PDA

View Full Version : Tutorial: Untethered Jailbreak si unlock iOS 5.1.1 cu redsn0w 0.9.12 – iPhone, iPad.



Protektor
06-05-2012, 03:58 PM
http://www.idevice.ro/2012/06/05/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-1-1-cu-redsn0w-0-9-12-iphone-ipad-ipod-touchwindows-mac/

kristtig
09-14-2012, 10:00 AM
salut ...am un iphone 3gs,i am bagat ios 5.1.1 9b 206,modem firm 05.16.05...i am bagat cidya si acum nu mai am semnal...imi apare acolo la informatii la operator cosmote ...dar n am semnal...nu stiu ce sa fac...ajutati ma si pe mine ..multumesc anticipat!p.s.mentionez ca inainte am avut 4.1 modem firm 06.15...dar i am facut downgrade,dupa care i am instalat gps ul...a mers tot treaba rost...s a descarcat si dupa aceea mi a intrat in recovery mode cand am vrut sa l bag la incarcat ...:cam atat :(

tiberiuboboc
09-14-2012, 10:04 AM
Daca ai avut bb de ipad (06.15.00) inseamna ca tel tau este codat intr-o anumita retea si a fost decodat prin soft cu ultrasnow. Prin restore ai urcat bb la 05.16 si implicit l-ai blocat in reteaua initiala. Trebuie sa reinstalezi bb de ipad dupa care faci downgrade la 05.13.04, ultrasnow din cydia si o sa ai si semnal.

kristtig
09-14-2012, 10:09 AM
deci practic trebuie sa bag iarasi 5.1.1 ,si cand dau acolo sa bag cydia ,sa dau si instal baseband ipad..asta zici tu ?
.......
dupa aceea cand ii voi da din nou downgrade la baseband..daca imi face din nou figura si va intra iarasi in recovery mode cand se va stinge...??!

tiberiuboboc
09-14-2012, 10:27 AM
Nu mai face duble postari. Eu ti-am zis ce ar trebui sa faci pentru a rezolva problema. Linkuri nu pot sa-ti dau ca sunt pe telefon dar gasesti tutoriale pe idevice. Din recovery cred ca puteai sa-l scoti cu ireb sau tinyumbrella fara sa mai fie nevoie de restore.

flotouran95
10-14-2012, 10:19 AM
AIci pe forum nu vei primi suport pentru piraterie.Te rog sa te abtii de la alte comentarii privind pirateria.Multumesc

tiberiuboboc
10-14-2012, 10:28 AM
I-am sters eu postul.

Laurentiu Utiu
10-29-2012, 12:08 AM
Buna. Am un Iphone 4s cu ios 5.1.1 + gevey Ultra S si i-am facut un re-restore folosind redsnow +shsh-urile salvate pentru 5.1.1. Totul a decurs normal insa basebandul a trecut la 3.0.04 din 2.0.10. Ii mai pot face ceva sa revin la basebandul vechi ca gevey-ul sa functioneze ?

mikeru
10-29-2012, 07:53 AM
și ești sigur că ai 5.1.1, dacă ai basebandul ăla?

nu mai poți reveni la basebandul vechi, eventual să-ți reprogramezi Gevey-ul, dacă e All In One. alea merg și pe 6.

Laurentiu Utiu
10-29-2012, 12:00 PM
Da. Am 5.1.1 pe el. Nu inteleg cum de mi-a modificat si basebandul la re-restore. Stiam ca doar cu update de ios se modifica basebandul. Din ce am mai citit asta e baseband de Ios 6. Mai bine nu ii faceam restore. Credeam ca daca am shsh salvate si le integrez in ipsw atunci nu imi modifica basebandul. I-am facut de vreo 2 ori re-restore ,toate incheiate cu succes insa basebandul nu mi-l readuce la 2.0.12. Din cate vad acum singura solutie e unlock oficial sau gevey programat pentru basebandul asta. Gresesc?
Si am mai observat ca in meniu la operator mi-a aparut Orange Romania 12.0 in loc de Swisscom cum aveam inainte,caci telefonul e blocat in Swisscom.....

