PDA

View Full Version : nu pot face update la 5.1.1



danciulescu10
06-26-2012, 10:57 PM
am incercat aseara sa fac update la ios 5.1.1 si nu am reusit da o eroare pe care nu o inteleg,am ip4 newerlok 5.0.1 jb cine ma poate ajuta ?

flotouran95
06-26-2012, 11:17 PM
Scrie ce eroare sa stim ce sfat sa iti dam ca doar nu putem ghici ce si cum nu??


Sent from my iPhone using Tapatalk

danciulescu10
06-26-2012, 11:20 PM
ai la restore da eroarea 1602

danciulescu10
06-26-2012, 11:22 PM
un id de mess sa vb felix_ro1@yahoo.com

mmuntean
06-27-2012, 01:02 AM
Sa ai ultima versiune de itunes. Pune telefonul in DFU mode, iar in fisierul hosts sterge orice linie care are gs.apple.com si reincearca.

danciulescu10
06-27-2012, 01:07 AM
fisierul hosts....?nu inteleg fii mai explicit te rog

mikeru
06-27-2012, 01:11 AM
/windows/system32/drivers/etc/host


/m.r.
Sent from my iPad using Tapatalk HD

danciulescu10
06-27-2012, 01:20 AM
nu gasesc asa ceva..:((( ce program folosesc?

flotouran95
06-27-2012, 01:22 AM
C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc \ hosts

Deschizi pentru editare cu notepad si stergi randul:

74.208.10.249 gs.apple.com

apoi restart la calculator




Asta vroia sa spuna mikeru si mmuntean

mmuntean
06-27-2012, 01:22 AM
Activeaza optiunea sa vezi foldere ascunse si fisiere sistem ascunse
in Windows/System32/drivers ai un folder etc, iar acolo e un fisier fara extensie care se numeste hosts. deschide-l cu notepad si uita-te dupa vreo linie care sa aiba: adresa ip, spatiu gs.apple.com de genul:
78.xxxxxxx gs.apple.com
. Daca este sterge linia aia. doar aia.

danciulescu10
06-27-2012, 01:32 AM
o activez din itunes sau alt program folosesc pentru asta?

flotouran95
06-27-2012, 01:36 AM
Banuiesc ca tu citesti ce scriem acolo sau ne incerci nervi.

la calculator te duci jos in bara de unde ii dai shut down si intri in accesorii deschizi notepad cu drept de administrator apoi alegi calea catre
Windows/System32/drivers ai un folder etc, iar acolo e un fisier fara extensie care se numeste hosts. deschide-l cu notepad si uita-te dupa vreo linie care sa aiba: adresa ip, spatiu gs.apple.com de genul:
78.xxxxxxx gs.apple.com
. Daca este sterge linia aia. doar aia.

apoi restart la calc si incearca iar cu itunes.

mmuntean
06-27-2012, 01:43 AM
ma refeream la optiunea din Folder Options din windows unde alegi sa vezi Hidden files si System files

danciulescu10
06-27-2012, 01:55 AM
se pare ca mergeeeee:)))))
multumesc mult pentru sfaturi si rabdarea pe care ati avut o cu mine
jb cu ce ma sfatuiti sa fac? nu am nevoie de unlok ip este newerlok...

flotouran95
06-27-2012, 02:00 AM
Fa cu Absinthe e mai usro pentru tine de a i c i (http://www.idevice.ro/2012/05/25/tutorial-absinthe-2-0-untethered-jailbreak-pentru-iphone-ipad-si-ipod-touch-pe-ios-5-1-1/)

danciulescu10
06-27-2012, 02:03 AM
alta belea acum;((((eroare 4 in timpul restorului?????
si pe ecran am itunes si nufa de la cablu:(((((

flotouran95
06-27-2012, 02:06 AM
Ce antivirus ai?Incearca si opreste-l pe timpul restorului.

danciulescu10
06-27-2012, 02:09 AM
microsoft security esential
si eroarea este 14 nu 4 cum am scris
se incarca putin din linia aia si dupa apare eroarea aia:((

mikeru
06-27-2012, 02:12 AM
disable la antivirus si firewall

http://support.apple.com/kb/TS3694

danciulescu10
06-27-2012, 02:39 AM
am dezactivat tot si aceasi eroare 14

flotouran95
06-27-2012, 03:07 AM
Incearca si fa update la ultima vers de itunes restart la calc si incearca iar


Sent from my iPhone using Tapatalk

coco_xps
07-02-2012, 08:17 PM
salut am incercat sa fac si eu update la 5.1.1 si imi da eroare 1601 sau 1602. am urmarit pasii de mai sus si am sters din hosts 74.208.105.171 gs.apple.com dar imi da dupaia eroare 3194. ce sa fac?


salut am incercat sa fac si eu update la 5.1.1 si imi da eroare 1601 sau 1602. am urmarit pasii de mai sus si am sters din hosts 74.208.105.171 gs.apple.com dar imi da dupaia eroare 3194. ce sa fac?

Vad ca dupa restart nu imi mai da eroarea 3194 dar totusi imi da 1601 sau 1602.

mikeru
07-02-2012, 08:24 PM
folosește iREB pentru a aduce tel Ón DFU mode. și nu mai face double post..

coco_xps
07-02-2012, 09:09 PM
folosește iREB pentru a aduce tel Ón DFU mode. și nu mai face double post..

cu iREB am incercat

flotouran95
07-02-2012, 10:33 PM
Schimba portul USB si baga-l in dfu cu ireb si incearca iar tre sa mearga.

megan1
09-19-2012, 11:21 PM
/windows/system32/drivers/etc/host


/m.r.
Sent from my iPad using Tapatalk HD

pe macbook cum gasesc host?

flotouran95
09-20-2012, 02:46 AM
Megan pentru tine


Mac OS X

Deschideti Finder si tinand apasate tastele Command + Shift apasati tasta G.
Scrieti /private/etc/ si apsati Go. Cautati fisierul hosts in acel director si copiati-l pe desktop.
Deschideti fisierul hosts cu orice editor de text si stergeti linia in a carei continut gasiti gs.apple.com.
Salvati fisierul hosts si copiati-l inapoi in directorul /private/etc/.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Mervey
09-26-2012, 04:50 AM
M-am chinuit azi cateva ore bune sa pun 5.1.1 pe un iPhone 4, 32GB, trecand de la 5.0.1..
Am vazut o groaza de erori, cele mai frecvente au fost -1 si 14.
Din pacate, nu mi-am dat seama ca desi apareau erorile, de fapt instalarea era in punctul ok si ca dupa ce iPhone-ul intra in restore mode(cand apare imaginea cu capatul de usb si itunes) trebuie sa ii fac corecta intrarea in pwned dfu mode cu redsn0w.
Dupa ce am disperat ca nu dadea rezultate am reusit din intamplare cu redsn0w 0.9.13dev4 astfel:
-dupa ce apare imaginea cu usb+itunes, am intrat in redsn0w, am dat pe extras->pwned dfu,am apasat prelung pe butonul Power pana s-a stins si in redsn0w s-a activat butonul next, apoi imediat am apasat Power+Home cam 8-10 sec, dupa care am eliberat but. Power, tinand in continuare apasat butonul Home..in momentul in care a intrat in pwned dfu, redsn0w a detectat asta si a pornit sa-si faca treaba (intai scria ceva cu limera1n, apoi ceva cu prima faza, urmat de a doua faza si pe tel a inceput sa apara scris pe tot ecranul) si a continuat instalarea doar pe telefon


un link bun despre erori si de ce apar, aici (http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=ITunes_Errors)