PDA

View Full Version : problema gps.



djciupi
06-25-2012, 04:24 PM
Salutare , am facut downgrade baseband la un 3gs si am vrut sa vad daca merg hartile calumea :D ... si surpriza :( stau un dumbraveni ,vrancea si ma gaseste pe la braila :)))

cum rezolv chestia asta.?

dmoomd
06-25-2012, 06:23 PM
muta-te la braila :D
scuze pt gluma (mai dai un reboot)

djciupi
06-25-2012, 11:44 PM
acum merge...

Man
06-25-2012, 11:50 PM
Cum ai reusit?


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

Protektor
06-25-2012, 11:53 PM
A iesit din casa cu el si s-a facut pozitionarea corecta, se stie ca in casa (beton) nu merge gps-ul :p

flotouran95
06-26-2012, 03:13 AM
Sau poate s-a mutat un Braila omul


Sent from my iPhone using Tapatalk