Laurentiu Utiu
10-29-2012, 04:32 PM
Nu stie nimeni de ce mi-a modificat basebandul?
Sau vreo solutie pentru a reveni la vechiul baseband?

mikeru
10-29-2012, 05:57 PM
nu mai face duble postari.

la vechiul baseband nu mai poti reveni.


/m.r.
Sent from my iPad using Tapatalk HD

Laurentiu Utiu
10-29-2012, 09:10 PM
blobs-urile acelea salvate nu contin si baseband?
Sau ele ajuta doar la pastrarea versiunii de Ios.....
Am uitat sa va spun ca activarea o pot face...si jailbreak.

xchris
10-29-2012, 09:14 PM
acel SHSH sau blobs,este un algoritm intre versiunea respectiva de iOS si seria de identificare a procesorului(o amprenta cu alte cuvinte)....deci nu contine nimic legat de baseband. :D :)

BR

Laurentiu Utiu
10-29-2012, 09:16 PM
Aha. Aici am gresit eu inseamna. Ce sa-i faci....greseala de incepator. Mersi de lamuriri

xchris
10-29-2012, 09:28 PM
Fiecare versiune de iOS se imperecheaza cu seria de la procesor generand acel shsh.
Daca voi sau cydia nu salvati acel shsh de la iOS-ul respectiv,nu mai puteti face downgrade la acea versiune in momentul in care apare o versiune noua.
Telefoanele care nu au avut jailbreak nu salveaza acele shsh-uri(cele care au avut,in timp,aparand versiuni noi,cydia salveaza acelel shsh-uri de la fiecare versiune in parte)...cei care nu au avut jailbreak pot face asta doar la momentul respectiv si versiunii aferente momentului(ifaith,redsnow).

BR

Laurentiu Utiu
10-29-2012, 09:32 PM
Deci daca vrei sa revii la o versiune anterioara de Ios ai nevoie de shsh. Fara, nu poti.
Si in cazul meu ce puteam sa fac ca sa fac un restore si sa pastrez si basebandul respectiv?

xchris
10-29-2012, 09:40 PM
La telefonul tau nu puteai face asta...toate astea merg pana la iphone4(am explicat ideea in sine doar...mai sus).
La tine merge lejer gevey reprogramat pt 6.0...pentru jailbreak mai astepti sau faci tethered.

BR

Laurentiu Utiu
10-29-2012, 09:49 PM
jailbreak i-am facut deja cu Absinthe 2.0.4 si e unthetered.O sa vad ce fac...ii cumpar alt gevey sau mai pun niste bani si il deblochez oficial. Mersi mult inca o data pentru lamuriri.

xchris
10-29-2012, 09:51 PM
daca scrie pe gevey AIO,trebuie doar sa-l reprogramezi,nu e nevoie sa cumperi altul.

BR

Laurentiu Utiu
10-29-2012, 09:54 PM
e varianta Ultra S si din pacate nu se poate reprograma.

adrian_tmd
11-01-2012, 12:50 PM
Salutare,

Ori tehnologia asta e tampita ori eu m-am tampit.
Am avansat la IOS6, cu telefonul blocat, dar cu tichete SAM salvate. In fiecare tutorial de pe IDEVICE se spune ca pot trece la orice IOS daca am tichete SAM.
Incerc sa fac unlock, nu merge, incerc sa fac downgrade.....nu merge.
Ce fac acuma?
Cum fac unlock sau downgrade?

mikeru
11-01-2012, 12:52 PM
ai primit deja răspuns într-un loc. ce-ar fi să ne rezumăm la thread-ul ăla?

alindrag2002
11-04-2012, 12:19 PM
Buna ziua
Am un 3gs 16gb. Are ios 4.1 cu jailbreak si unlock cu ultrasnow. As dori sa pun pe el macar ios 4.3 pentru a putea folosi aplicatii care nu suporta versiuni anterioare ios4.3.
Basebandul este 05.13.04. Am sanse de reusita? Sa-l pot folosi si ca telefon... Multumesc celor care vor sa ma ajute

