,
vreau sa il updatez la orice versiune de la 5 in sus, si nu sunt sigur daca merge 100%. Un prieten a incercat acum cateva
luni si l-a blocat la 5.0 si astfel a devenit un ipod!
Pot face update in siguranta fara a risca ca la final sa ajung ca si el?

mikeru
07-27-2012, 11:35 AM
http://www.idevice.ro/2012/05/26/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-1-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-9-4windows/

deci poți. dar urmează tutorialul cuvānt cu cuvānt, mai puțin versiunea de sn0wbreeze :) ia de pe ih8sn0w.com ultima versiune, 2.9.6

andrei7even
07-27-2012, 02:43 PM
Am urmarit cuvant cu cuvant si tutorialul explica expert mode! Am facut pe expert mode, dar cred ca expert mode mia modificat basebandul! Sau ma insel? Pentru ca acum nu il pot activa imi da invalid sim!

tiberiuboboc
07-27-2012, 02:52 PM
Imposibil ca snowbreeze sa-ti fi modificat basebandul. De aia a fost inventat ca sa pastreze basebandul intact.
Cred ca mai degraba a facut asta prietenul tau cand pus 5.x

andrei7even
07-27-2012, 02:54 PM
telefonul nu este jailbraeck-uti! Cum pot face jailbreack?

tiberiuboboc
07-27-2012, 02:56 PM
Acum in ce stadiu esti? Ce iOS si basebans ai?

andrei7even
07-27-2012, 02:57 PM
am 5.1.1 si nu stiu ce bb am pentru ca pe telfon imi apare doar prezentarea ios 5 si nu pot intra in setari!

andrei7even
07-27-2012, 03:01 PM
si imi da eroare sim pentru ca nu pot da airplain mode pentru a intra gevey!

tiberiuboboc
07-27-2012, 03:06 PM
Banuiesc ca ai 5.1.1 cu basebandul aferent 04.12.01 asa ca adio gevey daca este asa.
Jb poti face cu absinte, redsnow sau snowbreeze. Vezi Tabel jailbreak de pe idevice.ro ai link-uri pentru fiecare.
PS: nu mai face duble postari, asteapta sa ti se raspunda. Mai mult, ai la dispozitie 5 min sa editezi.

andrei7even
07-27-2012, 03:28 PM
pai nu mai devreme ma-ti asigurat ca nu modifica baseband-ul?
........
Si problema e ca nu imi merge nici una dintre variantele de jailbreack pentru ca toate imi dau eroare cum ca trebuie activat mai intai! Si nu stiu cum! cartela cu care a fost cumparat nu o am, am doar simul ce il folosesc de 1 an impreuna cu gevey-ul!

tiberiuboboc
07-27-2012, 04:19 PM
Inca o data, daca ai facut cu snowbreeze nu ti-a modificat basebandul cu siguranta. Mai degraba poate prietenul tau a dat restore direct la 5.1.1 si atunci s-a dus basebandul. E posibil sa ai basebandul nemodificat, era doar o presupunerw pentru ca nu-ti merge gevey. Nu se poate sa nu mearga nici una din variante, ceva nu faci bine.
Foloseste tutorialul dat de mikeru si bifeaza si Activation cand faci customul iOS.

andrei7even
07-27-2012, 04:21 PM
pasi pe care ii urmez la jailbreack snowbreeze sunt aceeasi cu pasi ce iam urmat pentru update!

TzuShK
07-27-2012, 04:22 PM
Salut ! Mi-am achizitionat ieri un iPhone 4 S , versiune 5.1.1 , nu am cydia pe el si as dori sa-l decodez ! Am intrebat de neverlocked si mi s-a spus ca nu se poate , intrebarea este daca se poate decoda cu gevey si la ce bani ? Multumesc !

tiberiuboboc
07-27-2012, 04:24 PM
@tzushk, intra in aria decodari sau spatiu comercial si intreaba-i pe cei care se ocupa cu asa ceva. Aici esti cam off topic si nici nu putem raspunde incrucisat
@andrei7even, despre ce update vorbim?

andrei7even
07-27-2012, 04:31 PM
de la iOS 4.3.3 cu bb 04.10.01 la iOS 5.1.1 folosind snowbreeze! Nu stiu cum pot verifica ce bb am acum, exista vreun program?

tiberiuboboc
07-27-2012, 04:34 PM
Daca ai facut customul cu snowbreeze dupa care shift+restore la acel custom ai basebandul intact. Reia tutorialul dat de @mikeru si o sa mearga.

andrei7even
07-28-2012, 12:40 AM
multumesc mult pentru insistente! Am reusit sa ii fac si update si jailbreack! Multumesc mult!

tiberiuboboc
07-28-2012, 06:47 AM
Ma bucur ca ai reusit intr-un final :)

papy
07-28-2012, 09:42 PM
poate fi deblocat un 4S blocat pe AT&T(SUA)??

Stefanita
07-28-2012, 10:06 PM
off-topic: da papy, poate fi decodat. In schimb, vezi ca nu ai postat in aria care trebuie.

papy
07-28-2012, 10:07 PM
multumesc si scuze!