PDA

View Full Version : Help me :D !



robertpolo
07-06-2012, 06:49 PM
Salut sunt nou pe forum si am o problema cu Telefonul :

Am un iPhone 3GS Versiune 4.1(8B117) , Firmware 06.15.00 , nu am semnal la telefon deloc :)))) , am avut telefonu in safe mode mi-a aratat ceva acolo la help sa dezinstalez Mobile Substrate =)) , l-am dezinstalat am dat restart si dupa semnalul down , am instalat dinou Mobile Substrate degeeaba , am bagat alta cartela in telefon degeaba :) , la-m dus la Orange Shop a zis ca e problema del a jailbreak :D... Daca puteti sa ma ajutati ce trebuie sa fac . Thx

tiberiuboboc
07-06-2012, 07:58 PM
Ar trebui sa incerci sa reinstalezi basebandul de ipad apoi ultrasnow pentru a decoda telefonul.
Nu ai incercat downgrade de baseband cu redsnow dupa metoda de pe idevice?

robertpolo
07-06-2012, 09:16 PM
Nu prea ma pricep am mai avut problema cu telefonu lam avut in recovery mode si am dat multi bani sa il fac daca imi arati un tutorial cum sa fac raman recunoscator :) !

flotouran95
07-06-2012, 10:34 PM
Uite aici


http://www.idevice.ro/2012/06/18/tutorial-downgrade-baseband-ul-06-15-00-al-iphone-3g-si-iphone-3gs-folosind-redsn0w-0-9-14-beta-1-windows-mac/


Sent from my iPhone using Tapatalk

robertpolo
07-07-2012, 02:44 PM
Deci la iPhone 3GS downloadez de acolo din tabel ce ios trebuie sa downloadez ? Eu pe telefon am 4.1

mikeru
07-07-2012, 10:33 PM
nuuuu

nu reinstala nimic in afara e ultrasn0w in cydia
daca ai dat mobile susbtrate jos, s.a dus ala.

PS: cei sa.ti faca aia la Orange Shop?



Sent from my iPad using Tapatalk HD

robertpolo
07-07-2012, 10:50 PM
Gata am rezolvat :))) era de la ultrasn0w lam instalat si gata merge dar mai am o problema :)))) cand sun pe cineva ii apare numar privat :))) si la operator imi gaseste orange apas pe el si nu apare langa semnal orange apare decat semnalu full

mikeru
07-07-2012, 10:53 PM
vezi ce tweak.uri ai instalate pe el.


Sent from my iPad using Tapatalk HD

robertpolo
07-09-2012, 06:09 PM
Adica ?:)) Stiu ca pun niste intrebari aiurea dar nu prea le am ..:) va rog sa ma scuzati pentru chestia asta

Si inca ceva ... Nu imi face sync in iTunes ..:| zice ceva de SIM