Protektor
11-04-2012, 02:45 PM
Sigur ca poti daca ai salvat shsh pentru 4.3 si poti face asta cu snowbreeze si prezervare de baseband. Este tuttorial pe forum.

alindrag2002
11-04-2012, 02:55 PM
Am shsh pentru ios 4.0; 4.01; 4.0.2; 4.1; 4.3.3; 4.3.5; 5.01; 5.1; 5.1.1; 6.0.1 astea imi apar in Home cydia. Asta inseamna ca pot trece si la ios 5? Multumesc pentru promptitudine!! sper sa ma descurc!

Protektor
11-04-2012, 05:43 PM
Da alea, dar inainte sa treci la treaba asigurate ca esti bine informat si sti sigur ce faci.


Sent from my iPad2 wifi only using Tapatalk

mikeru
11-04-2012, 09:30 PM
de ce nu pui 5.1.1?
se mișcă rezonabil pe 3gs și cu ocazia asta știi că ai făcut update-ul până la cea mai nouă și disponibilă versiune (pentru jailbreak și unlock fără alte probleme:D)

Protektor
11-04-2012, 10:54 PM
Dap, +1 @Mikeru.

alindrag2002
11-06-2012, 03:16 PM
salutare mikeru si protektor. help! Am urmat pasii din tutorial. mi-a dat ok si itunes-ul. dar acum nu se deschide telefonul! am gresit undeva? Multumesc

alindrag2002
11-06-2012, 03:19 PM
cind il conectez la pc, itunes-ul zice ca tel-ul e in recovery mode! acum ce ar trebui sa fac?

mikeru
11-06-2012, 03:45 PM
no stai așa. cum ai procedat?

e cu logo-ul pe display, sau e închis-negru?

alindrag2002
11-06-2012, 03:48 PM
am rezolvat chiar acum cu redsnow. am pornit redsnow si zicea ca tel-ul e in dfu. si am reusit sa-l pornesc cu redsnow

alindrag2002
11-06-2012, 03:49 PM
am 5.1.1 si am pus ultrasnow din cydia si am si unlock. multumesc sunteti buni, si eu nebun ca am avut curaj sa ma apuc!!!!!!!!!!

mikeru
11-06-2012, 03:50 PM
la 3gs-uri, mai ales cele de 16 și 32 gb, nu prea ai ce să strici. așa că data viitoare să ai mai mult curaj :)


spor la utilizat. o să-ți placă iMessage, dacă ai cu cine-l folosi :p

alindrag2002
11-06-2012, 03:51 PM
stati ca n-am terminat se pare

l-am inchis si nu se mai deschide. zice ca e tot in dfu.

m-am bucurat prea repede

mikeru
11-06-2012, 03:53 PM
deci zi cum ai făcut restore-ul.

http://www.idevice.ro/2012/05/26/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-1-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-9-4windows/

folosește ultrasn0w 0.9.6, folosește iFaith Mode, ai nevoie de SHSH la 5.1.1.
bifează Activation, ca să-ți hacktiveze iphone-ul,
vezi apoi.
eu trebuie să mă retrag pentru o perioadă nedefinită. refă după tutorial și postează rezultatul.

alindrag2002
11-06-2012, 03:58 PM
ok. am urmat tutorialul cel cu snowbreze. am facut custom firmware, am facut shift+restore cu itunes, s-a terminat procesul, dar n-a pornit tel-ul. am scos cablul de la pc am incercat sa pornesc telefonul normal si nu am reusit. am conectat din nou la pc si a pornit itunes automat cu mesajul ca telefonul conectat este in recovery mode. apoi am deschis redsnow si am ales obtiunea Just Boot. si asa aluat-o.

mikeru
11-06-2012, 03:59 PM
păi stai. și SHSH pentru 5.1.1?

