PDA

View Full Version : iphone 4 spart



ovidake010
06-22-2012, 01:13 PM
Salutare, sunt nou pe forum, si vin cu o problema probabil des intalnita la posesorii de iphone 4 ... asa cum zice si titlul am un iphone 4, l-am scapat ceva gen "face plant" si inevitabil mi-am spart sticla de pe fata ... el funtioneaza perfect, touchscreenul, difuzor, casca etc ... ma intereseaza sa ma lamureasca cnv care se pricepe exact cam cat ma costa si ce trebuie inlocuit la el, la o prima vedere am crezut si cred ca trebuie inlocuit doar geamul de pe fata, dar am auzit ca mai trebuie si digitizerul, si etc ... nu ma pricep exact la partea de hardware deaceea intreb aici, eventual pot folosii acel digitizer de pe cel care il am acum sau nu stiu exact, astept pareri, sfaturi etc, multumesc anticipat :D

mikeru
06-22-2012, 01:20 PM
va trebui schimbat cu display cu tot. nu cred că ți-l schimbă careva altfel.

dmoomd
06-22-2012, 02:56 PM
costa 150 de ron geam+display ,si te mai costa si montatul ceva in service!
eu mi l-am sch singur dar nu-ti recomand s-o faci tu!

Man
06-22-2012, 05:19 PM
Sunt tutoreale pe net, si daca ii cresc mainele de unde trebuie poate sasi schimbe si singur, daca ezita poate sa-il schimbe in service...
:)


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

reeves84
06-23-2012, 09:01 PM
Salut,

Am avut si eu sticla sparta. M-am interesat la un service si mi s-a spus ca sticla vine lipita de display si nu se poate schimba doar sticla. Azi am fost si mi-a schimbat sticla si display-ul si m-a costat 210 lei cu tot cu manopera, display replica si nu original. Din pacate cand apas butonul home pe display in partea de jos apare o licarire ca atunci cand apesi cu degetul prea tare pe un LCD si se vad tot felu de culori. Pentru cei care si-au schimbat display-ul, e normal sa faca asa? E din cauza ca e replica sau am prins eu o replica nasoala? Sau a fost montat aiurea? In afara de problema asta arata totul perfect, se vede perfect si functioneaza perfect.

Multumesc!

OXXO
06-23-2012, 09:34 PM
Display-ul este original si la replica iar touch-ul este calitate A. Daca ar fi display-ul calitate proasta ai observa imediat, ai vedea pixelii cam cum ii vezi pe un 3G sau 3GS. Eu cred ca este din montaj pentru ca apasarea butonului home nu are nici o treaba cu ansamblul display sau poate e montat stramb. La cum iti face as zice ca ti-a ramas un ciobulet sau ceva in spatele display-ului. Eu folosesc un display chinezesc de mai bine de 2 luni si nu am observat nicio diferenta, atat ca nu imi mai functioneaza senzorul de proximitate dar am rezolvat din soft asta.

mikeru
06-24-2012, 01:00 AM
apple nu fabrica piese de schimb, nu va mai tot amagiti atata:|


/m.r.
Sent from my iPad using Tapatalk HD

mihaisadu
06-24-2012, 01:39 AM
mikeru daia il poti repara la istyle si noumax ? acolo sunt tot chinezarii, bineinteles de la foxcon!

mikeru
06-24-2012, 01:54 AM
lasa ironiile..

d-aia*,finca-s reselleri.

du.te schimba un display la istyle, zi.mi cat te costa. apoi zi.mi cam cat ar mai trebui sa pastrezi iPhone.ul ala, ca sa fi meritat atatia bani?

mihaisadu
06-24-2012, 02:00 PM
Te costa in jur de 7 milioane :) si nu este nicio ironie. Doar iti ziceam pentru ca ai spus ca apple nu fabrica piese de schimb. Fara nicio suparare!

ovidake010
01-05-2013, 03:06 AM
Display-ul este original si la replica iar touch-ul este calitate A. Daca ar fi display-ul calitate proasta ai observa imediat, ai vedea pixelii cam cum ii vezi pe un 3G sau 3GS. Eu cred ca este din montaj pentru ca apasarea butonului home nu are nici o treaba cu ansamblul display sau poate e montat stramb. La cum iti face as zice ca ti-a ramas un ciobulet sau ceva in spatele display-ului. Eu folosesc un display chinezesc de mai bine de 2 luni si nu am observat nicio diferenta, atat ca nu imi mai functioneaza senzorul de proximitate dar am rezolvat din soft asta.

cum ai rezolvat-o cu senzorul de proximitate? am aceeasi problema, nu functioneaza, astept raspuns

mikeru
01-05-2013, 11:27 AM
:))
let me guess: ai un iphone alb?

ovidake010
01-05-2013, 12:43 PM
negru, dar cred ca cel dinaintea mea a schimbat displayul cu unul chinezesc si nici senzorul de proximitate nu merge, si e super aiurea inconvorbiri mereu mi se intampla sa apas pe mute sau sa intru in nush ce aplicatii pe-acolo

mikeru
01-05-2013, 12:52 PM
incearca prima oara asta, desi pe display-urile albe se vede mai usor, fiind neagra fanta aia de lumina.

da cu un marker pe ea, vezi daca rezolvi problema.
daca nu, doar dupa un jailbreak, instalezi CallLock din cydia. sau ceva de genul

ovidake010
01-06-2013, 02:01 PM
99% nu va merge cu markerul pt ca am incercat cu palma, cu degetu, cu haina cu toate :)) ... iar calllock costa :) ma gandeam ca se poate si altfel, eventual gratis, ms oricum, daca mai aveti idei, sunt deschis la incercari

mikeru
01-06-2013, 02:17 PM
nici la mine nu mergea cānd puneam palma.

cum vrei tu... dacă-i așa greu să tragi cu markerul negru o linie de 5mm :p

sorin3660
01-07-2013, 12:24 AM
99% nu va merge cu markerul pt ca am incercat cu palma, cu degetu, cu haina cu toate :)) ... iar calllock costa :) ma gandeam ca se poate si altfel, eventual gratis, ms oricum, daca mai aveti idei, sunt deschis la incercarivezi ca sunt tutoriale pe youtube,trebuie desfacut si lipit de jur imprejurul senzorului un chenar din burete negru cu dubluadeziv separat si la mijloc.
ceva de genul: bafta

glontz
01-07-2013, 01:20 AM
apropo de montat cel mai bine mergi la un service pentru ca orice display cumparat si montat acasa nu mai are garantie ;)

OXXO
01-07-2013, 03:11 AM
ovidake, este posibil ca cel care ti-a schimbat display-ul sa fi pierdut lupa de la senzorul de proximitate, verifica si asta.