PDA

View Full Version : Need Help cu Iphone 4



mihaita5
06-19-2012, 01:04 PM
Nu am stiut unde sa intreb, asa ca am deschis topic nou.
Pe scurt : am un Iphone 4, mergea cu Gevey Sim inainte. Acum vreo 2-3 luni, chiar cand a aparut decodarea cu SAM, i-am facut aia. A mers totul f ok si nu am mai avut nevoie de Gevey Sim. Dar de atunci nici nu a mai fost oprit telefonul. Avea ceva IOS mai vechi (4.3.5 cred cu jailbreak facut). Ieri l-a oprit nevasta din gresala si nu a mai pornit (se bloca la logo-ul apple peste care aparea aia de loading).
Nu am stiut ce sa-i fac si i-am facut restore prin Itunes. Acuma e practic cu 5.1.1 pe el, si imi zice ca nu e activat , sa-l activez. Eu am salvat fisierele alea de la SAM pentru reactivare, dar acuma nu mai reusesc sa-i fac jailbreak ca sa pun cydia pe el pentru a-l reactiva cu SAM. Am incercat cu redsn0w conform tutorialelor de pe site, dar imi da de fiecare data "Exploit failed". Multumesc anticipat pentru ajutor.

flotouran95
06-19-2012, 02:44 PM
Mihaita si ce baseband aveai inainte? Ca daca iai facut direct din itunes si baseband ti s- a modificat si daca e ala nou nu iti va mai merge gevey si de varianta cu SAM nu cred nici aia. Incearca si cu snowbreeze sa faci jailbreak


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

mihaita5
06-19-2012, 03:28 PM
Nu stiu ce baseband. :( Cu snowbreeze primesc eroarea 1600 (This iphone could not be restored) in Itunes.

dmoomd
06-19-2012, 06:45 PM
daca a facut decodarea cu sam cred ca basebandul s-a dus automat la 4.12.01.descarca redsn0w_win_0.9.12b1 ,baga-l in dfu mode,si dai jailbreake.ai o casuta care trebuie bifata daca ai ticket salvat!eu asa am facut si am 5.1.1 cu 4.12.01.sper sa mearga si la tine!
mult succes

mihaita5
06-20-2012, 12:42 PM
Da, s-a dus basebandul la 4.12.01 . Am reusit cu redsn0w pana la urma, m-a ajutat si un prieten. Problema a fost ca nu mai gasea reteaua. Pana la urma, datorita faptului ca am salvat acele directoare din SAM am reusit sa ii dau si reactivarea la loc. Acum merge aproape totul. Am o singura problema : desi imi sunt activate serviciile (Facetime si iMessage) pe apple id, nu merg pur si simplu. FaceTime imi spune Facetime esuat si iMessage nu trimite. Ceva idei? Multumesc pentru raspunsurile de mai sus si pentru ajutor!