alindrag2002
11-06-2012, 04:01 PM
cind am deschis cydia imi aparea shsh de la 4.1 pina la 6.0

alindrag2002
11-06-2012, 06:21 PM
nu-i dau de capat
e blocat in dfu. nu stiu ce sa fac mai departe...
.....................................
am incercat cu tinyumbrella exit recovery nu vrea imi apare ecranul alb si sta la nesfarsit. Ii dau Power+Home si se inchide ecranul se face negru. Indifernt pe ce il pun redsnow , snowbreeze itunes mi-l vede in DFU
........................................
am facut si custom ipsw cu ifaith am pus shsh, iar cind ii dau restore cu itunes imi da eroare

xchris
11-06-2012, 06:30 PM
ce eroare?
pune-mi aici denimirile intregi ale fisierelor de iOS si SHSH pe care le-ai folosit la custom!

BR

alindrag2002
11-06-2012, 06:49 PM
error 28

xchris
11-06-2012, 07:02 PM
mda,desfa cumva telefonul si ridica placa de pe acumulator...sau asteapta pana se tescarca bateria SAU MAI BINE mergi la un service si roaga-i sa faca ce ti-am spus mai sus!

ai pus un iOS fara SHSH la un moment dat si e brickuit acum.

Bafta!

alindrag2002
11-06-2012, 07:04 PM
pai uite am mai incercat odata si imi da alta eroare 1600

xchris
11-06-2012, 07:14 PM
aia ti- da pentru ca nu e in pwned dfu(trebuia sa folosesti ireb).

BR

tiberiuboboc
11-06-2012, 07:24 PM
@alindrag2002, nu mai face postari multiple, asteapta sa ti se raspunda. Ai facut trei posturi consecutive la interval de 5 minute, timp in care puteai sa editezi. Ia-o ca pe un prim avertisment, fara repercusiuni deocamdata.

alindrag2002
11-06-2012, 07:24 PM
pai e in pwned dfu
..........................
ok tiberiu. nu stiam ce sa fac ceream caiteva sfaturi.

am inteles acum

xchris
11-06-2012, 07:30 PM
power si home pana auzi ca se deconecteaza...
apoi baga-l din nou in dfu cu ireb...restore apoi.
eu nu mai am multa rabdare in general asa ca incearca sa fi cat mai receptiv :)

Astept sa vad ce ai facut.

BR

alindrag2002
11-07-2012, 10:53 AM
multumesc. am rezolvat! am facut cum ai zis. era brickuit. mi-am facut rost de scule si cu ajutorul youtube am facut tel-ul bucati. am avut ceva emotii dar am reusit. am facut custom firmware cu shsh salvate si a luat-o din prima. multumesc tuturor pentru sfaturi!!

am inteles acum toti pasii care trebuie urmati, dar trebuie studiat cu atentie fiecare pas pentru cei care sunt incepatori ca mine si vor sa faca asa ceva!!

xjustice
11-09-2012, 11:29 PM
Salutare,

am un Iphone 3gs 16 GB, baseband 5.13.04 si IOS 4.0.1. E luat din alta tara si nu am cartela de activare in cazul in care as avea nevoie.
Am citit posturile de aici si vreau sa ma asigur ca:
1. prin utilizarea tutorialului Sn0wbreeze dupa restart nu am probleme cu activarea
2. sn0wbreeze instaleaza automat si Cydia in custom ipsw.
3. unblock ultras0w 1.2.7 functioneaza fara probleme pe modelul meu de 3 gs?

astept sugestiile voastre inainte de a ma apuca de treaba,

Multumesc

xchris
11-12-2012, 10:58 PM
1.NU vei avea probleme daca o sa selectezii "hacktivate phone" din tabul "general" ;
2.DA,instaleaza ;
3.DA,functioneaza perfect.

