PDA

View Full Version : Problema Restore 5.0.1



Euphoria
06-19-2012, 10:03 AM
Ajutati-ma si pe mine vad rog ca n-as vrea sa sparg un iphone 3gs :) . Incerc sa-i fac un restore si imi dadea error 3194 .. l-am rezolvat si acum imi apare 1602 , ba 1601 .. I-am dat pwned DFU inainte de restore , am incercat si cu ireb si tot degeaba.. Data trecuta a mers , acum nu mai vrea. Vreau sa fac restore la 5.0.1 si am baseband de ipad... o idee ceva ca ma dispera.

Protektor
06-19-2012, 03:51 PM
Ai reinsta
At basebandul?


Sent from my iPad using Tapatalk HD

Euphoria
06-19-2012, 06:01 PM
Da... am reinstalat ca nici downgrade nu vrea sa mearga la baseband .. nu se intampla nimic.

mikeru
06-19-2012, 06:16 PM
dacă nu ai SHSH şi nu foloseşti TinyUmbrella, bineÓnţeles că vei primi 3194.


Fă restore la 5.1.1, fă jailbreak, repune basebandul de iPad şi instalează ultransn0w pentru unlock.

tiberiuboboc
06-19-2012, 06:16 PM
Ai SHSH salvate pentru 5.0.1?

Euphoria
06-19-2012, 06:39 PM
Da , pt ca am 5.0.1 .. si vreau sa-i dau un restore .. da nu merge ..acum iar imi apare eroare 3194. Mai trebuie tiny umbrella pornit sau dc ?

crys18
06-19-2012, 06:43 PM
Semneaza cu ifaith sau snowbreeze, softul 5.0.1, nu porni alte programe gen tinyumbrella, sterge tot ce e legat de apple in fisierul hosts, dai un restart, opreste firewall sau antivirusul si mult succes :)

Euphoria
06-19-2012, 06:49 PM
Pai i-am facut custom cu redsnow ... dar nici cel cu snowbreeze nu merge..face la fel .. In Host sterg ce scrie gs.apple.com sau si ip .. Si la ip tre sa-l inlocuiesc cu altul ?

mikeru
06-19-2012, 07:03 PM
pui # in fata liniei.

ti-am spus, daca nu ti-e semnat 5.0.1, nu vei putea face restore.
de ce te incapatanezi? pune 5.1.1. ai untethered jailbreak!

Euphoria
06-19-2012, 07:12 PM
Bine pun 5.1.1 ... deci fac custom cu redsnow si ii dau restore cu shift in itunes da ??

mikeru
06-19-2012, 07:15 PM
tzine cont ca redsn0w nu va face activare, daca ai nevoie de asa ceva

Euphoria
06-19-2012, 07:22 PM
pai am baseband 6.15.00 instalez ultrasnow pt unlock .. dar activarea?? Cum il activez daca bag 5.1.1

crys18
06-19-2012, 07:31 PM
Incearca cu snowbreeze, vezi dak face activare, nu am mai folosit de ceva vreme un iphone si nu mai stiu noutatile, daca suport Hacktivation 5.1.1.

Uite aici un video, e pentru mac dar e acelasi lucru, se pare ca redsnow face hacktivation pe 5.1.1

http://www.youtube.com/watch?v=gigr8X_NKtc

Cand instalezi cydia se face si activarea, apoi bootezi tethered si instalezi racoon ala sa ai untethered :)) si cam gata.

mikeru
06-19-2012, 11:52 PM
nu cred că e nevoie de instalare de patch-uri după restore și reboot. n-ar trebui să fie untethered?


da, folosește sn0wbreeze. 2.9.6 parcă e ultima versiune

Euphoria
06-20-2012, 09:42 AM
am reusit ,am 5.1.1 ... downgrade de baseband tot nu merge si se pare ca bateria s-a dus cam repede... Dar la 5.0.1 de ce nu merge? Am SHSH salvate .. imi apar in cydia.

mikeru
06-20-2012, 11:07 AM
descarcă TinyUmbrella, bifează Request SHSH from Cydia și dă Save All SHSH.

după aceea dă-i Start Tss Server și fă restore-ul la 5.0.1.

mă mir, fiindcă 5.1.1 ar trebui să rezolve problemele bateriei.