PDA

View Full Version : Tutorial: Downgrade baseband-ul 06.15.00 al iPhone 3G si iPhone 3GS folosind redsn0w



Protektor
06-18-2012, 02:25 PM
http://www.idevice.ro/2012/06/18/tutorial-downgrade-baseband-ul-06-15-00-al-iphone-3g-si-iphone-3gs-folosind-redsn0w-0-9-14-beta-1-windows-mac/

Crb
06-18-2012, 05:36 PM
Este cineva pe aici cu iOS 5.1.1, jb cu ultrasn0w caruia i-a mers downgrade-ul? Eu incerc de 3 ore fara succes. Nici nu stiu ce sa mai incerc sa ii fac...

MihaiMangu
06-18-2012, 08:04 PM
Mi-a mers fara prea mai batai de cap. Problema este ca aplicatia Maps se prezinta lafel ( gps-ul nu pare sa intre in functiune )

Crb
06-18-2012, 08:29 PM
Mi-a mers fara prea mai batai de cap. Problema este ca aplicatia Maps se prezinta lafel ( gps-ul nu pare sa intre in functiune )
Zi-mi si mie ce iOS si ce bootrom ai pe el.. Eu am tot incercat de la 3 fara succes...

feroce
06-18-2012, 11:30 PM
Mie mi-a mers. La maps a scazut eroarea de la 100m la 0.5-1m. Copilot merge in sosea perfect.
Pt crb. Ai verificat ce fel de 3GS ai ? Sa nu fie model de 2011.

Crb
06-18-2012, 11:33 PM
938 - adica 2009. Am jb pe 06.15 care merge dar nu vrea sa dea deloc inapoi. Am incercat tutorialul de vreo 20 de ori azi cred si degeaba.Am incercat un restore curat, apoi flash cu ipad bb, apoi downgrade si nimic. Nu stiu ce sa ii mai fac... astept, poate se face un update la redsn0w...

Protektor
06-19-2012, 08:50 AM
Un prieten de al meu se chinuie de ieri si nu a reusit, dar acum e in faza ca nu mai are semnal deloc pe telefon :(.

tiberiuboboc
06-19-2012, 09:17 AM
Da, dar a reusit macar sa faca downgrade :D. Ce mai conteaza ca nu are semnal! Lasand gluma la o parte, multa lume se plange ca nu reuseste, mai ales cei cu 5.1.1.

Crb
06-19-2012, 12:33 PM
Si eu ma chinui tot de ieri si tot bb de ipad am. De ieri de la 3 pana azinoapte la 4 am stat cu telefonul "in service" si degeaba

Protektor
06-19-2012, 03:50 PM
Nu a reusit downgrade si tel tot fara semnal e


Sent from my iPad using Tapatalk HD

Crb
06-19-2012, 03:52 PM
Eu am auzit de multi cu 5.1.1 care au facut downgrade. Din cate am observat, majoritatea care nu au reusit au bootrom vechi. Voi ce bootrom aveti?

dmoomd
06-19-2012, 06:38 PM
la mine a mers din prima,telefonul functioneaza perfect inclusiv gps-ul,nu am probleme cu semnalul.chestia este ca redsnowul functioneaza,deci baieti si fete mai incercati,nu va lasati descurajati

Crb
06-19-2012, 11:05 PM
Mai fac asta-seara cateva teste. Din cateva "cercetari" am observat ca in general nu le merge unora cu o anumita serie. Ba am citit chiar pe blog la Dev Team ca cuiva ii mergea gps-ul pe bb de ipad dupa un esec de genu' asta...

oaky
06-20-2012, 08:40 AM
confirm si eu downgrade fara probleme, semnal fara probleme, gps functional cat de bun nu stiu doar dupa mai multe probe, mentionez ios 4.1, bb nou 05.13.04. bv baieti.

Euphoria
06-20-2012, 09:51 AM
Mentionati si ce model aveti pt ca se pare ca pe MC13XX nu merge acest downgrade de baseband dar merge sa ramai fara semnal :) Speram cu un update sa rezolve , nu cred ca putem noi sa facem ceva si nu am facut.

oaky
06-20-2012, 09:53 AM
mc140xx

MihaiMangu
06-20-2012, 11:31 AM
M-a intrebat cineva mai sus ce specificatii am:

iPhone 3Gs fabricat in saptamana 23 / 2009 ( deci bootrom vechi ) cu iOS 5.1.1.

Jailbreak fusese facut cu redsn0w.

Am downloadat ultimul redsn0w si am ales jailbreak ( doar optiunea de "downgrade from ipad baseband" ). Downgrade-ul s-a facut din prima, in schimb nu am avut semnal. Am reinstalat mobilesubstrate. Dupa asta am dezinstalat ultrasn0w. Am dat restart. Apoi am dat iar install ultrasn0w 1.2.7 si am dat iar restart si am primit semnal.

bogus_w
06-21-2012, 06:35 AM
Model: MC133C, boot loader nou (41 - 2009)
Mergea inainte ok telefonul cu BB-ul 6.15.00 si soft 4.1, decodoat cu ultrasn0w. (si JB)

AM incercat tutorialul de mai sus, si regret. nu am reusit downgrade, insa am ramas fara semnal.

Daca pun 4.1 original de la apple, risc sa raman fara partea de radio? (6.15.00+ new bootrom)?
sau nu are rost?

deocamdata, am ramas fara telefon, pentru ca am riscat pentru GPS :|

Euphoria
06-21-2012, 06:00 PM
reinstaleaza mobile substrate si ultrasnow si dai restart la telefon

bogus_w
06-21-2012, 06:28 PM
Nu a mers asa. Acum sunt pe 5.1.1 dar tot pe bb de 6.15.
Am facut ce scrie in tutorial, dar pe modelul meu nu merge.

Macar l-am facut sa mearga cum mergea si inainte.

gmariuster
06-26-2012, 07:51 AM
La mine a mers din prima fara probleme de semnal. Model: 3Gs MCMC131NF, seria inepe cu 88949 si IOS 4.1. Am testat si GPS-ul si merge perfect - conectare la satelit si localizare chiar precisa (cu Copilot).

Giorgiel
07-05-2012, 09:04 AM
baieti, a testat careva dintre voi redsnow 14b2?
merge si pe 3gs model MC143C serial 8893460****. Varianta 1 nu a vrut sa faca down grade de baseband..
Daca ati reusit careva la modelul asta dati va rog de veste.

Euphoria
07-05-2012, 09:05 AM
Acum testez eu beta 2 si revin cu raspunsuri

Giorgiel
07-15-2012, 12:46 AM
Acum testez eu beta 2 si revin cu raspunsuri
Am testat si merge Ok. Acum am gps functional! Aveti grija sa aveti intenet direct(fara proxy) Altfelnu merge!!!! MUltumim DEV-TEAM!