PDA

View Full Version : jailbreak iphone



Bunea Cosmin Georgian
07-13-2012, 08:40 AM
salut...as vrea sa fac un jailbreak si nu stiu daca sa instalez baseband de ipad...telefonul meu este iphone 3gs 16gb.si nu vrea sa-i stric basebandu...ms mult!

mikeru
07-13-2012, 09:58 AM
eu nu pricep mare lucru din ce-ai scris..

ce iOS? ce baseband ai acum? ce vrei să faci, de fapt? dacă faci doar jailbreak, nu te atingi de baseband

Bunea Cosmin Georgian
07-13-2012, 10:30 AM
are ios 5.1.1 baseband 05.16.05 si vreau sa ii fac un unlock. telefonul este varianta de 16 Gb si am inteles ca sunt unele iphone`uri care nu permit baseband de ipad(cele de 8 Gb)...dar mi-e putin frica sa fac asta de capul meu..si prefer sa intreb daca e ok sa pun baseband de ipad si sa fac unlock!! ms mult!

Bunea Cosmin Georgian
07-13-2012, 10:31 AM
si basebandul este cel normal...nu am facut absolut nici un update! telefonul este blocat in vodafone si bineinteles vreau sa il folosesc in cosmote :-s

dmoomd
07-13-2012, 11:42 AM
jb ii faci fara sa te atingi de baseband.cu redsnow

Bunea Cosmin Georgian
07-13-2012, 12:06 PM
am inteles, dar nu pot sa ii fac unlock cu baseband`ul asta :-s am incercat cu ultrasn0w si cu ultrasn0w fixer si nu a mers...cum as putea sa fac fara sa umblu la baseband?

Bunea Cosmin Georgian
07-13-2012, 12:07 PM
sau cum sa fac unlock? :-s

dmoomd
07-13-2012, 12:22 PM
incearca sa-i pui 6.15.00 de ipad

Bunea Cosmin Georgian
07-13-2012, 12:36 PM
deci e ok daca ii pun baseband de ipad? el are acum 05.16.05 :-s

mikeru
07-13-2012, 12:41 PM
inainte sa`i pui baseband de ipad, vei primi un mesaj de 'are you sure?'. verifica S/N al iPhone-ului tau si vezi daca trece de conditiile scrise de DevTeam acolo.

Bunea Cosmin Georgian
07-13-2012, 01:11 PM
serial numer este 881201xe3np :-s

Bunea Cosmin Georgian
07-13-2012, 01:11 PM
parca cerea xx134...nu?

gigiram
07-13-2012, 01:19 PM
am si eu un 3gs 8gb facut dupa saptamana 28 a anului 2011 cu chip toshiba. deblocarea oficiala ma costa 540 ron ceea ce e prea mult pentru un 3gs. este alta solutie pentru acest telefon? ce am mai citit pe net nu merge flash-uit cu bb de ipad 6.15

Bunea Cosmin Georgian
07-13-2012, 01:23 PM
la varianta de 8 gb sa nu faci prostia sa ii pui baseband de ipad pentru ca i se arde chipsetu. si adio telefon...il poti folosi doar ca ipod. nu o sa mai ai semnal, wifi, bluetooth, modem firmware si alte alea...asa ca nu!

mikeru
07-13-2012, 01:25 PM
ce sa zic.. daca o faci.. o faci pe barba ta și banii tăi :D

gigiram
07-13-2012, 01:28 PM
si cam ce e de facut? mai astept poate scot developerii ceva?

Bunea Cosmin Georgian
07-13-2012, 01:36 PM
cel mai bine...

gigiram
07-13-2012, 01:39 PM
ma gandesc ca odata cu lansarea ios 6 sa se gaseasca vreo solutie si pentru cei ca mine:)
mersi de informatii baieti