BR

xjustice
11-12-2012, 11:55 PM
2847

merci xchris.... am facut urmatorii pasi:

1. deschis snowbreeze 2.9.6
2. am ales ipsw 5.1.1 aferent 3gs
3. am ales iFaith Mode - selectat Shsh 5.1.1
3. apoi am ales general - hactivate + install Shshs
4. next fara adaugare de pachete
5. build custom ipsw

totul gata... e ok pana aici tot? dupa ce pun telefonul in DFU mode pot face upgrade-ul din iTunes? pentru ca standard imi da mesajul de eroare sim si nu pot face restore shift + restore?

ma ajuti cu un raspuns?

br

xchris
11-12-2012, 11:59 PM
totul e ok,dar sa urmezi pasii de la snowbreeze de la sfarsit pt a-l baga in pwned DFU.
apoi restore si gata.

Bafta!

xjustice
11-13-2012, 12:55 AM
salut xchris, totul e ok semnalul pare chiar putin mai bun decat inainte.
merci fain,

seara buna

novi
11-15-2012, 07:31 PM
Am un 3GS cu 4.1 jb si BB 06.15.00 blocat in orange dar decodat soft.Vreau sa ii pun 5.1.1 si din ce am citit pana acum acestia ar fi pasii?

1. snowbreeze 2.9.7
2. ipsw 5.1.1 pentru 3gs
3. iFaith Mode - selectat Shsh 5.1.1
3. general - hactivate + install Shshs
4. next fara adaugare de pachete
5. build custom ipsw

Este ok?Multumesc!

smok3
11-16-2012, 02:10 PM
Salut, incerc si eu sa fac update pe un i4 de la 4.2.1 la 5.1.1 , am facut custom firmware cu no bb+ blobs (pt gevey) , am bagat tel in dfu ...si tot primesc eroarea 21 itunes, am sters tot ce era in hosts si tot cu erroarea 21 la aleg

ce sa ii fac?

multumesc

Protektor
11-16-2012, 02:17 PM
- pentru @xjustice, este ok.
- @smok3, schimba portul usb sau pc-ul. Da si tu o cautare pe forum sa vezi ce este 21. Asta daca inainte ai sters tot din fisierul host si ai dat restart. (tot ce tine de apple, adica ultimile 2 linii)
C:\Windows\System32\drivers\etc\

novi
11-16-2012, 05:58 PM
Se pierd numerele de telefon si datele (poze etc) daca trec de la 4.1 la 5.1.1?

Merci!

Protektor
11-16-2012, 07:28 PM
faci back up si le ai. Sunt multe metode de salvare.

novi
11-20-2012, 08:29 PM
A mers perfect!

Va multumesc!

TcKAn0Nim
11-25-2012, 01:21 AM
salutare baieti. am si eu un iphone 4 decodat cu gevey si vreau sa ii fac update de la 4.3.3 la 5.1.1. ce trebuie sa fac sa il pot folosi dupa update sa nu il blochez daca ma puteti indruma spre un tutorial sau imi spuneti pasii as fi recunoscator. asta daca se poate face ceea ce vreau eu. va multumesc !

mikeru
11-25-2012, 01:24 AM
Am un 3GS cu 4.1 jb si BB 06.15.00 blocat in orange dar decodat soft.Vreau sa ii pun 5.1.1 si din ce am citit pana acum acestia ar fi pasii?

1. snowbreeze 2.9.7
2. ipsw 5.1.1 pentru 3gs
3. iFaith Mode - selectat Shsh 5.1.1
3. general - hactivate + install Shshs
4. next fara adaugare de pachete
5. build custom ipsw

Este ok?Multumesc!

ai citit asta?
e valabil și pentru tine

apoi duci iPhone-ul în DFU mode folosind tot sn0wbreeze - pașii de după finalizarea ipsw - și din iTunes apeși Shift și dai Restore, apoi selectezi ipsw creat de sn0wbreeze și salvat pe desktop.


condiția e să ai SHHS-urile pentru 5.1.1

TcKAn0Nim
11-25-2012, 08:17 PM
aha deci se poate face. ca la cateva service'uri mi s'a zis ca nu se mai poate face upgrade si sa pot folosi telefonul in continuare cu gevey'u

mihai.popa2010
01-02-2013, 12:05 PM
Buna tuturor si La Multi Ani.
Am in iPhone 3GS 16g si nu mai merge Cydia si Inslallous
Telefonul este deja decodat din reteaua Orange chiar de catre ei si systemul de este ios5.1.1
I-am facut cu ceva vreme in urma jail cu absinthe ... si acum cydia nu mai merge ...
ma ajuta cineva cu o solutie ?

