PDA

View Full Version : Activare Iphone 4S



corinutza_d
07-04-2012, 09:05 PM
Buna!Am un Iphone 4S care era codat in reteaua Sprint.L-am dat la decodat si tipul la care l-am dat mi-s zis ca e decodat.Am dat restore si am incercat sa pun o cartela de cosmote pe care imi arata semnal,dar imi zice ca telefonul trebuie activat. Stie cineva care este cauza? Multumesc!

mikeru
07-04-2012, 09:18 PM
Sprint e retea de telefonie pe CDMA. Cum era Zapp pe vremuri la noi. deci nu stiu cum il vei activa... pentru ca nu cu SIM se activeaza.

mai asteapta ceva raspunsuri, intre timp mai sapa si tu..


Sent from my iPad using Tapatalk HD

flotouran95
07-04-2012, 10:30 PM
Ai citit ce scrie aici oare nu e valabil si pt tine???

http://www.idevice.ro/2011/10/07/iphone-4s-este-world-mode-insa-versiunea-decodata-functioneaza-doar-in-retele-gsm/


Sent from my iPhone using Tapatalk