PDA

View Full Version : Am nevoie de putin ajutor (iphone 4)



aliens2k8
06-10-2012, 10:06 PM
salut am un iphone 4 cu gevey vers 5.0.1 bb 04.10.01 si vreau sa ii fac update la 5.1.1
vroiam cineva sa imi zica daca e bine cum vreau eu sa fac
1. restore la 5.0.1 cu preserve baseband
2. restore 5.1.1 tot cu preserve baseband
sa imi zica cineva daca merge asa multumesc anticipat

fashionlagun
06-10-2012, 10:29 PM
http://www.idevice.ro/2012/05/26/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-1-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-9-4windows/ uite aici un tutorial

aliens2k8
06-10-2012, 11:03 PM
stiu ca sunt tutoriale dar vroiam pe cineva sa imi explice pas cu pas ca daca gresesc ceva se face update la bb si s-a dus cu telefonul totusi ms mult

mikeru
06-11-2012, 12:03 AM
aliens, macar ai citit linkul?
mai pasc-cu-pas nu iti arata nimeni. poate ti.as arata eu, dar pe bani!

citeste acolo si fa ce scrie, e verificat.


/m.r.
Sent from my iPhone

aliens2k8
06-12-2012, 11:16 PM
ok si dupa ce termin si trebuie sa il activez ce fac ca e blocat pe o retea din Rusia :) si nu pot sa il activez

mikeru
06-12-2012, 11:21 PM
man, tu citești ce ți se dă să citești?

mor cānd vă aud! sau vă citesc...


PASUL 7!!!! cască ochii. ai opțiune de Activate iPhone!

aliens2k8
06-13-2012, 12:21 AM
SCUZE eu am urmarit alt tutorial si credeam ca este cel care l-a zis fashionlagun scuze am vazut acum acolo nu am vazut si de accea am intreba chiar nu vroiam sa imi blochez telefonul ms

aliens2k8
06-13-2012, 08:05 PM
error 3194 am cautat pe net rezolvare dar nu a mers niciuna

mikeru
06-13-2012, 08:08 PM
la ce versiune faci restore? ai folosit tutorialul de mai sus? 5.1.1?


ai șters linia cu gs.Apple.com din fișierul hosts?

aliens2k8
06-13-2012, 09:24 PM
singura schimbare ca il fac la 5.0.1 restore nu la 5.1.1 atat da am sters am incercat sa si sterg hosts l-am pus la loc am scris ce zicea acolo tot degeaba

mikeru
06-13-2012, 09:30 PM
atāta că e un detaliu foarte important.
evident că nu-ți merge la 5.0.1. de ce nu zici?

ai nevoie de SHSH pentru a putea face restore la versiunea aia.

aliens2k8
06-13-2012, 09:46 PM
deci downloadez in loc de 5.0.1 5.1.1 eu vroiam 5.0.1 si de aceea am luat asta ms

mikeru
06-13-2012, 10:13 PM
pune 5.1.1. e mai bună autonomia bateriei. și folosești tutorialul de mai sus

aliens2k8
06-13-2012, 11:20 PM
ms mult gata l-am facut