Man
01-02-2013, 12:18 PM
Cydia merge, doar repo hackulo.us nu merge, daca citeai www.idevice.ro, stiai ca sa inchis acel torrent de cateva zile.



Sent from my iPad, with love from Russia!

mihai.popa2010
01-02-2013, 12:21 PM
multumesc de raspuns ... am inteles dupa ce am scris ca nu merge Installous ... dar totusi cydia nu este functional si nu stiu cum sa fac sa il refac activ ... im da eroare la deschidere

multumesc

Man
01-02-2013, 12:37 PM
Ce scrie la eroare din cydia?


Sent from my iPad, with love from Russia!

mihai.popa2010
01-02-2013, 12:44 PM
32373238

Apare asta.
Mentionez ca am istalat fara cydia gremlin2 si celeste crack ,,, care evident ca nu functioneaza

Multumesc

Man
01-02-2013, 12:52 PM
Sterge din source sursa hackulo si v-a disparea a doua eroare din poze, prima nu vad pe ipad ce scrie...


Sent from my iPad, with love from Russia!

mihai.popa2010
01-02-2013, 12:56 PM
La prima eroare scrie asa ... "Error.pkgProblemResolver::Resolve generated breaks, this may be caused by heldpackeges"

mihai.popa2010
01-02-2013, 01:31 PM
32403239
La prima eroare scrie asa ... "Error.pkgProblemResolver::Resolve generated breaks, this may be caused by heldpackeges"

am sters din sursele ce le aveam si acum scrie in plus ce am atasat in poza

Man
01-02-2013, 01:33 PM
Ptr ce ai sters toate sursele?
Ti-am zis sa stergi doar hackulo.


Sent from my iPad, with love from Russia!

mihai.popa2010
01-02-2013, 01:35 PM
Incerc sa le pun pe toate inapoi ... sper sa si reusesc ...
.......

fain de tot ... nu prea vrea sa ma lase sa pun surse noi ... asa ca ... o sa ma mai distrez

tiberiuboboc
01-02-2013, 01:58 PM
@mihai popa nu mai cita postul imediat anterior si nu mai face postari multiple. Asteapta sa ti se raspunda.

Laurentiu Utiu
01-02-2013, 03:53 PM
Iphone 4 cu Ios 5.0.1,jailbreak,baseband 04.08.11 . Vreau sa-i fac upgrade la 5.1.1.
Shsh salvate am de la 4.3 pana la 6.0.1. Dar culmea shsh pentru 5.1.1 nu apare in tinyumbrella nici in cydia. Se poate face ceva sa obtin shsh pentru 5.1.1? Daca da, atunci pot face jailbreak? telefonul e codat in Orange Ro ...il folosesc doar in Orange,deci nu ar fi problema decodarea.

Man
01-02-2013, 04:01 PM
Daca nu ai shsh salvate, nu poti face upgrade.
Cu ce te incalzeate trecerea la 511, nu-i vad rostul daca telefonul se comporta bine.

Sent from my iPad, with love from Russia!

mihai.popa2010
01-02-2013, 04:28 PM
Buna,

Am reusit sa reinstalatez toate sursele dar apare inca eroarea cand descchid Cydia ""Error.pkgProblemResolver::Resolve generated breaks, this may be caused by heldpackeges"

Multam fain de ajutor

octavmih
01-08-2013, 01:22 PM
salutare...am un iphone 3gs cu 4.1 pe el , baseband 6.15.00 . As vrea sa-i pun ios 5.1.1 (am blobs salvate de la 4.1 la 6.01) dar sa-i downgradez si basebandu.
ce-ar trebui sa fac intai...sa rezolb basebandu sau pun 5.1.1? cum ar fi mai bine sau cum recomandati? ...sau n-are importanta :)

mikeru
01-08-2013, 01:28 PM
pune 5.1.1 intai, apoi fa-i downgrade de baseband

octavmih
01-08-2013, 06:57 PM
am pus 5.1.1 pe el , i-am downgradata basebandu, a mers din prima, i-am pus ultrasnow fixer 6.x ala apoi ultrasnow.. dar nu gaseste semnal ...
am luato de la 0 si am facut din nou custom ispw cu blobs si toate alea, nu i-am mai dat hactivare , l-am activat eu cu cartela de at&t dar degeaba...tot nu are semnal si i-am si dat restart dupa fiecare kkt instalat....a doua oara dupa ce-am pus ultrasnow..imi da eroare ca cica "imposibil de activat reteaua celulara"..wtf ca si cum as fi instalat pe un ipod..
si inca o chestie vad ca nu imi apare carrier cand intru in setari si nici personal hotspot cum imi apare pe celalalt tel (tot 3gs cu 5.1.1 facut cand inca se mai semna 5.1.1)

ce i-as putea face? any tips?..m-am saturat sa-i dau restore

tiberiuboboc
01-08-2013, 07:22 PM
Vezi poate te ajuta asta (http://forum.idevice.ro/showthread.php/9661-Problema-Iphone-3GS).
Mai joaca-te cu basebandul: reinstaleaza bb de ipad dupa care downgrade, poate nu s-o fi instalat cum trebuie.

octavmih
01-08-2013, 07:27 PM
pot sa-i schimb basebandu cu redsnow fara sa fac restore? sau tre sa-i fac din nou ipsw cu baseband de ipad?

ca la snowbreeze cand am facut custom ispw nu mi-a mai aparut aia cu baseband de ipad...si nici pe unlock nu pot sa dau click

tiberiuboboc
01-08-2013, 07:32 PM
Poti cu redsnow.

octavmih
01-09-2013, 12:03 PM
nu a mers de nici un fel unlockul pentru 5.1.1 (nici cu baseband de ipad nu mai mergea) ...a trebuit sa fac update la 6.0.1 si intr-un final a mers
cei care vor sa-si puna 5.1.1 si au nevoie de unlock...e multa bataie de cap si sanse mici de reusita ;)
multumesc celor care mi-au raspuns pe forum

mikeru
01-09-2013, 12:49 PM
octavmih, dacă tu zici.. eu zic că ar fi mers.

tiberiuboboc
01-09-2013, 12:57 PM
Exact ca in linkul pe care l-am dat mai sus (postul #88), si aici s-a rezolvat dupa update la 6.0.1. Curios .... dar bine de stiut!

Solea Vlad
01-18-2013, 03:10 AM
nu am vrut sa deschid un topic nou, am si eu o intrebare : a aparut jb 6.0.1 la ip 5 ?

Protektor
01-18-2013, 08:07 AM
Nu.

alindrag2002
01-22-2013, 06:42 PM
Salut! Am un 3gs Ios 4.1 baseband de ipad 06.15.00. As putea pune ios 5.1.1?

Protektor
01-22-2013, 06:58 PM
Daca ai salvat shsh, da cu sn0wbreeze si reinstalare acel bb de ipad.

alindrag2002
01-22-2013, 07:04 PM
ok. nu ma intereseaza gps-ul deci pot ramane pe baseband de ipad, in cydia nu-mi apar ca fiind salvate shsh-urile, l-am conectat la tinyumbrella si imi apar de la 4.1 pina la 5.0.1, cum procedez?

trebuie sa ma limitez la 5.0.1?

Protektor
01-22-2013, 07:12 PM
Da.

alindrag2002
01-22-2013, 07:13 PM
ok. multumesc

BoogieBoo
01-27-2013, 06:19 PM
Salut! Am un iPhone 4, iOS 4.1 (8B117), modem 01.59.00 + jailbreak si cydia. A fost achizitionat din UK dar il folosesc pe VF Ro. A fost decodat cu utrasn0w. Exista posibilitatea sa il upgradez la iOS 5.1.1 + JB si sa il pot folosi in continuare cu VF Ro fara sa fie nevoie de gevey sau alt turbo sim? Trebuie sa fac custom ipsw de "iPhone3,1_5.1_9B176_Restore" cu redsn0w 0.9.10b8b si sa pun shsh blobs salvat anterior de la iOS 4.1?
Mulțumesc anticipat!

marius2905
01-31-2013, 04:05 AM
vreau sa fac update la un iphone 4 , 4.3.3 la 5.1.1,dar nu pot trece de erorile din itunes. am incercat sa sterg si liniile acelea cu hostu de la apple si sa blochez serverul cu tinyumbrella.ce as mai putea incerca ? :|

OXXO
01-31-2013, 04:51 AM
@marius2905 Descarca Redsn0w 0.9.15b2 sau b3, nu ai nevoie de iTunes, faci din Redsn0w tot (daca ai SHSH, bineinteles).
Pasii sunt urmatorii: Redsn0w 0.9.15 de la Extras -> Even more -> Restore, Selectezi iOS-ul la care vrei sa faci restore (5.1.1 in cazul tau) si SHSH aferent. Apesi Yes la preserve baseband (daca vrei sa pastrezi baseband-ul pentru Gevey sau BB decodabil cu ultrasn0w). Dupa asta vei fi in pagina de activare, daca ai cartela sim a operatorului pe care este blocat vei trece de activare, daca nu, vei fi obligat sa-l hacktivezi din jailbreak (Apesi Jailbreak din Redsn0w, nu esti nevoit sa il mai introduci in DFU daca imi mai aduc bine aminte). Succes!

@BoogieBoo La fel ca la marius dar neaparat sa ii faci preserve la acel baseband si vei fi nevoit sa instalezi din cate imi aduc aminte si ultrasn0w fixer pentru a-ti lua semnal telefonul, asta daca nu iti ia doar cu ultrasn0w. Dar atentie, tie pentru 5.1.1 iti trebuie iPhone3,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw, cel de care ai mentionat tu este pentru iOS 5.1 . Poti sa faci Restore doar la ce ai tu SHSH salvat, nu poti folosi SHSH de 4.1 la Restore de 5.1.1.

Protektor
01-31-2013, 08:17 AM
Rep power de la mine @OXXO, mi-a iesit, mii de multumiri si bere cand ai bani :p.

marius2905
02-01-2013, 07:59 AM
@marius2905 Descarca Redsn0w 0.9.15b2 sau b3, nu ai nevoie de iTunes, faci din Redsn0w tot (daca ai SHSH, bineinteles).
Pasii sunt urmatorii: Redsn0w 0.9.15 de la Extras -> Even more -> Restore, Selectezi iOS-ul la care vrei sa faci restore (5.1.1 in cazul tau) si SHSH aferent. Apesi Yes la preserve baseband (daca vrei sa pastrezi baseband-ul pentru Gevey sau BB decodabil cu ultrasn0w). Dupa asta vei fi in pagina de activare, daca ai cartela sim a operatorului pe care este blocat vei trece de activare, daca nu, vei fi obligat sa-l hacktivezi din jailbreak (Apesi Jailbreak din Redsn0w, nu esti nevoit sa il mai introduci in DFU daca imi mai aduc bine aminte). Succes!

@BoogieBoo La fel ca la marius dar neaparat sa ii faci preserve la acel baseband si vei fi nevoit sa instalezi din cate imi aduc aminte si ultrasn0w fixer pentru a-ti lua semnal telefonul, asta daca nu iti ia doar cu ultrasn0w. Dar atentie, tie pentru 5.1.1 iti trebuie iPhone3,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw, cel de care ai mentionat tu este pentru iOS 5.1 . Poti sa faci Restore doar la ce ai tu SHSH salvat, nu poti folosi SHSH de 4.1 la Restore de 5.1.1.

am reusit in sfarsit sa-mi pun 5.1.1_9B206 , prima data am incercat 9B208 ,dar mi-a dat eroare 2061 in redsnow si nu-mi mai iesea din recovery mode :|

multumesc OXXO!!